Syrth Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Niegazowany o smaku rzeżuchy. Wolę szczypior, ale z takimi roślinnymi raczej niegazowane lepsze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Niegazowany, wole by mi sie tym nie odbijało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 To jest bardzo ciekawe pytanie, kiedyś próbowałem naparu z igieł świerka, był bardzo smaczny. Wybieram rzeżuchę, gaz mógłby dać nieciekawy efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MellyHoly Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 niegazowana, bezpieczniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Zgadzam się z przedmówcami, niegazowany ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Napój niegazowany o smaku rzeżuchy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Niegazowany rzeżuchowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2015 Nokaut... gazowany przegrał w pojedynku z rzeżuchą.Musztardowe Merci czy Chrzanowe Kinder Guan... Bueno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Musztarda lepsza więc biorę Merci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MellyHoly Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Persil, że jesteś tu XD Merci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Czekoladowe Kinder Niespodzianki z dawnych lat? Wybaczcie za offtop, ale Dayan zaczyna mnie już wkurzać tym zmienianiem wymyślnego jedzenia na zwyczajne. Triste, czemu to tolerujesz? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Merci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Chrzanowe Kinder Bueno ^^ Popieram Uszatkę, posty Dayana psują całą zabawę, powinno się coś z tym zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Eee ciężki wybór, ale chyba stawiam na Merci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 4, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2015 Wybaczcie za offtop, ale Dayan zaczyna mnie już wkurzać tym zmienianiem wymyślnego jedzenia na zwyczajne. Triste, czemu to tolerujesz? Po prostu je ignoruję, nie licząc głosu. Nie było tego widać, ponieważ póki co odrzucenie jego głosu nie wpłynęło na wynik (np. powinien być remis, a wygrał produkt A) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rewolucjonista Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Musztardowe Merci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Ja bym brał to Merci. Ja tam wolę musztardę od chrzanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 7, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2015 Merci wygrywa. Swoją drogą, nie zdziwię się, jeśli w Japonii takiego nie mają Skoro poruszyłem ten temat, zrobimy sobie małą wycieczkę: Ika (larwy w czekoladzie) czy Takoyaki Drops (smak - gotowana ośmiornica...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Oba brzmią pysznie :lunadrep: Ale wybiorę Takayoki drops o smaku ośmiornicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MellyHoly Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 (edytowany) Ika jadłam już pycha, pycha i jeszcze raz pycha Edytowano Lipiec 7, 2015 przez MellyHoly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Ika som dobre, więc je biore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Dropsy o smaku ośmiornicy bo lubię owoce morza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Takoyaki Drops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Takoyaki Drops - ja bym spróbował ośmiornicy. Na robakach w czekoladzie się nie znam . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Takayoki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts