Dean Ambrows Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 (( ja mu buzi nie dam. Ja nie ty. nie no ale serio. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 20, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2015 (( Lol tak się tylko mówi xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 ((Możesz dać next day? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 20, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2015 (((KK))) Alex obudził się i spojrzał na zegarek, miał jeszcze 2 godziny do rozpoczęcia roku szkolnego. Wszedł pod prysznic żeby się umyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Logan obudził się w fotelu. Spojrzał przez okno i ruszył pod prysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Serana obudziła się. Poszła się wykąpać, gdy skończyła ubrała się i wyszła. Miała na sobie jeansy, trampki i czarną koszulkę z powerwolfa. Stanik 404 not found Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Logan wyszedł z łazienki. Ubrał się i wyszedł. Miał na sobie czarną kamizelkę, koszilkę z BloodBounda , czarne jeansy i tramki z Rammesteina. Poszedł do Serany. Gdy ją zobaczył uśmiechnął się.- Cześć.- powiedział gdy się z nią zrównał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 - Siema. - powiedziała. - Co tam? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Spanie w fotelu to męka.- powiedział masując zbolały kark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 - To było iść spać do łóżka. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Przypomniałem sobie coś i wtedu zasnąłem.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 - Aha. - powiedziała rozciągając. - Mam nadzieje że nie będzie wf... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 A to czemu?- zapytał Logan pisząc coś na telefonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Wróciłem z łyżew bez jakichkolwiek oznak zmęczenia i od razu poszedłem do pokoju się wykąpać i przebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 - Bo nie nosze stanika... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 A. No tak.- mruknął rumieniąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 21, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2015 Alex ruszył na pole treningowe gdzie miała rozpocząć się uroczystość rozpoczęcia roku szkolnego. Gdy zobaczył przyjaciół z klasy podszedł do nich i się przywitał. Jedna z koleżanek uwiesiła się mu na szyi. Po woli reszta uczniów także się zbierała na polu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Widzę że jesteś rozchwytywany.- powiedział Logan spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) - Niby jest zwyczajny ale powodzenie ma. - przyznała Serana. Edytowano Styczeń 21, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Logan lekko się uśmiechnął.- Co robimy?- zapytał Alexa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 21, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2015 Dziewczyna zaśmiała się i poczochrała mu włosy. - Na razie czekamy na dyrektora - Wyjaśniła - Musi załatwić sprawy "na górze" - Podkreśliła ostatnie słowa. - Zaraz powinien się tu zjawić - Powiedział spokojnie Alex - Zapewne załatwia sprawy z Zeusem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Widzę dyro wysoka szycha na górze.-powiedział Logan z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 22, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2015 - Hefajstos, bóg kowal. On nam pomaga wykuć nasz osprzęt. Dlatego jest taki dobry w walce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Przyszedłem na arenę chwilę przed rozpoczęciem uroczystości i szukałem alexa ale go nie znalazłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 22, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2015 - Dobra Elie muszę ogarnąć moich podopiecznych. Po szkole jak coś na kawę możemy pójść. - Super - Puściła się i puściła do chłopaka oko. - Pierwsza klasa do mnie - Krzyknął i podniósł ręce do góry. Grupa się zbierała wokoło Alexa i nagle nieba coś spadło przed uczniami wydając głośny odgłos młota uderzającego o kowadło. Wyszedł na specjalny podest mężczyzna w garniturze. Jeszcze nie widzieliście tak dużego człowieka. - Witajcie uczniowie na rozpoczęciu roku szkolnego w naszej szkole. Dzisiaj pierwsze klasy rozpoczną swą naukę a cała reszta będzie szkolić się dalej. Bez obwijania w bawełnę dziękuje za przybycie i 2 i 3 klasa może udać się do swoich klas a opiekun pierwszej niech jeszcze podejdzie do mnie. Alex odwrócił się do swoich pierwszoroczniaków. - Zaraz wrócę poczekajcie na mnie. - Podszedł do boga. - Tak? Bóg wyjął list i pergamin. Alex schował list do spodni a pergamin zostawił w ręce. - No baw się dobrze młody, ja idę do mojego gabinetu. - Bóg ruszył w stronę szkoły a Alex wrócił do reszty. - No dobra teraz do klasy za mną - Alex ruszył w kierunku klas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts