Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nom... Na pewno. Pomarzyłeś... I tyle, dalej nie śpisz. Na myśl rzuciła się ta dziwna klacz. W końcu ci pomogła, mówiąc o zapachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ją zamierzam uwolnić inaczej. Ona pewnie będzie nonstop przy władcy. Obmyśle wobec niej plan. Tak czy siak... robię coś innego. Spoglądam na Zebry.. jak wyglądają jak się czują itp... na oko. Współczuje im... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Śpią smacznie. Wyraźnie są zmęczone niewolą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Mam nadzieje, że dobrze się czują. No... więc rozkładam się i staram się zasnąć... gdyż nie mam ochoty leżeć całą noc. Mam ochotę spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Ale nie zaśniesz. Jesteś zbyt rozbudzony i nic na to nie pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc sprawdzam czy mam coś na zabicie czasu. Night by mnie nie puściła bez czegoś co sprawiło by, żebym się nie nudził. Mam kurwa taką nadzieje. Ach... tak się o mnie troszczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jakaś książka, ale niezbyt ciekawa, do tego krzyżówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie mam nic innego do roboty więc czytam i staram się rozwiązać krzyżówki. Następnie po wykonaniu tego, sprawdzam czy mogę spać, a jak nie to która godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Jest czwarta. Nudy... Krzyżówki za proste, książka nudna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Dobra... to teraz mogę sobie poczekać. Kiedy Zebry wstaną to mówię. - Będziemy tutaj jeszcze kilka dni. Do tego czasu musicie się zachowywać jak "moja własność" inaczej będą coś podejrzewać. Mogę na was liczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwają. No to co teraz robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Nie jestem wymagający, jedynie 3 razy dziennie całus i jakoś powinienem wydolić. Im mocniejszy czyli "bogatszy w uczucie" to mogę dłużej bez niego funkcjonować. A jeśli jestem głodny... to mnie wtedy gryfy wyczują... więc, chodźcie na śniadanie... - powiedziałem. Król wie, że są moją "własnością" więc nie powinien nic mówić, kiedy zobaczy, że jem z dwoma niewolnicami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Tym razem na jego kolanach śpi ta dziwna klacz. Gdy nadeszli goście, odłożył ją i sam poszedł też zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc ja siadam na swoim miejscu, i obejmując obie zebry... po prostu jak władca niewolników się zachowójąc... jem. Ach... wkurza mnie ten gryf... już niedługo straci towar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Wszyscy znowu żrą mięso. Po jakimś czasie dziwna klacz dołączyła do jedzących. Czyli jadła w kącie. Jak zwierzak poprostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Więc obejmując zebry jem. Jak one się zachowują? Jak typowe niewolnice? (czyli proponują mi niektóre dania, karmią mnie winogronami) czy raczej nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) Raczej jak niewolnice. Jednak w połwie śniadania poprosiły cię o pozwolenie na pójście do komnaty. Kogoś mdli od mięsa. Edytowano Grudzień 26, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 Nie tylko ich... więc wstajemy i idziemy. Dziękuje za posiłek. Kiedy już tam będziemy, pytam się ich... - W nocy Gryfy są w większości pijane, w tym władca. Prawda? - spytałem się ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwnęły. - Czasami właśnie urządzają sobie zawody - powiedziała biała w czarne paski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - To będzie nasz plan. Kiedy będzie turniej... pójdziemy po Niewolnice i dajemy stąd nogę. Trochę ciężko będzie opuścić miasto w 30 osób ale powinno się udać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Kiwnęły głowami. - Ale Władca może wywołać wojnę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Nie... jeśli to zrobi on sam - powiedziałem do nich z uśmiechem. - Jeśli dobrze poznałem gryfy, na warcie pozostaną tylko w najważniejszych punktach... a można przejść innymi więc, będę musiał znaleźć jeszcze plany miasta... a tak to poprostu wyprowadzę niewolnice w postaci króla i wezmę dwóch gryfów do pomocy... następnie ich ogłusze. Wiadomo, czy król ma jakąś Siedzibe tak na odpoczynek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 Pokręciły głowami. Acha. Super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2014 Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Wymyśli się coś... jak co to poudaje trochę go... na razie, to trzeba mieć mapę... powinna być mapa turystyczna w kiosku do kupienia... oznaczę w nich miejsca do odebrania was... będą 3 podejścia minimum bo nie wiem jak dużo się zmieści w karocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2014 - Można pojechać pociągiem... - zaproponowała jedna z nich. Byłoby szybko... Pociąg jedzie aż do Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts