Szeregowa WW Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 - Właściwie gdyby coś jej się stało... Straciłbym sens życia. - mruknął pod nosem. - Tch... Znowu pieprzę od rzeczy. Po chwili Misaka wróciła przebrana w koszulkę z krótkim rękawem i w krótkich spodenkach. Accelerator spojrzał na dziewczynkę i niemalże od razu przykrył ją kocem. - Tyle razy ci mówiłem, że ubierasz się za lekko głupi bachorze. W ogóle mnie nie słuchasz. - powiedział i pacnął ja w głowę. Misaka tylko popatrzyła na Acceleratora i przytuliła się do niego, ot tak, bez powodu bo może. Chłopak tylko poczochrał jej włosy i poszedł zrobić herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Dziękuję - uśmiechnęła się lekko i skuliła się na fotelu. Straciła poczucie czasu i zaczynała robić się zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Chyba za niedługo przestanie padać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Azusa tylko uśmiechnęła się lekko widząc jak Misaka przytula się do Acceleratora. -On zawsze zwraca się do ciebie "bachor"?-zapytała żartobliwie dziewczynkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Często. Na ogół wtedy gdy go denerwuję, coooo też się często zdarza. - powiedziała Misaka i się zaśmiała. - Ale i tak go lubię. Nawet bardzo bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 -Nie dziwię się że go lubisz-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Jakby nie patrzeć Accelerator jest bardzo miły. - powiedziała Misaka z uśmiechem. Po chwili chłopak wrócił niosąc dwa kubki herbaty w rękach. Jeden dał Azusie a drugi Misace i usiadł na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Dziewczyna pokiwała głową. - To dobrze - uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Odprowadzić cię do domu? - zapytał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Cóż, em.. tak - powiedziała cicho. Nie wiedziała czemu, ale miała nadzieję zostać u niego dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Wiesz, jeśli chcesz zostać to w porządku. Ale jeśli chcesz nocować to musiałabyś iść jutro do szkoły w tych samych ubraniach co dziś. - powiedział. - I nie przeszkadza mi to jakbyś została. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Nie, nie, nie chcę sprawiać problemu - powiedziała i wstała z fotela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Nie sprawiasz. Jeśli chcesz to zostań. - uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Dziewczyna zarumieniła się lekko i spojrzała na niego. - Dziękuję - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Nie ma problemu. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Akurat ubrania mi wyschną - uśmiechnęła się niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Chcesz może coś jeszcze? Jak pić albo jeść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 -Dziekuje-podziekowala dziewczyna i zaczela powoli pic herbate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 (edytowany) - Napiłabym się herbaty - powiedziała niepewnie. Było jej głupio, że on tyle dla niej robi a ona tylko siedzi. Edytowano Luty 21, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - W sumie sam bym sie napił więc zaraz zrobię. - uśmiechnął się i poszedł do kuchni i zaczął robić herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Okey - uśmiechnęła się lekko i ponownie usiadła na fotelu. Z chwili na chwilę robiła się coraz bardziej śpiąca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 Eden po piętnastu minutach przyniósł dwie herbaty. Jedną postawił przed dziewczyną. - Jeśli chcesz spać to mogę ci pościelić łóżko . - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - A ty gdzie będziesz spał? - spytała biorąc kubek do rąk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Mam kanapę. - powiedział. - Często na niej zasypiam jak jestem zmęczony. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Pójdę wziąć prysznic. - powiedział Accelerator i poszedł do łazienki. Misaka zaczęła pić herbatę. - Tak bardzo boję się że coś mu się stanie, albo mnie zostawi z byle powodu... - powiedziała dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts