Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Kurdę.- mruknął biorąc dziewczynę na ręce i ruszając do pielęgniarki. Gdy szedł spojrzał na dziewczynę.- Naprawdę jest ładna.- mruknął patrzą na twarz nie dekold. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 ((Serana nie nosi stanika bo jej niewygodnie )) Krew przestała lecieć z nosa Serany i odech też się ustabilizował ale wciąż była blada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Logan zatrzymał się w połowie drogi. Nie leci krew.więc może wracać. Przeniósł ją z powrotem do pokoju, położył ją i przykrył kocem. Usiadł obok niej i poprawił jej włosy. Pogłaskał ją po policzku i uśmiechnął się. Wstał i podszedł do okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Serana spała w miare spokojnie. Poza nienaturalną bladością. Około godzinę później obudziła się i rozejrzała po pomieszczeniu. - Co ja tu robię? - zapytała samą siebię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Położyłem cię gdu zemdlałaś wchodząc tu.- powiedział Logan odwracając się od okna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Mam nadzieje że nie ulżyłeś sobie jak byłam nieprzytomna. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Chodzi o to że miałem cię przelecieć? Ja nie dres.- odpowiedział urażony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Cóż, nie mam pewności. - powiedziała. Usiadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 No to nie ufaj mi.- stwierdził Logan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Przypomnij mi proszę ile cię znam? - zapytała ironicznie. - Nie wiem jak się zachowujesz, musisz nie wiem, dać mi czas na zrozumienie ciebie. - powiedziała przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Logan spojrzał na nią.- Rozumiem. Chcesz coś zjeść?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Nie jestem głodna. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Spoko.-powiedział i usiadł w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Po kilku minutach marszu Maril zobaczył budynek i wszedł do niego. po czym podszedł do pierwszej osoby którą okazał się być Alex i zapytał - Czy dobrze trafiłem to jest szkoła dla specjalnie uzdolnionych ? Edytowano Styczeń 14, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Jak nie chcesz tu przebywać to możesz iść.- stwierdził spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Serana usiadła na łóżku. - Już posiedzę tu trochę. - stwierdziła.- I tak nie dam rady stać zbyt długo. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Ok.- Logan włączył Heroesy na laptopie i zaczął grę nekromantami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Chyba powinnam się jakoś odwdzięczyć za to że się mną zająłeś. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Nie musisz. To była przyjemność.- stwierdził z nad ekranu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - I tak będę się czuć niezręcznie. - stwierdziła. Zaczęła miętolić w dłoni dolną część koszulki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Logan spokrzał na nią.-Na prawdę nie chcę żebyś się odwdzięczała. Zawsze pomagam jak ktoś pomocy potrzebuje.- powiedział chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Nie rozumiem potrzebu rewanżu.- powiedział zamyślony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Ale mam taką potrzebę. - powiedziała. - Dobra, powiedz co byś chciał a ja postaram się to zrobić. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Zagrasz ze mną w Heroesy?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 - Ta. - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts