Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 (edytowany) -Zanim się zdecyduje chcę się ciebie o coś spytać,czy chciałabyś chodzić z kimś kto wygląda tak jak ja- czekał na odpowiedź mocno rumieniąc się.To był moment który zdawał się ciągnąć w wieczność. Edytowano Grudzień 14, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Wiesz nie miała bym nic do tego - Powiedziała Cana - Dobrze by było też lepiej się nawzajem poznać co? - Powiedziała uśmiechnięta i pocałowała go w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 No cześć Harold - odpowiedział Bric z uśmiechem. Nieprzytomna rano Ekri ogarnęła, że Cana coś mówiła i wybiegła z pokoju - Yh, coś mówiłaś o trzymaniu się razem, proszę, nie zostawiaj mnie z resztą, nie znam nikogo - powiedziała lekko panikując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 ((Ekri wybiegła z pokoju za Caną? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 ((tsa)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Cana zobaczyła że Ekri wybiegła za nią nie przebrana. - Ekri co ty, chodź ubierzemy cię. Wybacz Hideyoshi spotkamy się potem - Posłała mu kolejny ciepły uśmiech i zaczęła prowadzić Ekri z powrotem. - W co masz ochotę się ubrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Eh, w ubrania? - powiedziała Ekri okropnie zawstydzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Cana wróciła z Ekri do pokoju dziewczyn. - No głowa do góry i ubierz się - Powiedziała Cana i stanęła przy łóżku Ekri. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Ekri poszukała jakichś ubrań i poszła do łazienki się ubrać. Wyszła w czernonym swetrze i z czarną spódnicą na sobie - Która godzina? - zapytała się Cany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Cana spojrzała na budzik na swojej szafce nocnej. - 7:20, jeszcze zdążymy na śniadanie w stołówce, ktoś chcę z nami iść - Zapytała Cana - Jeśli nie to my idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Hideyoshi poczuł się niezwykle dzięki Canie.Przez co mocno się zarumienił lecz nagle pojawiła się jakaś dziewczyna,co zmartwiło go bo fajne chwile odeszły.Kiedy nieznana mu dziewczyna pojawiła się starał się nie patrzeć gdyż nie była ubrana. Powoli zaczął iść przed siebie czekając na Cane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - To jak Ekri idziemy - Zapytała koleżankę - Chyba nikt nie jest chętny jeszcze się zrywać. (( Tak BTW niech ktoś coś z tym zrobi bo się pozapisywały a nic nie robią D: )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Chyba nie... chodźmy - powiedziała i wyszła z pokoju/ ((ktooooś... hmmm...o matko, to chyba ja)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (( Nom sorry że tak naciskam )) Cana wyszła za Ekri i zauważyła że Hideyoshi idzie powoli. Zapewne chcę ze mną pogadać - pomyślała Cana. - Hej Ekri co byś zrobiła jak by chłopak ci powiedział że chcę z tobą chodzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (( Ja tego co wy piszecie nawet nie czytam więc nie wiem co i jak xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 ((to się dowiedz .,.)) - Nie mam pojęcia, zależy kto by to był - odparła do Cany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Aha - Odpowiedziała spokojnie - Hej jak by były wybory na przewodniczącego klasy to wybierzesz mnie - Cana zapytała Ekri i akurat podeszli do Hideyoshiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 ((Chyba Isaac mógłby się obudzić co? ._.)) Isaac obudził się z dziwacznego snu. Szybko o nim zapomniał, bardziej smuciło go wczesne wstawanie, nie lubił tego robić, ale przynajmniej poznał koleżankę. To jest jakiś plus, no nie? W każdym razie, chłopak wstał. Poszedł do łazienki obmył się, potem ubrał w czyste ubrania i wyszedł z pokoju biorąc torbę z zeszytami. Rozejrzał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Ta... okay, nie ma problemu - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Ivy wstała obudzona z tego dziwnego snu równocześnie spadając z łóżka. Nie przejęła się nim za bardzo, szybko zapomniała o wszystkim i podniosła się z podłogi. Przeciągnęła się i ziewnęła. - Hueh~ Kolejny dzień~ - zaśmiała się cicho i rozejrzała się po pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Białasek już ubrany, jakoś nie specjalnie miał wrażenie, że jego współlokatorzy są chętni do rozmów, więc cóż, nie naciskał, określmy to tak. Nawet nie zagadał. Wziął torbę do której wpakował kilka notatników. Przez dłuższą chwilę przyglądał się nożyczkom i zamiast do piórnika z resztą rzeczy, wetknął je do kieszeni bluzy. Nożyczki są fajne, nie? Wyszedł z pokoju i udał się przed siebie. Cel pierwszy? Chyba śniadanie. Może tam usłyszy jakieś pogłoski, które będą odnosiły się do tego synchronicznego wstawania z rana. Skierował się więc na stołówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Cana i Ekri doszły do Hideysoshiego . - To jak idziemy na śniadanie? A i Ekri poznajcie się bo chyba się nie przedstawiliście sobie na wzajem to jest Hideyoshi a to jest Ekri - Cana przedstawiła sobie dwóch swoich przyjaciół nawzajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (Mephisto, kiedy mogę spotkać twoją postać, żeby złapać na nią hejt? XD) Albinos samotnie zszedł na stołówkę i wziął swoją porcję śniadania, po czym usiadł i zabrał się za posiłek. Teraz zastanawiało go jeszcze kilka innych spraw. Jak chociażby to, jakich ludzi będzie mieć w klasie. Czy będzie tam ten chłopak o indiańskiej urodzie, którego kojarzył z rozpoczęcia? Bo kwestię poznanych osób już miał wyjaśnioną. No i jeszcze zostawała sprawa, czy znajdzie się ktoś, kogo kategorycznie nie polubi. Poza tym zostawała kwestia zajęć. To też go zastanawiało. Jak to wszystko będzie wyglądać. I jak to będzie jak już opanuje swoją umiejętność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 ((Może jak będą wychodzić ze stołówki? Jako iż moja postać to raczej 2 metrowy koleś a twoja jest o głowę niższa to jak twoja wpadnie na moją i zrobi hyc o podłogę to mogą się nie polubić )) Isaac poszedł w stronę stołówki, wszedł do środka, wziął jedzenie z kantyny i usiadł przy pustym stoliku. Z rana raczej wolał unikać kontaktów z ludźmi, a przynajmniej przed porządnym przebudzeniem się. Mimo faktu że jadł śniadanie dwa razy przysnął w połowie prowadzenia widelca do ust. Z pewnością Isaac nie należał do osób lubiących poranki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Cana, Ekri i Hideyoshi weszli do stołówki. Cana popatrzyła po menu. Wzięła jajecznicę z bekonem i bułkę i usiadła przy Kencie. - Hej mam twój sweter i tak w ogóle to dzień dobry - Cana oddała ubranie chłopakowi i uśmiechnęła się, zaczęła jeść swoje śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts