Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Heh. Dziwne być dzieckiem boga. Ale przynajmniej tu nie twierdzą że masz downa.- powiedział Logan zakładając kamizelkę wyciągniętą prędzej z torby. Była ona z czarnego materiału a po prawej stronie było kilka przypinek z zespołów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Mnie się po prostu bali. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Mnie uważali za dziwnego bo bardzo interesowałem się życiem po śmierci i anatomią ludzkiego ciała.- powiedział Logan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) - Mnie nienawidzili. - powiedziała masując się ręką po przedramieniu. Edytowano Styczeń 12, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Ja cię polubiłem.- powiedział Logan i uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Jedna osoba nie sprawia że każdy mnie lubi... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Ech.- westchnął Logan.- Wszystkie dziewczyny są takie same.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - To zostań gejem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Ech. Ty chcesz żeby cię wszyscy lubili a tego się nie da tak od razu.- stwierdził zakładając słuchawki i puszczając Crimson Thunder od Hammerfalla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 ((Moja postać chce żeby ją akceptowali a nie lubili ._. )) Serana odwróciła głowę olewając Logana. Wiedział że jej nie zrozumie więc uznała że nie ma sensu gadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (( jest w szkole dla herosów. Każdy tego chce.)) Logan odwrócił się i wyglądało to jak by chciał coś powiedzieć ale po chwili zrezygnowany odwrócił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) Imię i Nazwisko: Maril O'grest Wiek:16 Płeć: mężczyzna Zainteresowania: łyżwiarstwo i rysunek Pochodzenie od strony Boskiej: Yoris Część Mocy: Tworzenie lodu i władanie nim Specjalizacja/Styl Walk: strateg, ale woli rozwiązania dyplomatyczne Historia: W dniu 12 urodzin matka powiedziała mu kto jest jego ojcem ale ten zaśmiał się tylko i olał to, dopiero list który dostał od szkoły na kilka dni przed swoimi urodzinami dał mu do myślenia. Po godzinie zastanowienia spakował się i ruszył. Charakter: Przyjacielski, szczery( czasem do bólu ) Wygląd: zostały mu blizny od cięcia się za młodu Edytowano Styczeń 13, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (( zabyt op moce...>.>)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (( ale to on ma wybrać jedną z nich xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (( to nie ma sensu...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (( ma ma )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 ((Nie ma. Jasiu. Jestem dłużej na forum więc wiem co ma sens a co nie.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 (( Dobra skończcie to bo nie ma to sensu >.>, Sandro wymyśl mniej OP boga pls )) Alex popatrzył po swojej grupie. - Macie czas wolny, jutro jest rozpoczęcie roku tu na placu o godzinie 10, potem mamy zajęcia. Jeśli będziecie czegoś ode mnie potrzebować to znajdziecie mnie w pokoju 12 na piętrze 2 w dormitorium. No to na razie. - Alex ruszył w stronę dormitorium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Serana poszła za Alexem. - Będziesz zły jak poszwędam się za tobą? - zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Nie, jeśli chcesz możesz nawet posiedzieć u mnie - Alex uśmiechnął się wesoło - Nie będę cię wyganiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Dzięki. - uśmiechnęła się lekko. - A tak z ciekawości synem jesteś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Atena, bogini mądrości i wojny. Czasami do niej mówię i wyobrażam sobie jak mi odpowiada. Głupie co? - Zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - To nie głupie w sumie. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Dzięki - Alex wszedł do pokoju i otworzył drzwi dla Sereny. Było tam łóżko, biurko na którym leżał laptop i sterta książek, szafa oraz przy oknie stojak na zbroje na której znajdowała się grecka zbroja Hoplity. - Rozgość się, chcesz herbaty albo kawy? Mam też zimny napój i jakieś ciastka. Wygląd Zbroi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Herbaty poproszę. - powiedziała i uśiechnęła się. Jej cień kręcił się przy zbroi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts