Cygnus Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 I zrobicie jak ze Spikiem, że kucyk? xD Spike is the best pony xDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Taka ciekawa sprawa z tym serwerem... Skoro jest nas dość duża garstka, to dlaczego w ciągu dnia widzę 0-3 osoby na serwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Jakby to komuś jeszcze przeszkadzało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Zdarzają sie czasami takie "ciche dni" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Jakby to komuś jeszcze przeszkadzało. Mi przeszkadza, bo nie mam komu spamować i rpować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 I zrobicie jak ze Spikiem, że kucyk? xD Spike is the best pony xDDDD Jestem kucykiem ponieważ Twilight Sparkle namieszała znowu xD w czarach i nieodwracalnie zamieniła mnie w kuca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Ja nie mam skina i żyje, no i mam focha bo Trixie zajęta. Jeżeli tak bardzo pragniesz grać Trixie, jestem w stanie odstąpić ci tą postać, nawet wraz z domkiem-wozem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Jestem kucykiem ponieważ Twilight Sparkle namieszała znowu xD w czarach i nieodwracalnie zamieniła mnie w kuca EEEE..... hehe Jeżeli tak bardzo pragniesz grać Trixie, jestem w stanie odstąpić ci tą postać, nawet wraz z domkiem-wozem. Nowa Trixie ? Oh come on!!! (XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Tak patrząc na to co się tu dzieje to nie ma bata ja muszę wejść na serwer ! ale mam pytanie .. Czy mój skin zostanie ? Mam premium i własny skin . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Skin raczej zostanie, ponieważ jest to skin z minecraft.net , a skiny kucyków są pobierane(?) tylko z tego serwera, co oznacza, iż kucykowatego skina będziesz miał tylko na tym serwerze. (Chyba o to Ci chodziło?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Tak, tak o to A te skiny ładnie wyglądają kucykowe ? Wiesz jak bym chciał zostać przy swoim to mogę ? Nigdy nie miałem styczności za takim serwerem od czasów kij wie jakich ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Na skiny kucykowe złego słowa powiedzieć nie mogę. Są trochę kwadratowe (w końcu to Minecraft) ale ogólnie jest spoko. Moge się przyczepić tylko do przedmiotu który trzymamy w ręce (kopytku?), bo jakoś tak dziwnie to wygląda, ale idzie się przyzwyczaić. Co do Twojego skina to nie wiem, mojego jakoś nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 2 pytania. -jak wyłączyć hamachi w panelu sterowania -ja jak klikam ok to mi ten update nie wyskakuje co zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Możesz wejść w Moje miejsca sieciowe - Wyświetl połączenia sieciowe i tam powinien być: Hamachi oraz twoja sieć internetowa bierzesz Hamachi i wyłączasz Nie wiem co ci nie chodzi ja klikam na MCuptader wyskakuje mi okno klikam Uptade i się aktualizuje potem już tylko na Minecraft i gram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Jeżeli tak bardzo pragniesz grać Trixie, jestem w stanie odstąpić ci tą postać, nawet wraz z domkiem-wozem. Czyli Syskol buduje Krypte za miastem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Czyli nowa Trixie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Jeśli TGaP Psiskol tak bardzo chce grać Trixie, to ja nie widze problemu imka. Wiem, że lubisz się ze mną kłócić w RP, więc jako inny kucyk też moge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 A ja mam dość ciekawe pytanie. Czemu nie ma CMC? Ja chciałam być Scoot, ale w końcu jestem Flutterką i odwrotu już chyba nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Po śmierci, wrzuciło na maina i nie można wrócić do Equestrii. Smutam hardo z tego powodu by Krypta sama się nie zbuduje, a na mainie nie można budować. Dat rp jako Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 A ja mam dość ciekawe pytanie. Czemu nie ma CMC? Ja chciałam być Scoot, ale w końcu jestem Flutterką i odwrotu już chyba nie ma Właściwie to może będą .O ile będzie do nich skin na 1 kratkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 CMC ? cóż to może dziwnie wyglądać: AppleBloom takiego samego rozmiaru jak AppleJack. :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Po wnikliwych badaniach na kanciastych szczurach w minecrafcie oznajmiam, iż jestem zawiedziony liczbą graczy na serwerze ;( Albo jestem ślepy, albo od jakiegoś czasu nie było więcej, niż 3 graczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Wczoraj było 8 i Na takiej jednej stronce widziałam skiny kucykowe gdzie np CMC były na 1 kratkę wzrostu Celestia i BM byli trochę więksi od zwykłego kucyka i skiny są dużo lepsze i dokładniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Tak, to jest Mine Little Pony na MC 1.3.2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Wtedy spike będzie mały!:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts