Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 - Potrafię wymuszać swoją wolę na innych ludziach. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 - Woooowwww~ Poka~ Chcę zobaczyć czy ci się uda mnie do czegoś przekonać. - powiedziałą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 - To zejdź mi z pleców. - powiedział. Gdy dziewczyna zeszła z jego pleców odwrócił się w jej stronę. Zaczął grzebać w kieszeni i po chwili znalazł w kieszeni kartkę którą zwinął w kulkę i rzucił na parapet. - Mogłabyś mi ją podać? - poprosił. ((W sumie jak każe coś komuś podać to ten ktoś zawsze się zgodzi )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 - Okeee. - powiedziała i przyniosła mu kulkę papieru z parapetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 - Rozwiń ją. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Ivy rozwinęła kartkę tak jak prosił Isaac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 - Jest pusta, zatem po co mi ją przyniosłaś? - zapytał z uśmiechem. - Wyrzuć ją czy coś. - dodał wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Luna poklepała Canę po ramieniu - Pewnie zmądrzeją. To jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Hideyoshi wyszedł z klasy minął po drodze kilka osób i po kilku minutach usilnego szukania,dotarł do Cany.Stanął na przeciwko niej i odezwał się :-Jak leci?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Ivy zmięła kartkę i wyrzuciła ją przez okno (( hueh x33 )) - Heheh, faktycznie działa. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Nie martw się, nie będę cię zmuszał do niczego nienormalnego, raz nie umiem a dwa nie jestem aż tak złym człowiekiem żeby wymuszać na każdym wszystko. No owszem, czasami proszę o podanie czegoś ale na ogół nie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Ale spoko~ W sumie fajna taka moc. Poza tym nawet jeśli byś jej nie miał, to i tak zrobiłabym to o co mnie prosisz. Tak już mam~ - powiedziała z szerokim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Uczynna dziewczyna z ciebie. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Zadzwonił dzwonek. Lekcja angielskiego skończyła się szybko. Bric wyszedł z klasy zastanawiając się jednocześnie, co teraz robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Chciała bym pójść pograć na jakiś skrzypcach, a co do pomocy to by się przydała. Mam jeszcze jeden aparat tyle że nowszy jak coś to ci pożyczę a potem stworzymy album. Luna może widziałaś klasę muzyczną czy coś w tym rodzaju - Cana miała nadzieje na znalezienie tam skrzypiec. - Co tam Yoshi, jak ci minął dzień? - Zapytała chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) -W miarę- Po czym zrobił małą przerwę i znów się odezwał -usłyszałem że chcesz zrobić album.Tak a mam pytanie będę mógł się przebrać do zdjęcia ,tak-Patrzył swoim dziewczyn spojrzeniem. Edytowano Grudzień 29, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Przecież mam twoje zdjęcie - Powiedziała Cana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) -Ale nie o takie mi chodzi, no bo aj nie ważne.I tak zmienię ubranie a teraz co mamy?- Hideyoshi starał się zmienić. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Po skończonych zajęciach białasek opuścił salę i usiadł na ławce na korytarzu. Wyciągnął z kieszeni mały notes i zapisał parę uwag i moce, jakie kto posiadał przy odpowiednich nazwiskach. Zaraz potem schował go z powrotem. Cóż, teraz zostało mu zastanawiać się co ma z sobą zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Avalon szła powoli korytarzem. Minęła chłopaka siedzącego na ławce po czym otworzyła swoją szafke aby schować książki.Nagle jak domino jedna po drugiej zleciały na podłoge.-cudnie-stwierdziła cicho i przykucła aby je pozbierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Białowłosy zaśmiał się widząc tą scenkę z wypadającymi książkami. Jakby nie patrzeć, wyglądało to zabawnie, ot co. Mimo tego wstał zaraz i stanął nad dziewczyną. - Pomóc ci może? - zaoferował, a co mu tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Avalon szybko pozbierała książki i stanęła na przeciwko chłopaka-Nie trzeba-stwierdziła krótko po czym już ostrożniej wkładała książki do szafki-Ale dzięki-dodała próbując zamknąć szafke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Wolne, coś dziwnie się zachowujesz - Cana spojrzała na chłopaka - Tak czy inaczej chciała bym wyjść na zewnątrz. Pogoda jest ładna czemu z niej nie skorzystamy, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 -A nic.- Uśmiechnął się po czym dodał - Możemy się przejść,czemu nie.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Na dobrą sprawę to nie masz za co dziękować - stwierdził szczerze, wciąż stojąc w tym samym miejscu. A tak na wszelki wypadek, jakby przypadkiem książki ponownie zaczęły lecieć z szafki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts