Szeregowa WW Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 Accelerator z Misaką poszli tam gdzie byli wczoraj i zamówili pizze. - Ale on tu nie przyjdzie, prawda? - zapytała dziewczynka. - Nie przyjdzie, a nawet jeśli to tak mu dupę przetrzepię że mi się więcej na oczy nie pokaże. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Serana wróciła zmęczona do domu i wskoczyła do łóżka. Varg przykrył ją i wyszedł się przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Azusie strasznie działał na nerwy ten chłopak. -Tak, jestem niska i co?! Przynajmniej nie jestem takim idiotą jak ty-powiedziala po czym uznala ze ta rozmowa nie ma juz większego sensu wiec wyszla z restauracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Add tylko się zaśmiał. - Żałosny kurdupelek. - powiedział. Po pewnym czasie zaczął padać deszcz, dość mocno. Eden wstał. - Chodź. Musimy się schować. - powiedział do Exery, Lu zamieniła się w fretkę i wskoczyła do torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Gdzie? - spytała biorąc plecak, który zaczynał być mokry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Gdy Accelerator i Misaka zjedli pizze, wyszli z pizzerii i skierowali się do domu. - Pada! Paaada deszcz! - zawołała dziewczynka biegając w kółko. - Zauważyłem i nie biegaj tak. - odpowiedział patrząc na dziewczynkę, która najwidoczniej nie umiała ustać w miejscu. Accelerator powtarzał sobie w myślach: "Przeklęty bachor..." Złapał ją z tyłu za płaszcz i pociągnął do góry. - Tch... Mówiłem ci że masz nie biegać. - Nie musisz się o mnie martwić~ Nic mi nie będzie. - powiedziała ze śmiechem jednocześnie prosząc by chłopak dał jej trochę swobody. Gdy puścił Misakę, ta znów zaczęła biegać w kółko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Do jakiejś bramy czy coś. Chyba że chcesz iść do mnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Nie mam zamiaru stać w bramie cały dzień - mruknęła próbując zakryć głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 -Świetnie, jeszcze zaczęło padać-mruknęła niezadowolona. Zastanawiała się gdzie może pójść. Przez chwilę myślała o tym aby wrócić do restauracji ale gdy pomyślała o tym KTO tam siedzi od razu straciła ochotę. Zaczęła iść przed siebie ze spuszczoną głową patrząc pod nogi. Była zdenerwowana przez to że jej włosy i ubrania były całe mokre. Nagle w kogoś uderzyła. -Jak łazi...-zaczęła Azusa i nagle zobaczyła że stoi przed nią Accelerator. -Cześć-powiedziała patrząc na niego z lekkim zaskoczeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Dobra to chodź do mnie. - powiedział i ruszył w stronę swojego domu sprawdzając czy dziewczyna idzie za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Dziewczyna niepewnie zaczęła iść za Edenem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Spokojnie, nie jestem groźny jeśli o to się boisz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Mhm - mruknęła rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Po chwili doszli do zwykłego bloku, Eden podszedł pod drzwi i otworzył je. - Właź. - powiedział przepuszczając dziewczynę. - I na drugie piętro. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - A nie da się grzeczniej? - mruknęła i weszła szybko do klatki. Skierowała się na drugie piętro i tam się zatrzymała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Eden wszedł do klatki i poszedł na drugie piętro. - Leje przecież, popędzam cię bo się przeziębisz jeszcze. - powiedział otwierając drzwi na lewo. - Sorry za bałagan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Dziewczyna weszła do mieszkania. Zdjęła buty i położyła obok nich plecak. Stała w korytarzu nie wiedząc co robić dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 - Rozgość się. Chcesz herbatę? - zapytał. ((w pokoju ma kanapę, stół, telewizor i konsolę. Więcej nic )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Em.. tak, chętnie - uśmiechnęła się idąc z nim do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Accelerator spojrzał na Azusę z którą się zderzył. Kiwnął głową na przywitanie i zaczął obserwować Misakę po czym znów złapał ją z tyłu za płaszcz i pociągnął do góry. - Tch... Ile ci mam powtarzać gówniarzu, że masz nie biegać? - zapytał. Postawił ją na ziemi i pacnął w głowę. - Ej! To bolało! - zawołała i spojrzał na Azusę. - Czeeeść. Jestem Misaka, a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 -Hej Misaka, jestem Azusa-odpowiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Eden poszedł do kuchni, postawił czajnik na gazie i zaczął gotować wodę. Przy okazji przygotował dwa kubki na herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Dziewczyna usiadła na krześle w kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 18, 2015 Autor Share Napisano Luty 18, 2015 Po chwili woda się zagotowała i Eden zalał oba kubki herbatą. - Ile cukru? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 - Dwie małe - uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts