KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Podobno podczas konkursu będzie TO robione więc wybiorę je. - Wiecie, jestem podmieńcem... podczas konkursu będę MUSIAŁ to z wami zrobić... też dal pożywienia, ale dla tego, żeby was uwolnić jako pierwsze. Ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwają. Ale i tak nikt nie wie jak się konkurs potoczy. Wedle władcy widzimisię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Potem coś wymyślę... ale według tego co słyzałem, to niewolnicy musi się podobać... a one zrobią wszystko by stąd wyjść... mam spore szansę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) A co porobisz przez czas do kolacji? Trochę go zostało... Może lepiej idź gdzieś indziej, bo niedługo strażnicy przyjdą. Edytowano Grudzień 26, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Idę sprawdzić czy są jacyś chętni do konkursu... zobaczymy jaka będzie konkurencja. Dlatego nienawidzę Gryfów... chętnie bym je zabił wszystkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jest kilku. Wszyscy chcą chociaż jedną niewolnocę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie dam im tak łatwo wygrać. Tak więc cały czas przygotowuje się do konkursu... jak najlepiej. Mam nadzieje, że głód do tego czasu nie podrośnie tak, że mnie wyczują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Miejmy nadzieję. W końcu nadeszła kolacja. Znowu mi€so. Smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc jem sałatkę wcześniej ja dokładnie, ale dyskretnie. Jem tak czy siak. Potem czekam na konkurs... ciekawie który jestem. Zobaczmy ile konkretnie jest przeciwników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Tym razem władca ciągle ma przy sobie dziwną klacz. Ciekawe. Najpierw konkurs na chlanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc do dzieła. Myśl o wspólnym Echem z Twi i Night... a powinnem spokojnie pokonać wszystkich. Więc piję, piję, piję, piję i patrzę na wynik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jesteś drugi. Pierwszy władca. Pierwszych pięciu przechodzi dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 A więc to tak... spoko. Jeśli chodzi o konkurs ą ę to można powiedzieć, że wygrałem, bo chce niewolnice wyswobodzić... dlatego powinny mnie wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Tylko zapomniałeś o jednym: gryfów nie obchodzi zdanie niewolnic. Obiektem jest dziwna klacz, a władca ocenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc czekam na swoją kolej... mam doświadczenie... podmieńce się specjalizują w miłości... więc zapewnię im obraz jaki nigdy nie wybrały. Informuje Klacz, że próbuje ją stąd wyciągnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 I tak ci nie ufa. Po tym wszystkim klacz była zmęczona, a ty najedzony. Władca głaszcze klacz, czasem liżac gdzie nie powinien. Wychodzi, że masz drugie miejsce. Dwie niewolnice. Pierwsze oczywiście władca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Dobra... wybieram zebry. Następnie wychodzę poza zamek z nimi... kiedy będziemy już potem poza zamkiem to pytam się. - Więc jesteście na wolności... teraz do Ponyville a za kilka dni przyjdę po resztę... szkoda tylko tej, z gryfa na 3 miejscu... też postaram się ją wyzwolić, ale nie obiecuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Podziękowały ci i poszły. To ponyville za kilka dni. A co z dziwną klaczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc tak... idę z nimi do komnaty gdzie była Twilight. Pokazuje im miejsce gdzie spała Twilight. - Proszę... zasługujecie na trochę wygody - powiedziałem i siadam na kanapie i jem kolejną kanapkę z Serem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Obie od razu poszły spać. Co teraz? Jesteś rozbudzony od jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jeśli mam jakąś książkę to czytam. Jeśli nie to staram się zrobić coś wycięczającego a potem kładę się spać na kanapie. Wcześniej wyciągam kartkę papieru i piszę do Twi. "Cześć, Twilight. Plan wyzwolenia niewolnic idzie dobrze. Udało mi się wygrać w konkursie dwie zebry. Zaoferowałem niewolnicom dobrze płatną pracę u nas na zamku... nie wymiguj się. Wiem, że jest w nim syf. Przyda się. Poza tym zarobią na nowy start i nie powinny być u nas dłużej niż miesiąc. Jest ich 30... więc w zamku starczy miejsca i szybko się uwiną. Mam nadzieje, że się nie gniewasz za to. Słodkich snów. Twój oddany, Prywatny strażnik, a póblicznie dla wkurzenia Blueblooda i Króla gryfów... twój misiaczek. Feather Wing" Potem wysyłam go zaklęciem. Uczyłem się go razem z zmianą wyglądu. Czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 W odpowiedzi dostałeś magicznego buziaka i westchnienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Widać, że się jej nie podoba... chowam list i zasypiam na kanapie. Mam nadzieje, że mi się uda to zrobić. Poza tym Zebry wiedzą, że jam podmieniec więc mogą się spodziewać rano całusa dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie zaśniesz za nic. Zbyt pobudzony jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc leżę i zamykam oczy, przechodząc do świata marzeń... gdzie robię to z Twi i Night xD. Ach... czemu ja mam taką słabość do tych dwóch? Nie wiem... ale czuje się, że będę miał problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts