Cloud Kicker Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 No nieźle to brzmi, ale raczej już ci którzy wejdą jako nowi na serwer nie mają szans zostać jakąś postacią główną co nie ? Muszę zobaczyć Cloudsdale ! A i czy można zostać Builderem, ładnie buduję, nawet sam raz budowałem Cloudsdale dwa razy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Edit: ten serwer wymaga zainstalowania http://MinecraftForge.net/ Wchodzę, a tam jakieś forum :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Minecraft Forge instaluje się w tym updaterze. A co do skinów to proszę je wysyłać na mój mail [email protected] Aha i prosiłbym o to żeby plik .png ze skinem miał w nazwie od razu wasz nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Ja prosiłbym o wypisanie mnie (colgate) z serwera. Zostałem 3 krotnie okradziony, co skutecznie zdeprymowało mnie do dalszej gry, a nie chcę blokować postaci nowym userom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Ja prosiłbym o wypisanie mnie (colgate) z serwera. Zostałem 3 krotnie okradziony, co skutecznie zdeprymowało mnie do dalszej gry, a nie chcę blokować postaci nowym userom. Nie dało się prosić o cuboida, albo zabezpieczyć skrzynek? -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 zabezpieczenie skrzynek już jest wiec nie musisz się martwic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Poproszę o dopełnienie moich kompetencji jako admina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Dobra ja muszę jakoś uzasadnić mój niebyt na serwerze , najzwyczajniej nie mam ochoty na granie może tak jeszcze dziś w wrócę. =) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 O Cuba chciałem prosić, ale ile razy bym nie wszedł na serwer, to nie było nikogo kompetentnego do nałożenia go... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 W czym problem? Piszesz do mnie ja ci daje cuba. A jak mnie nie ma to blokujesz skrzynki i tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Oczywiście zawsze ja też jak jestem mogę dać cuba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Jak w końcu wejść na ten server ? Czytałem prawie wszystkie strony tego postu i mam już mętlik w głowie:derpfly: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Jak w końcu wejść na ten server ? Czytałem prawie wszystkie strony tego postu i mam już mętlik w głowie:derpfly: Na początku masz tutorial... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Ponawiam prośbę o wszystkie uprawnienia. Poza tym jutro wychodzi uptade 1.3 - co z serwerem i resztą badziewia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Serwer raczej nie będzie upgrade'owany do 1.3. Co do "reszty badziewia" - trudno powiedzieć, gdyż updater pobiera mody bezpośrednio z ich źródeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Dlaczego nie będzie upgrade'owany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 [...] Akurat pierwszemu adminowi sie Minecraft znudzil. Drugi zostal budowniczym, trzeci szuka nowych adminow bo mu tez sie znudzil. Co do punktow 1-4 - po pierwsze, serwer ma ograniczenie sluchowe. Slyszysz tylko kuce blisko ciebie. Po drugie, wlasciwa Equestria jest po tej freebuildowej mapie. INNYMI SLOWY, ADMINOM ZNUDZIL SIE MC I SZUKAMY NOWYCH I jeszcze post na FGE... ch*****... EDIT: Tylko bez linczu mi tu ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Aha. Dość niepokojąco. Cały czas jednak NALEGAM na poszerzenie praw i na uptade serwera. Adminów tam mamy od wuja i ciut ciut na tym serwerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodeman Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Uptade servera prędko nie nastąpi. Każdy mod i każdy plugin będzie trzeba zaktualizować do 1.3, co może zająć nawet 2 tyg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Dobra mam internet ale nie mam dobrej karty graficznej na lapku do minecrafta xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Udało mi się wejść na server ale pustkami wieje : / Mógłby ktoś do mnie na gg napisać jak ktoś wejdzie i będzie chciał pograć ? A i jak jest ze skinami ? Trzeba poprosić administratora o przydzielenie, tylko któremu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 *wskazuje kopytkiem na Replina aka serwerową Rainbow Dash* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Tak tak... To o mnie mowa. Przejąłem pracę nad skinami i jak już pisałem wcześniej: A co do skinów to proszę je wysyłać na mój mail [email protected] Aha i prosiłbym o to żeby plik .png ze skinem miał w nazwie od razu wasz nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 1, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2012 Aha. Dość niepokojąco. Cały czas jednak NALEGAM na poszerzenie praw i na uptade serwera. Adminów tam mamy od wuja i ciut ciut na tym serwerze. Jak dobrze pojdzie to za miesiac update. Jakie poszerzenie praw? EDIT: Za miesiac, jesli to wszystko zostanie zaktualizowane: MCPForgeBukkitBukkit [MCPC]RedPowerRedPower [MCPC]ExtraBiomesXLExtraBiomesXL [MCPC]RailCraftRailCraft MCPCIron Chests + MCPCMore PistonsMore Pistons MCPCMine Little Pony Tak wiec, Michael mial troche racji. Zycze milego czekania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 No bo nie jestem w pełni adminem. Nie mogę kontrolować pogody, ustawaić pory dnia itp. Cały czas jestem tym budowniczym. Celestia Budowniczowa, zawsze da radę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts