Matyas Corra Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ciekawostka o której nie wspomniał dolar - Z nowym doom 3 dostaje się obie stare wersje. I GRATULUJĘ NABICIA 200 POSTÓW 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Jakby ktoś się pytał, to wyjechałam z Polski. Daleko, daleko, bardzo daleko. I nie planuję wracać. Solarowi przekażcie, że nie musi się martwić, obiad ma u Matyasa, śniadanie u Dolara, kolację u Kinga, a nocleg u Verlaxa. A w Doom 3 się grało. Moja pierwsza gra komputerowa. Ciemność, zombiaki i latające głowy. To było coś. I tego się wtedy bałam. Chętnie bym sobie to odświeżyła. I chyba to zrobię. To co? Kupuję kwiatka i nazywam go solaris, nie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulsTornado Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Nom. Ale daje radę, grało się w Raymana 1 na DOS-BOXie. Koleżanki, koledzy, paro wodna młoda. Uroczyście ogłaszamy związek tych dwojga - Cahan, Smoczycy Mroku, i Solarisa, przywódcy Armii Czerwonej, przypieczętowany przez ponad 200 komentarzy. W pięknej tej chwili możemy składać życzenia nowożeńcom. Kwiatka? No chyba nie, musielibyśmy go przyjąć do redakcji i dać mu fuchę kierownika kołchozu. Czy podołałby? Edited February 9, 2015 by SoulsTornado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zena92 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ale skoro cię nie ma to jak skonsumujecie waszą prawdziwą miłość? Ostro zaoraliście mnie w tamtej dyskusji. Muszę więcej poczytać o hodowli kociaków. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulsTornado Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Muszę się zastanowić nad sensem istnienia, altruizmem i kierunkiem, w który nasz świat zmierza. Moja niewinność i naiwność została pogwałcona przez cynizm świata :( Nie no, mówię serio. Trochę mi zryła czerep dyskusja. A że wyszło patetycznie, to nic nie zrobię. Edited February 9, 2015 by SoulsTornado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Cały czas trollowałeś by mnie sprowokować ? Konsumować? Miłość z kwiatkiem? Podleję go destylką z odpowiednio zbilansowanym nawozem. EDIT: Wiecie że ja też chciałam was sprowokować? O 12tej oczekujcie wyników mojego eksperymentu socjologicznego . Ale kwiatka sobie kupię. Na początek zaś polecam czytanie ze zrozumieniem. I zapytanie o zdanie Towarzysza Solarova, Lenina nad Leninami i korektora nad korektą. Edited February 9, 2015 by Cahan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulsTornado Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ja nie trollowałem, włączyłem się do dyskusji. A że przypomniałaś sobie i nam przy 160 komentarzu o obietnicy, grzech nie skorzystać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zena92 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Przykro mi było słyszeć, że człowiek to nic więcej jak kupa tkanek, i że istnieją ludzie którym należy zabronić mieć dzieci. Ja walczyłem o ludzką część człowieka (chociaż i tak wolę kucyki). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulsTornado Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) A, właśnie; wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Casolar Przykro mi było słyszeć, że istnieją ludzie którym należy zabronić mieć dzieci Popieram poprzednika. Może to być decyzją samego zainteresowanego, nigdy odgórnym przykazem. polecam czytanie ze zrozumieniem A co to? Smaczne jest? Edited February 9, 2015 by SoulsTornado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Jak Solar to przeczyta to najpierw umrze na zawał, a potem będzie strzelał. Także miło było mi was poznać... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branthos Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) W co przeistoczyła się ta dyskusja? Najpierw, każdy wyraźił swoje zdanie na temat tego numeru. Później, zmieniło się to w dyskutowanie o różnych artykułach. Następnie, w debatę o tym czy człowiek to zwierzę. Później wszystko to przeistoczyło się w jedno wielkie nabijanie postów. A teraz okazuje się, że to był eksperymen, który przeprowadza Cahan. JEB! JEB! JEB! Mózg rozwalony. Co do numeru, słaby 2/10. A tak na serio, to całkiem ok. Najbardziej zainteresował mnie artykuł o Karciance MLP. Edited February 9, 2015 by Branthos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts