Jump to content

Equestria Times 02/2015 (3)

Verlax
 Share

Recommended Posts

Jakby ktoś się pytał, to wyjechałam z Polski. Daleko, daleko, bardzo daleko. I nie planuję wracać. Solarowi przekażcie, że nie musi się martwić, obiad ma u Matyasa, śniadanie u Dolara, kolację u Kinga, a nocleg u Verlaxa. 

A w Doom 3 się grało. Moja pierwsza gra komputerowa. Ciemność, zombiaki i latające głowy. To było coś. I tego się wtedy bałam. Chętnie bym sobie to odświeżyła. I chyba to zrobię.

To co? Kupuję kwiatka i nazywam go solaris, nie?

• Upvote 1

Nom. Ale daje radę, grało się w Raymana 1 na DOS-BOXie.

Koleżanki, koledzy, paro wodna młoda. Uroczyście ogłaszamy związek tych dwojga - Cahan, Smoczycy Mroku, i Solarisa, przywódcy Armii Czerwonej, przypieczętowany przez ponad 200 komentarzy. W pięknej tej chwili możemy składać życzenia nowożeńcom.

Kwiatka? No chyba nie, musielibyśmy go przyjąć do redakcji i dać mu fuchę kierownika kołchozu. Czy podołałby?

Edited by SoulsTornado
  • Upvote 1

Muszę się zastanowić nad sensem istnienia, altruizmem i kierunkiem, w który nasz świat zmierza. Moja niewinność i naiwność została pogwałcona przez cynizm świata :(

Nie no, mówię serio. Trochę mi zryła czerep dyskusja. A że wyszło patetycznie, to nic nie zrobię.

Edited by SoulsTornado

Cały czas trollowałeś by mnie sprowokować  :facehoof: ?

Konsumować? Miłość z kwiatkiem? Podleję go destylką z odpowiednio zbilansowanym nawozem.

EDIT: Wiecie że ja też chciałam was sprowokować? O 12tej oczekujcie wyników mojego eksperymentu socjologicznego  :fluttershy5:. Ale kwiatka sobie kupię. Na początek zaś polecam czytanie ze zrozumieniem. I zapytanie o zdanie Towarzysza Solarova, Lenina nad Leninami i korektora nad korektą.

Edited by Cahan
  • Upvote 1

A, właśnie; wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Casolar :D

Przykro mi było słyszeć, że istnieją ludzie którym należy zabronić mieć dzieci

Popieram poprzednika. Może to być decyzją samego zainteresowanego, nigdy odgórnym przykazem.

polecam czytanie ze zrozumieniem

A co to? Smaczne jest?

Edited by SoulsTornado
  • Upvote 1

W co przeistoczyła się ta dyskusja? Najpierw, każdy wyraźił swoje zdanie na temat tego numeru. Później, zmieniło się to w dyskutowanie o różnych artykułach. Następnie, w debatę o tym czy człowiek to zwierzę. Później wszystko to przeistoczyło się w jedno wielkie nabijanie postów.

A teraz okazuje się, że to był eksperymen, który przeprowadza Cahan. JEB! JEB! JEB! Mózg rozwalony.

Co do numeru, słaby 2/10.

A tak na serio, to całkiem ok. Najbardziej zainteresował mnie artykuł o Karciance MLP.

Edited by Branthos
  • Upvote 1