PrettyLittleThing Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Avalon znudzona sztuczkami chłopaka przewróciła oczami i poszła w stronę wyjścia ze szkoły. Edytowano Styczeń 11, 2015 przez PrettyLittleThing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Ja też nie znalazłem nic ciekawego- Powiedział to lekko zasmucony ale od razu poweselał.-Jeśli nikt nic nie znajdzie to możemy zając się innymi rzeczami- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Isaac po lekcjach wyszedł ze szkoły, ruszył na zewnątrz i zobaczywszy swoją wesołą koleżankę ruszył do niej. Jako iż stał za nią poklepał ją po ramieniu. - Siemka. -powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Ivy wzdrygnęła się lekko i niemal natychmiast się obróciła. - Heeeeej~ - powiedziała z uśmiechem. - Co tam u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - A nic tak w zasadzie, po lekcjach jest fajnie. A jak u ciebie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - A u mnie nic~ Nudzi mi się trochę... - powiedziała.- Idziemy gdzieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Ta, chodźmy. - powiedział. - Na kawę? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Gray po filmie wyszedł przed szkołę, wskoczył na harleya i pojechał do parku. Usiadł na ławce i przymknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Ale na kawie byliśmy przecież wczoraj~ - zaśmiała się. - Chodźmy w jakieś ciekawe miejsce. Na przykład do kręgielni, albo... Albo do wesołego miasteczka~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 - Kręgle brzmią jak plan. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - O o o no to kręgle. Tylko żebym je wiedziała gdzie tu jest kręgielnia... - mruknęła i zaczęła się rozglądać. - A może ty wiesz? - zapytała Isaac'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Widziałem że jest jakaś duża sala, gdzie chyba są takie rzeczy. - stwierdził. - Możemy tam zobaczyć. - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Noo to prowadź~ - powiedziała i chwyciła Isaaca za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Isaac ruszył do przodu razem z dziewczyną. - To nie daleko. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - To dobrze, bo nie chce mi się iść za daleko, jeszcze byśmy się zgubili czy cuś~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Sądze że i tak było by Miło. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - To wiesz, jak coś to zawsze możemy się zgubić. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Może jutro? - zaproponował kierując się w stronę kręgielni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Dobra, mi pasuje. Możemy nawet nie wracać na noc~ Będzie zabawnie~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - W sumie czemu nie? - zapytał z uśmiechem. Po pewnym czasie znaleźli kręgielnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 - Noo to jutro się zgubimy. Tyyylko jakby co to nie moja wina. - powiedziała z uśmiechem i gdy weszli na salę zaczęła się rozglądać. - Dawno w sumie nie grałam~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Avalon postanowiła przejść się do parku. Szła powoli przeglądając coś w telefonie. Minęła chłopaka na ławce i usiadła o jedną ławkę dalej cały czas patrząc w ekran komórki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Grey zobaczył dziewczynę ale nie zareagował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 [ Elfka z Amanu odeszła z forum, więc napiszę do niej i jeśli się zgodzi to przyjmę jej sesję i będę ją prowadzić za nią c: ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 - A ja nie grałem nigdy. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts