Mephisto The Undying Napisano Luty 26, 2015 Autor Share Napisano Luty 26, 2015 ((To co on z domu nie wychodzi? D: )) Eden poszedł w stronę jakiegoś supermarketu. Wszedł do środka, wziął koszyk i po prostu wszedł na sklep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Misaka zaczęła krążyć po mieście szukając kogoś znajomego. Nagle zobaczyła Exerę, poznała ją bo przypomniała sobie że widziała ją gdy Accelerator walczył z tym takim nie fajnym typkiem. Podbiegła do niej. - Heeeeeej~! - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Dziewczyna odwróciła się do źródła głosu. - Oh, hej - uśmiechnęła się do dziewczynki. - Gdzie twój brat? - spytała mając na mysli Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Misaka popatrzyła na Exerę uśmiechając się do niej szeroko. - Mówisz o Acceleratorze? To nie mój brat~ - zaśmiała się. Accelerator po jakiejś chwili wstał i zaczął rozglądać się za Misaką. - Tch... Gdzie jest ten cholerny gówniarz... - mruknął pod nosem. Ubrał się i wyszedł z mieszkania żeby jej poszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Serio? - spytała z uśmiechem. - To kim on dla ciebie jest, że z nim mieszkasz? - dodała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Hmmm... Przyjacielem? Abo kolegą? Nieee... Nie wiem w sumie~ Ale się mną opiekuje i w ogóle go lubię~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Wydaje się być bardzo... oschły - powiedziała z zastanowieniem w głosie. - I przez to zamknięty w sobie - dodała po chwili. - Ale nie znam go zbyt dobrze, więc moje przypuszczenia mogą nie być trafne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Jak przyjdzie co do czego to on naprawdę potrafi być miły~ - zaśmiała się. - Miał tak właściwie ciężkie życie, więc to przez to chyba tak jest. Teraz twierdzi że próbuje... Odkupić swoje winy czy jakoś tak~ Ale lubię go i mam wrażenie że on też mnie lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Jesteś do niego przywiązana, co? - spytała z uśmiechem klękając przed Misaką, by być z nią twarzą w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Taak! Bardzo! I za nic w świecie bym nie chciała żeby coś mu się stało... Już raz przeze mnie miał kłopoty przez co musi nosić to coś na szyi i w ogóle... - powiedziała z lekkim smutkiem ale zaraz się uśmiechnęła. - Gdyby nie on nie byłoby mnie pewnie już na tym świecie, więc wiele mu zawdzięczam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Co rozumiesz przez "gdyby nie on nie byłoby mnie pewnie już na tym świecie"? - nagle przypomniała jej się sytuacja z Edenem w piwnicy. Odtrąciła szybko te mysli, by skupić całą uwagę na dziewczynce. - Uratował cię przed czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Byłam, a właściwie jestem częścią eksperymentu zwanego "Siostry" w którym brał udział właśnie Accelerator. Cały eksperyment miał spowodować to by Accelerator był najsilniejszym magiem w mieście. Wybrano jedną z silniejszych osób którą jest prawdziwa Misaka Mikoto, a ja jestem tylko jej jednym z klonów. Zadaniem Acceleratora było zabicie wszystkich klonów ponieważ według obliczeń naukowców stałby się najsilniejszy. Właściwie to nie powinnam istnieć bo klonów powinno być 20000 a ja jestem klonem 20001. Niektórzy mówią na mnie "Ostatni Rozkaz" (Last Order w sensie x"D). Prawdziwa Misaka i reszta klonów jest starsza ode mnie, a ja zbyt wcześnie opuściłam inkubator w którym przebywałam na początku i mam 10 lat i na tym stoi więc teraz mój wiek będzie płynął normalnie. Accelerator zabił ponad połowę moich sióstr a reszta znajduje się w różnych miejscach tym mieście i poza nim. Problem w tym że to właśnie ja jestem ośrodkiem tych wszystkich klonów, gdybym zginęła moje siostry mogłyby się zbuntować i zniszczyć nawet całą Japonię. Ale ja nie mam mocy, a raczej mam jej bardzo mało, ponieważ to oryginalna Misaka ma pakt z demonem a ja nie~ Accelerator uratował mnie przed tym jak jeden z naukowców wgrał wirusa do mojej głowy ponieważ chciał zawładnąć całym eksperymentem. Sam przez to prawie stracił życie. - opowiedziała i uśmiechnęła się. - Właśnie dlatego zawdzięczam mu życie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Dziewczyna słuchała opowieści w skupieniu. - No... nieźle - mruknęła, gdy Misaka skończyła opowiadać. - Niesamowite. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Wiem~ - zaśmiała się. - Właściwie to Accelerator nie chciał tego robić, nie chciał zabijać. Jednak przez to co mu się w życiu przydarzyło... Ojej... Ciężko mi jest postawić się na jego miejscu. - powiedziała smętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Nie znam historii jego przeszłości, ale wierzę ci na słowo. - uśmiechnęła się i wstała na równe nogi. Rozciągnęła się i spojrzała na Misakę. - A Accelerator nie będzie się martwić o to, że nie ma cię w domu? Wie, że wyszłaś? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Aaa no właśnie nie wie... Ojej... Pewnie będzie mnie szukać i będzie zły... - mruknęła. - Ej ej ej! A masz może komórkę to zadzwonię do domu i mu powiem że nic mi nie jest? Ja swoją zostawiłam w domu oczywiście razem z kluczami... Pożyczysz miiii? Prrrrooooooszeeeee~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - No... dobra - powiedziała wyjmując komórkę z torebki. - Podasz mi jego numer? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Znaczy się pamiętam tylko ten do domu. - zaśmiała się i podała jej numer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Dziewczyna wpisała numer i podała telefon Misace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Misaka czekała aż ktoś odbierze ale w końcu odezwała się sekretarka. - Hej! Accelerator! Nie martw się o mnie jestem w bezpiecznym miejscu. Jestem z twoją koleżanką więc nie martw się. - nagrała się i oddała telefon właścicielce. - Chyba zaczął mnie szukać... Ojoj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Wkurzy się? - spytała z uśmiechem. - A może wysłał nawet swojego demona po ciebie? - spojrzała na Misakę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Pewnie się wkurzy, ale mu przejdzie~ - powiedziała z uśmiechem. - Chyba on woli takie sprawy załatwiać sam. Accelerator tym czasem kręcił się po mieście szukając Misaki. Wszedł do jakiegoś marketu i zaczął się za nią rozglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 26, 2015 Autor Share Napisano Luty 26, 2015 Eden wrzucał do koszyka potrzebne rzeczy, takie jak chleb, masło, ser szynka, mleko, płatki, dorzucił potem chipsy. - Eh... co to ja jeszcze... a tak... - mruknął i poszedł po pastę do zębów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Accelerator zaczął krążyć po sklepie i nagle zauważył Edena. Podszedł do niego. - Hej, widziałeś może tą dziewczynkę? - zapytał i pokazał mu zdjęcie Misaki w telefonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Obronię cię przed nim - zaśmiała się i schowała telefon do torebki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts