SandroX Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Ruszyłem za alexem który właśnie ruszył i podszedłem bliżej - Cześć - powiedziałem i uśmiechnąłem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Hefajstos jest nawet spoko. Ciekawe jaki jest prywatnie.- pomyślał Logan idąc obok Alexa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Serana ruszyła za Alexem. Szczerze nie przejmowała się kto jest dyrektorem, grunt żeby nie był gnojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Alex zaprowadził pierwszaków do klasy. Napisał na tablicy plan zajęć na cały tydzień: Poniedziałek: 1. Matematyka 2. Filozofia 3. Chemia 4. Historia Wtorek: 1. Ćwiczenia Praktyczne 2. Filozofia 3. Astronomia 4. Chemia 5. Starożytny Grecki Środa: 1. W-F 2. W-F 3. Ćwiczenia Praktyczne 4. Ćwiczenia Praktyczne Czwartek: 1. Panowanie nad Mocą 2. Panowanie nad Mocą Piątek: 1. Chemia 2. Matematyka 3. Historia 4. Starożytny Grecki 5. Filozofia 6. Astronomia Gdy Alex skończył odwrócił się do reszty. - Tak wygląda wasz plan zajęć, zapiszcie go sobie. Zaraz powinien przyjść wasz nauczyciel. Ja lecę to na razie. - Wyszedł z klasy i poszedł w kierunku swojej własnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Logan siedział obok Serany. Przepisał plan i zaczął słuchać muzyki. Było widać że nad czymś myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Do klasy wszedł profesor. Miał białą brodę i wyglądał prawie jak mikołaj tyle że nosił garnitur. - No dobrze, matematyka na poziomie liceum tak - Pomyślał na głos i zaczął pisać na tablicy. - Zaczniemy od przypomnienia. - Profesor zapraszał kolejne osoby do tablicy by rozwiązali zadania. W końcu padło na Serene. - Młoda damo, oblicz długość przeciwprostokątną trójkąta gdy jedna z przyprostokątnych ma 8 a druga 10. Zastosuj twierdzenia Pitagorasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Logan siedział spokojnie i słuchał zadawanych pytań. Czasem wpisywał coś do zeszytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 - Jakbym ja to pamiętała to bym to zrobiła. - mruknęła i zaczęła robić zadanie. Teraz dało się zauważyć że jej pismo jest nieczytelne, koślawe i ogólnie brzydkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Dyzgrafia- stwierdził Logan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Uważnie przepisywałem zadania do zeszytu i patrzałem jak dziewczyna męczy się gdy pisze na tablicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 ((Ona się nie męczy, wręcz przeciwnie. Gdyby się męczyła pisałaby czytelnie xD )) Serana odłożyła kredę. - Nic nie przeczytacie ale to nie moja wina. - powiedziała i wróciła do ławki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Dyzgrafia tak? Też bym chciał ją mnieć.- mruknął do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 - A to czemu? - spytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 (edytowany) Nikt by się nie czepiał, że nie mam wszystkiego przepisanego bo by się po prostu nie rozczytał.- powiedział z lekkim uśmiechem. Edytowano Styczeń 30, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 - No to zacznij tak pisać. I wciąż się czepiają. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 E tam. Tu nie będą.- powiedział ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts