timber Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Witajcie, przyjaciele! To hańba, że od kiedy ogłoszono mnie pomocnicą Zecory, nie zrobiłam żadnej zabawy. W takim razie, oto jest, klasyczna, niewymagająca zabawa z naszą bohaterką. Na czym polega? Jak wiecie, w chatce naszej zebry na ścianach powywieszane są antyczne maski. Co jest waszym zadaniem? To proste! Wystarczy napisać komu Zecora chce podarować jedną z nich. W takim razie, na dobry początek... Zapraszam do zabawy! Timber 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 KochamChemie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) Troche wygląda jak damy Siperowi Edytowano Grudzień 13, 2014 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Cava Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Siper. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) W takim razie, ta maska wędruje do Sipera. Gratuluję~!A teraz, coś "na czasie" - Wielce antyczna maska. Toż to Maska Marionetki... Ja chcę~! Zapraszam do gry! Lista skromnie obdarowanychSiper Edytowano Luty 3, 2015 przez Timbeer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Dayanowi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Nie wiem dlaczego, ale powiedziałabym, że to dla Niklasa. Dlaczego? Nie mam bladego pojęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Dwóch kandydatów, a wedle uczciwości, ktoś musi rozwiać nasze wątpliwości. Komu więc wręczyć maskę kukiełki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Dayanowi, bo czemu nie. ;u; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Zatem mamy już zwycięzce, z czego rada jestem wielce. Maskę damy Niklasowi. Niech nie podda się strachowi. Teraz proszę mówcie komu Maskę tę nieść pod próg domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 (edytowany) Zegarowi dam to chętnie Bowiem dech zapiera we mnie Maska krzyku mu pasuje Gdy swym warnem mnie morduje Edytowano Maj 31, 2015 przez arkadiusz fuks 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) Nie ma już propozycji? No dobra, więc maska leci do Zegarmistrza Podamy coś prostego i coś bardzo znanego. Tak! Przyszło mi coś do głowy! A jak ktoś mi powie, że nie wie co to za maska, to się załamię ;_; Może ten przystojniak Wam podpowie Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez Ihnes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Loki, Loki, do kogo może powędrować maska boga oszustów i nocy. Do kogoś pokręconego, a jednocześnie mrocznego, działającego w ciemnościach. Trudna to dla mnie zagwostka. Proponuje ją wręczyć Aresowi - regentowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Czerwiec 11, 2015 Share Napisano Czerwiec 11, 2015 BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 A niechaj będzie BiP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 (edytowany) Wracamy do zabawy, po kolejnej przerwie Zatem BiPu dostaje tą maskę!!! Teraz... Kolejna wędruje do...? Spoiler Edytowano Listopad 29, 2015 przez Ihnes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts