Mephisto The Undying Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Okej. - rzuciła obojętnie Eve i poszła do kuchni. - Nie przejmuj się tym że jest taka obojętna. - powiedział Trevor. Po woli spora część ludzi która przyszła na otwarcie gildii rozchodziła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - I nie przejmuje się, nie każdy człowiek jest wesoły. - Alice popatrzyła po sali - I jak pierwszy dzień, uważasz za udany czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Cóż. Jesteś jak na razie jedyną zapisaną oprócz Eve, nie spodziewałem się dużego zainteresowania ale miałem nadzieje na trochę więcej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Masz jednego maga S, powinieneś się cieszyć - Alice uśmiechnęła się. (( Szeregowa się nie zapisuje? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 ((W sumie nie wiem, ale podobno potem)) - Cóż, w sumie fakt, jest dobrze. Ale i tak przydał by się ktoś jeszcze. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Przybędą, zobaczysz- Pocieszyła go Alice - Wiesz może gdzie można wynająć tutaj w mieście jakieś fajne mieszkanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Trevor zastanowił się. - Cóż, wiem że na jednej z ulic ktoś mieszkanie wynajmuje, za dość przystępną cenę... Ale tak to nie wiem. - powiedział. Po chwili Eve przyniosła gulasz i postawiła talerz na ladzie przed Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Smacznego - Powiedziała Alice i zaczęła zajadać gulasz. Gdy skończyła odetchnęła z ulgą - Dziękuje za posiłek, Eve bardzo smaczny dziękuje.- Alice uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Ta, pewnie. - powiedziała obojętnie Eve i odeszła od baru. Zamknęła drzwi. - Idę na górę. - rzuciła do Trevora i weszła jednymi z drzwi prowadzącymi na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Ja pójdę poszukam mieszkania dla siebie, no to do jutra - Alice wzięła do ręki laskę i wyszła z budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Postaram się załatwić jakieś zadania. - powiedział. - To do jutra. - powiedział i pomachał jej. Gdy wyszła zamknął drzwi i zajął się sprzątaniem całej sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) Alice szybkim krokiem ruszyła w stronę portu po drodze kupując kilka butelek z piwem oraz kilka jabłek. Po jakiś paru minutach znalazła mieszkanie do wynajęcia. Było to małe mieszkanie z 2 pokojami łazienką, kuchnią i balkonem. Otworzyła drzwi i rozejrzała się po pokoju, było idealnie. Widok z balkonu wychodził od razu na morze co zachwycało Alice. Rozwiesiła sobie hamak na balkonie i poszła się umyć. Gdy się odświeżyła otworzyła jedno piwo i upiła trochę. - Ahhh, piwo po kąpieli jest najlepsze - Powiedziała i odstawiła butelkę. Ułożyła koc na hamaku i pościel po czym weszła na swoje nowe łóżko. - Od jutra będę pomagała tworzyć gildie, będzie ciekawie. Edytowano Styczeń 6, 2015 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Trevor skończył sprzątanie około trzeciej w nocy, faktycznie, mieszczanie nabałaganili. Gdy skończył napił się jeszcze rumu i poszedł na górę, do jednego z dwóch pokoi mieszkalnych które były w budynku, jeden zajęła Eve a drugi on. Położył się spać i zasnął. Następnego dnia wstał około szóstej trzydzieści, zszedł na dół. Otworzył drzwi do gildii, nalał sobie rumu do szklanki i usiadł przed barem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Edge przyszedł pod gildię.- Zapisy jeszcze trwają?- zapytał wchodząc do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 - Ta. - powiedział do faceta który wszedł do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Jestem Edge. Smoczy Zabójca lodu. Chcę dołączyć do twojej gildii. Znak na prawej stronie klatki piersiowej.- powiedział i poprawił włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Trevor zaśmiał się. - O kurdę, nie pomyślałem. - powiedział rozbawiony. - Dobra. Dawaj to ci ten znak zrobię. - powiedział i po chwili zrobił znak Edgowi. - Jestem Trevor Richter. Mag łowca. - przedstawił się. - I mistrz tej gildii. Witaj na pokładzie smoku. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Edge uśmiechnął się.- Jest ktoś jeszcze w twojej gildii?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 - Owszem. Poznasz je później. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Gdzie mogę się zakwaterować?-zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) - Wiem że było jedno mieszkanie do wynajęcia ale one jest prawdopodobnie zajęte. Jedno z nich jest wolne. - powiedział podając kartkę z dwoma adresami. Edytowano Styczeń 7, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Dzięki.- powiedział i ruszył do pokoju. Gdy tam dotarł walnął w kimono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 ((Ty ale wiesz że to mieszkania do wynającia?)) Trevor westchnął, po chwili do gildii weszło kilka osób w celu rozwieszenia zadań, więc wskazał im gdzie mają je powiesić. Na razie były to zwykłe zadania ale pewnie za jakiś czas pojawią się nowe. Po pewnym czasie na dół zeszła też Eve, była miła i uśmiechnięta tylko względem Trevora. Poszła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) Alice weszła do gildii z głośnym "witajcie" i podeszła do lady. - Co tam - Zapytała Trevor. Edytowano Styczeń 7, 2015 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 ((Trevora.)) - Mamy kilka nowych osób w gildii. Jeden lodowy smoczy zabójca, jeden mag ognia, czarodziejka wiatru i telepata. - powiedział. - Jak tam noc? Wyspałaś się? - zapytał. ((W gildii będą osoby którymi nikt nie steruje, takie npc, tak o żeby nie było że w gildii 5 osób na krzyż będzie. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts