Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Cóż, jeśli mam być zupełnie szczery to on jest trochę dziwny... co prawda cała sytuacja rzuca się na czerep i każdemu może trochę odbić. - powiedział. - Ale nie mam pojęcia czemu mógł tak zrobić. ((Zgaduje że jego postać ma dramatyczną i mroczną przeszłość, jest smutna i skrzywdzona przez los )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Byl dla mnie taki... miły. Wręcz opiekował się mną, a tu takie coś.. nic z tego nie rozumiem. - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (( wcale że nie chciał jej zrobić krzywdy.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Wiem że to bolesne, możliwe że naprawdę przez tą całą sytuacje po prostu jest nabuzowany i tak się stało... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((Ale zrobił)) - A czy ty gdybyś się zdenerwował zrobiłbyś mi coś takiego? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Cóż, sądzę że nie ale ludzie nie znają siebie. Nie wiedzą co zrobią w krytycznych sytuacjach... - powiedział Woody przeczesując włosy ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Jak krytycznych? On się śmiał, pływał ze mną, nawet dał mi perłę, którą znalazł. Nie sądzę, by byl szczególnie załamany całą tą sytuacją. - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Tak ale może też to w sobie dusić. - powiedział. - Jesteśmy na wyspie z dala od cywilizacji, to dość krytyczna sytuacja. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 (Dobra eh... Rysowałem >.> Też coś zacznę robić może... nie wiem...) Ethan powoli wstał i poszedł w stronę drewnianej łódki. Przechadzając się po plaży z nudów. Nie zważał już na głód ani na pragnienie. Nie obchodziło go to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Wiesz, teraz zaczynam uświadamiać sobie w jakim jesteśmy położeniu. Dzięki niemu nie zwracałam na to uwagi, nawet na to że od wypadku nic nie zjadłam. - powiedziała ponownie patrząc na morze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan popłakał się całkowicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - W takim wypadku najpewniej umarła byś z głodu. - powiedział. - W obozie jest trochę mięsa. Chcesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Wszystko mi jedno. - mruknęła kładąc się na piasku ciągle trzymając się za rękę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Powinnaś coś zjeść. Wstawaj. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Dobra.. - mruknęła i wstała powoli z piasku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Woody wstał. - Dasz radę iść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Tak. - powiedziała i poszła za Woody'm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - W porządku. - powiedział. Po pewnym czasie dotarli do obozu, Woody podał dziewczynie kawałek mięsa (tego z krokodyla), lekko ususzonego, ale tylko lekko. - Proszę. - powiedział. - Chcesz pić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Jeśli można. - powiedziała cicho i ugryzła mięso. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Ethan wrócił do obozu - Gdzie Jonathan? - Usiadł na ziemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Pewnie nad jeziorkiem. - powiedziała bez przekonania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Woody przeciął kokosa na pół swoją siekierą i połowę podał dziewczynie. - Też chcesz Ethan? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Dzięki. - powiedziała cicho. Gdy skończyła jeść napiła się mleka kokosowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 -Nie, dzięki - Powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Spoko. - powiedział i zaczął pić mleko z drugiego kokosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts