Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 E tam.- warknął. Wszedł do wody i wskoczył w nią razem z dziewczyną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Tessa krzyknęła rozbawiona. - Zimno!!! - pisnęła zamykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Jonathan zaśmiał się i wyskoczył na ciepły piasek.- Jak fajnie.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Jesteś okropny! - krzyknęła i wybiegła z wody oblewając go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Ej!- złapał ją i przewrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Dziewczyna zaczęła się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Chłopak objął dziewczynę.- Nie ładnie tak.- szepnął jej do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Co nie ładnie? - spytała udając zaskoczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 ((Ta sesja skupiła się na związku ludzi którzy znają się około dnia i są na bezludnej wyspie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 ((Oooni nie są raaazem nie zapominaj o tym. Zresztą nie do mnie skargi)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 4, 2015 Autor Share Napisano Luty 4, 2015 (( Szczerze ja nie mam pomysłu na to co Ethan ma robić dlatego nie gram... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 ((Rly? A łapanie w pasie i szeptanie do ucha i leżenie na sobie to rzeczy którą robią osoby co się kolegują?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Oblewać mnie.- powiedział.[będziesz się teraz czepiał Mephi?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 [Myśl co chcesz[ - Tch, ty mnie wsadziłeś do lodowatej wody! - powiedziała rozbawiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Ale to ty mnie zawstydziłaś i śmiałaś się ze mnie.-powiedział udając obrażonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Powiedziałam ci tylko co robiłeś - uśmiechnęła się. - Mógłbyś się odsunąć? Chciałabym usiąść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 ((A będę, lubię )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Jonathan odsunął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Dziewczyna usiadła. - Fuj.. przez ciebie jestem cała w soli.. - jęknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Chyba w piasku..- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Bleh.. w tym i tym! - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan zaśmiał się i upadł na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Meh, bardzo śmieszne... - mruknęła i wstała. Sypnęła w niego dużą ilością piasku. - Teraz jest śmiesznie! - zaśmiała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan wstał, przewrócił dziewczynę i zaczął ją tarzać w piasku.- A teraz jeszcze bardziej.- warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Dziewczyna ugięła nogi i kładąc mu je na brzuch rzuciła za siebie. Wstała szybko i z uśmiechem przybrała pozycję obronną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts