Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan nie wstał z ziemi. W ogóle się nie ruszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Tessa opuściła ręce i podeszła do niego powoli. - Jonathan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Chłopak nadal się nie ruszał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Dziewczyna klęknęła przy nim. - Hej? - spytała niespokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan otworzył oczy i złapał dziewczynę tak, że nie mogła się w żaden sposób uwolnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Hej! - pisnęła. Spojrzała na niego dużymi oczami. - Myślałam, że coś ci zrobiłam! - krzyknęła zła, a w jej oczach zalśniły łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) Przepraszam. Ale nie pozwolę aby dziewczyna mną rzucała.- powiedział i pogłaskał ją po policzku. Edytowano Luty 5, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 [Rzucała xd[ Tessa zaczęła się szarpać. - puszczaj mnie! - krzyknęła zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Najpierw obiecaj, że mną więceh nie rzucisz.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego wściekłym wzrokiem. - Puszczaj mnie! - krzyknęła coraz bardziej zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((A ten co? Miłość życia po paru dniach odnalazł?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 [Może.] Jonathan nie puścił dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - puść mnie! - krzyknęła. Z jej oczu zaczęły lecieć łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan westchnął i puścił ją. Wszedł między drzewa. Zatrzymał się wściekły nad rzeką. Usiadł na piasku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Dziewczyna usiadła na piasku patrząc na morze, nadal płakała. W tamtym momencie bała się, że Jonathan coś jej zrobi. - Myślałam że jest inny.. - powiedziała sama do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathan nie miał zamiaru wracać do obozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Tessa położyła się na piasku twarzą w stronę morza, po chwili spała ze zmęczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jonathanowi zaczęły lecieć łzy z oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Dziewczyna obudziła się czując zimną wodę oblewającą jej stopy. Usiadła i spojrzała na swoje ręce, na których nadal widniały czerwone ślady palców Jonathan'a. To, jak ją wtedy trzymał bolało, ale nie dała tego po sobie poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) ((Dobra, zrobię coś wreszcie...)) Woody po pewnym czasie wstał. Zaczął iść wzdłuż plaży z nadzieją że coś znajdzie. Na przykład jakieś żarcie, po pewnym czasie znalazł na plaży leżącą Tesse i ślady, na jego oko jakiejś szamotaniny ale to drwalskie oko a nie detektywistyczne. Podszedł do niej. - Em, żyjesz? - zapytał. Edytowano Luty 5, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Tak - powiedziała cicho nie patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Co się stało? - zapytał i usiadł obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Nic.. - powiedziała niemrawo ciągle patrząc na morze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - To nic cię tak smuci? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Tessa westchnęła cicho. - Jonathan tarzał mną po piasku wcześniej wrzucając do lodowatej wody. Zrzuciłam z go z siebie, ale on się nie ruszał. Wystraszyłam się, więc podeszłam do niego. Złapał mnie mocno za ręce i nie chciał puścić. Kazał mi powiedzieć że już nigdy nim nie rzucę, ale go nie słuchałam. Zaczęłam krzyczeć, jego uścisk byl bardzo bolesny, on sam zachował się jakby dostał furii. W końcu nie wytrzymałam i rozpłakałam się. Dopiero wtedy mnie puścił i uciekł do lasu. - spojrzała na Wooda. - Myślałam, że mogę mu zaufać, a tymczasem.. boję się go.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts