Imka2000 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 A ja niemądra się na niego zgodziłam ale myślałam że po prostu usuniecie te nie potrzebne i brzydkie budowle i koniec a zamiast tego jest zbudowana jakaś utopia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Masz Hamachi? Pewnie ale zazwyczaj wyłączone jednak podaj gdzie mam się podłączyć i co potrzebne i jazda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Trzeba je odinstalować bo inaczej ci nie zadziałają te linki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Trzeba je odinstalować bo inaczej ci nie zadziałają te linki Dzięki za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Wystarczy wyłączyć kartę sieciową Hamachi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Albo w Panelu Sterowania i Połączeniach Sieciowych wyłączyć sieć Hamachi. Mi to poskutkowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 I tak nie używałem hamachi i dostałem niezły powód by się go pozbyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Chciałem tu dać oficjalne poinformowanie, iż przez ten weekend mam brata w domu wiec mogę mieć problemy z pojawieniem się na serwie. Wbije jak dam radę ale nic nie obiecuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Bo to BYŁ serwer ROLEPLAY, ale RP stanęło w miejscu. Ja tam nadal próbuję odgrywać Fluttershy ale co mi to da jak nikt nie gra RP... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ja grałem wczoraj i dzisiaj ale jak byłeś tylko ty i Bonifacus to po chwili poszedłem. Ale zara się znowu loguję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Z kąd ja mam to wziąść ? : mod_ic2 v1.97 mod control nuclear v1.1.10 ( nazwy nie dokładne) No i mam taki problem klasy technicznej: Po jakichś 3-4 minutach gry minecraft mi się zaczyna ciąć aż się zacina na amen. Jakieś pomysły jak temu zaradzić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Problem jest w tym, że renderuje Ci się za duży kawałek mapy (zabudowany) i to dlatego... Ja mam na normal i mi nie tnie, więc spróbuj zmniejszyć range i quality gry. Jak nie, to będziemy myśleć dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Dobra kto mnie oświeci, co mam zrobić wszystko ładnie pięknie mam minecrafta (zaktualizowanego do gry na serwie) i gdy wchodzę do gry nikogo nie widzę nikogo nie słyszę tylko moby ktoś mi pomoże? Korzystam z launchera MinecraftSP (nie wiem jak go inaczej nazwać). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Może dlatego, że serwer jest pusty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ale gdy zamierzam wejść to mi pokazuje że mam 3 osoby albo 2 na 25 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ah... 1. Skoro są 3 osoby, to chyba logiczne, że nikogo nie widzisz (oni mogą być np. po ziemią) 2. Nie słyszysz, bo albo nikt nic nie pisał, albo po prostu byłeś za daleko (64 kratki od piszącego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Dziękuję za rozwianie moich wątpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Bo to BYŁ serwer ROLEPLAY, ale RP stanęło w miejscu. Ja tam nadal próbuję odgrywać Fluttershy ale co mi to da jak nikt nie gra RP... A ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Twilight siada płacząca w rogu i szlocha Tak... bardzo ciekawe i fascynujące RP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Pisze tutaj żeby nie robić spamu na chacie na servie. Może mi ktoś wytłumaczyć wtf? Czemu jest nowa mapa na której trzeba prosić o cuboid żeby budować, prosić admina żeby przeniósł mnie specjalnie na już trzecią mapę surowcową itd. Nie było mnie tydzień i boli mnie mózg przez to co się tam dzieje. Why thing are so weird lately? Może ktoś mi napisać wszystko co i jak po kolei? bo nie bardzo umiem się odnaleźć w tym chaosie. Ja tez nie umiem, przykro mi. Sprobuj u Boniego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ja tez nie umiem, przykro mi. Sprobuj u Boniego. Czemu ja? Taka ciekawostka dla pana siekierki... 1. Potrzeba portala do surowcowej, bo niedługo dostanę wylewu od tpania ludzi na surowcową... 2. Usunąć cuba nam trzeba, bo siła ciemnej mocy przybierać zacznie 3. Wymyśliłem naprawdę bezpieczny sposób używania reaktora nuklearnego (próby i błędy na creative na singlu ) 3+. Jestem w stanie wytworzyć bezpieczny reaktor, tylko z 1 chambera dlatego można postawić chociaż 1 reaktor (na całą mapę) 4. Nie wiem, ale czy jest już zablokowane w craftingu MSFU ? - Tak tylko się pytam 5. Sorki za ostatnią nieobecność... musiałem odpocząć od serwera i wyruszyć na ponymeet, a poza tym posiedziałem sobie w domku trochę 6. Dobra wiadomość jest taka... że admini zaangażowali się w reanimację RP (Flutteryay i Imka już się palą do ponownego ożywienia RP) 7. Event by się przydał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Cóż. I ja dołączę się do ratowania RP na serwerze. Możecie na mnie liczyć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 To piszcie jak będzie coś konkretnego wiadomo, ok? Jestem zajęty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Z moich informacji wynika, że Equestrii już nie ma. Ponoć teraz jest utopia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts