PrettyLittleThing Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 Pamiętam co się działo do przemowy.. później to tylko urywki-odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 - Cóż, nie zrobiłaś nic szczególnie złego. Trochę pogadałaś z ludźmi, ogólnie było okej. Raz chyba nawet jakiegoś żołnierza podrywałaś ale nie wiem jak się to skończyło. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 Dziewczyna zawstydziła się lekko.-w takim razie nie było źle..-stwierdziła cicho - gdzie pozostali ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 - Może jeszcze u siebie w pokoju, a może już wyszli. - powiedział. - Nie wiem dokładnie. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Elfka roześmiała się uroczo. Nie zwracała uwagi na tłum gapiów. No cóż... Elf tańczący z człowiekiem to niespotykany widok. - Opowiedz mi coś więcej o sobie. - rozkazała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 A co chcesz wiedzieć?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Udawała, że zastanawia się nad odpowiedzią. - Wszystko. Od pieluch, aż do teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 A więc tak. Mam brata bliźniaka, pochpdzę z rodziny szlacheckiej. Mój zawód wziął się od ojca. Teraz ty.- stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Zaprzeczyła ruchem głowy. - Za mało informacji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Dobra. Przez pewien czas wychowywany przez elfy i krasnoludy.- powiedział po skończonej imprezie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Otworzyła szerzej oczy. - Elfy? - spytała z entuzjazmem. - To cudownie! Uścisnęła go tak mocno, że mogłaby równie dobrze udusić słonia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Edward zaśmiał się.- Inaczej nie byłbym tak sprawny i cichy. A dzuęki krasnoludom znam się na obróbce cennych kamieni i kłuciu zbroi i broni.- powiedział idąc z elfką do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 - A czy ja Ci wyglądam na cichą osobę? - spytała i szturchnęło go lekko w bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Nie. Raczej nie.- stwierdził gdy weszli do jej pokoju zaczął ją łaskotać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Elfka zaczęła śmiać się jak szalona. Wołała ciągle, aby przestał. Przewróciła się na łóżko i skryła pod kołdrą. - Nie wyjdę! - oznajmiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 ((Ja nie wiem czy wiecie ale jest następny dzień i za 20 minut mają się kajś tam zebrać...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Ale ja proszę. Wyjdź.-szepnął skradając się do niej po łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Pokręciła głową pod swoim schronieniem. - Nie ma mowy... @Mephisto Ale to nie oznacza, że nie mogą sobie razem w pokoju siedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 ((Miałam też to napisać ale mnie uprzedziłeś xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) Edward wszedł pod koc i wychilił głowę tam gdzie była dziewczyna.- Nie bądź taka.- szepnął Edytowano Styczeń 12, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Elfka zaśmiała się i przytuliła go mocno. - Musimy się zbierać, Skarbie. - pocałowała go krótko w usta i wyszła się przygotować do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Ej, no. Kiedyś zabiję tego generałka.- mruknął idąc do swojej łazienki umyć się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Anatith ubrała się w tradycyjny strój elfów do walki. Wygodny i niezwykle lekki. Była świeża i pełna nowej energii. Z nogą też była w porządku. Po cichu weszła do pokoju Edwarda i usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Edek wyszedł z łazienki w samych spodniach i butach. Gdy zobaczył elfkę zdziwił się ale po chwili uśmiechnął i podszedł do niej.- Nie źle się skradasz.- szepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Kobieta uśmiechnęła się szeroko. - Wypadałoby się ubrać, prawda? - zapytała unosząc jedną brew. Była ubrana jak na elficką wojowniczkę przystało. Czyli skromnie i bardzo praktycznie. Ucieszyła się na widok Edwarda. Najchętniej by go wyściskała, ale powstrzymała się od tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts