Mephisto The Undying Napisano Luty 26, 2015 Autor Share Napisano Luty 26, 2015 - Siema tak w ogóle. - powiedział. - I ta, widziałem ją, - odwrócił się i wskazał kierunek. - W tamtą stronę była, ale mogła się ruszyć. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Yaaaay~ Jak milusio~- zaśmiała się Misaka. - A tak w ogóle to co tu robisz? - zapytała Exerę. Accelerator kiwnął głową. - Dzięki. - powiedział i poszedł we wskazanym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Przyszłam się zrelaksować. Zresztą nie chce mi się ciągle siedzieć w domu przed telewizorem. - wzruszyła ramionami. - Może nawet coś kupię. - dodała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 26, 2015 Autor Share Napisano Luty 26, 2015 - Heh, zgrywa kolesia który o nikogo się nie troszczy a jednak jej szuka. - powiedział pod nosem i poszedł po resztę zakupów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 - Racja, czasem dobrze wyjść z domu tak bez powodu i na spacer~ Szkoda tylko że tak samiutka chodzisz~ Nie masz jakiegoś chłopaka czy coś w tym stylu? - zapytała Misaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 Eden włożył słuchawki, oszedł do kasy, zapłacił za wszystko i poszedł w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Chłopaka? - spytała myśląc o Edenie. - Nie mam, w sumie nie wiem czy chcę mieć - stwierdziła wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 Eden minął Exere i Misake. Nie przejął się nimi, po prostu szedł do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Dziewczyna spojrzała na mijającego je Edena. - Czyli nie zdawało mi się - mruknęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 Eden poczuł że dziewczyna na niego patrzy. Nie zareagował tylko szedł dalej ale nie poczuł jak mijał dziewczyny wypadły mu klucze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Misaka odwróciła się i spojrzała na Edena. Podniosła z ziemi klucze które mu wypadły i pobiegła za nim. - Hej hej! Czekaj! - zawołała ciągnąc go za rękaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 Eden odwrócił się, wyciągnął słuchawki. - Tak? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Zgubiłeś klucze. - powiedziała Misaka i wsadziła je Eden'owi do ręki. Uśmiechnęła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 - Och, dziękuje. - powiedział i uśmiechnął się. - A właśnie, Accelerator cię szukał. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Taak? O nie to ja może wrócę do domu... Na pewno będzie na mnie zły... - powiedziała i zaczęła się rozglądać. - Tylko... Którędy do domu.. Eee... - mruknęła. - A, nie ważne~ - zaśmiała się i pobiegła w przeciwnym kierunku niż powinna. - To pa paaa! - zawołała z szerokim uśmiechem i pomachała Edenowi i Exerze na pożegnanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Na pewno wiesz, gdzie biegniesz? - zawołała do niej z uśmiechem poprawiając torebkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Eeemmm chyba tak~! Chociaż nie wiem... - zaśmiała się Misaka i pobiegła dalej znikając za zakrętem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Dziewczyna pokręciła głową z uśmiechem. Odwróciła się i stanęła twarzą w twarz z Edenem. Automatycznie cały humor uleciał z niej jak za pomocą czarodziejskiej różdżki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 Eden spojrzał na dziewczynę. - O co chodzi? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Chciałabym przejść - powiedziała oschle i wskazała na zagrodzony przez niego chodnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 - Masz dwa metry obok. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Korona ci z głowy nie spadnie jeśli się odsuniesz - powiedziała z chytrym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 (edytowany) - A tobie nie spadnie jeśli zrobisz krok w lewo. - powiedział spokojnie ale minął ją i poszedł dalej, włożył słuchawki. Edytowano Luty 27, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Pff. - przewróciła oczami i zaczęła iść przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 27, 2015 Autor Share Napisano Luty 27, 2015 Eden wrócił do domu, wrzucał po kolei produkty do lodówki. Potem poszedł do salonu i usiadł na fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts