Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Oj. No to zmienić ci?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - Już pies to je... ten tego. - powiedziała przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Logan zrobił facepalma wylewając sobie kawę na koszulkę.- Cholera.- warknął ściągając T-shirt. Na klacie i brzuchu miał pełno blizn ale rzeźbę miał niczego sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - Jak już się rozbierasz to może się dołączę. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Wut?- zapytał Logan zbity z tropu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 (edytowany) - Nic, nic. - powiedziała wzdychając. Edytowano Styczeń 17, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Eee... ja tam nie mam nic przeciwko.- stwierdził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 - Może kiedy indziej. - powiedziała Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Logan udał zmartwionego. Usiadł z powrotem w fotelu bez koszulki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 18, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2015 Alex wrócił do swojego pokoju i zdjął zbroje po czym wszedł do łazienki żeby wsiąść prysznic. Gdy to zrobił założył pidżamę składającą się z czarnej bluzki z logiem Linkin Park i krótkich spodenek. Wyjął butelkę mleka <250ml> z małej lodówki i napił się. Otworzył okno i wziął wdech powietrza, było już ciemno. Spojrzał w niebo. - Jak tam mamo ci minął dzień - Zapytał z smutnym uśmiechem i oparł się łokciami o futrynę okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 ((Such hate to linkin park)) - Dobra, ja spadam. - powiedziała Serana i wyszła z pokoju i poszła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (( która jest godzina ?)) Obudziłem się z drzemki dosyć późno, a że nie miałem innego zajęcia wyszedłem na spacer po świeżym powietrzu. Przy wychodzeniu zabrałem ze sobą plecak w którym były łyżwy. Ruszyłem w stronę najbliższego parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (( po kiego ci łyżwy? I po 11.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (( y władam lodem ?, sie domyśl )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Pochodzenie od strony Boskiej: Yoris ((Nie ma takiego bóstwa ._. )) Serana po chwili leżenia w swoim pokoju zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (( dokładnie )) Logan po pewnym czasie zasnął w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 ((Czytajcie książki a będziecie wiedzieć)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 ((To z jakiej mitologi to bóstwo?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (( godej mnie tu zaraz )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (( Cinda Williams Bogowie ponad faraonem )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 ((Bogowie mieli być z mitologi, w mitologi egipskiej nie ma boga o takim imieniu)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 ((mitologia to to samo co przypowieści i baś nie nie wiem czy wiesz )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 ((Em, nie. Mitologia jest wytworem starej kultury zawierająca ich historie, baśnie, przypowieści, legendy i wierzenia. Więc nie wiem czy wiesz ale baśń to podtyp mitologii, ale wątpię by ta książka była mitologią)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (( on ma rację ty gupi tuku )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 19, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2015 (( Kurcze dajcie spokój, ale już jest godzina 20. Mnie to nie obchodzi czy to prawdziwa mitologia czy nie bo i tak w żadną nie wierze soł morał jest taki czy to mitologia czy baśń to i tak dla mnie jedno i to samo. Koniec wykładu dajcie sobie buzi na zgodę i bawimy się dalej )) Alex po krótkim przewietrzeniu pokoiku i "rozmowie z mamą" usiadł na łóżku i zaczął czytać a raczej się uczyć filozofii< tak będą takie zajęcia>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts