Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Misaka po chwili znalazła Add'a. W rękach trzymała dwie paczki żelków. - Jestem już~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) - Okej, chodź do kasy. - powiedział, gdy razem z dziewczyną dotarli do takowej Add postawił swoje produkty. - I te żelki też. - dodał wskazując na paczki trzymane przez Misake. Gdy wszystko było skasowane zapłacił i poszedł. Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Misaka chwyciła Add'a za rękę i poszła za nim. - To będzie udany dzień~ - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Zapewne będzie ciekawy. - powiedział i uśmiechnął się do Misaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Accelerator zaprowadził dzieci pod szkołę. - Dobra, to tutaj. - powiedział po czym kucnął przed dziećmi. - Uważajcie na siebie, dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Będziemy, no i ty też uważaj. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Ta... Ja tam sobie zawsze jakoś poradzę. Tylko że wiesz jeśli coś jej się stanie to ty za to teraz odpowiadasz. - powiedział wskazując na Misakę i poczochrał Add'owi włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Idziemy do szkoły? - spytała zaspana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Będę jej pilnować. - powiedział Add. - ej, a która klasa? - zapytał. - A chcesz? - zapytał Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Hm... 4D. - powiedział Accelerator. - Ale w razie czego to macie dzwonić, jasne? A po lekcjach od razu wróćcie do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Nie martw się braciszku. - uśmiechnął się. - Misaka, chodź. - powiedział do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Okropnie mi się nie chce - mruknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Accelerator popatrzył na Add'a. Lekko zdziwił się przez to co powiedział ale pogłaskał go po głowie. - Idę, idę~ - powiedziała Misaka z uśmiechem. Przytuliła Acceleratora bardzo mocno. Chłopak pocałował ją w czoło i westchnął. - Dobra, to uważajcie i powodzenia. - powiedział. Dziewczynka chwyciła Add'a za rękę u pociągnęła go w stronę wejścia do szkoły. - Paaaa~! - zawołała jeszcze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Dobra, musimy teraz klasę znaleźć. - powiedział do Misaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Mhmmm~ Tak racja~ - powiedziała rozglądając się. Accelerator westchnął i ruszył w kierunku swojej szkoły. Miał dziwnie złe przeczucia co do dzisiejszego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Mick szedł przez miasto spokojnym krokiem. Ominął jakiegoś białowłosego chłopaka i tylko tyle. Szedł dalej w stronę centrum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Accelerator spojrzał obojętnie na mijającego go chłopaka. Chwilę później doszedł do swojej szkoły i usiadł na ziemi opierając się o jakieś drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 - O jest. - powiedział Add wskazując na klasę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Faktycznie~ - powiedziała z uśmiechem i pociągnęła Add'a za rękę w stronę klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Gdy weszli do środka klasy reszta dzieci spojrzała na nich zaciekawiona. - Ach to wy jesteście tymi co się do nas dopisali! - powiedziała entuzjastycznie jakaś rudowłosa dziewczynka i podbiegła do nich. - Jestem Marie Boklöv, a wy? - zapytała uśmiechnięta. - Ja jestem Add Kim. - przedstawił się niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Jestem Misaka Mikoto~ - powiedziała dziewczynka wesoło wciąż trzymając Add'a za rękę. - Miło mi cię poznać Marie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Rudowłosa dziewczynka uśmiechnęła się, oprócz niej w klasie były jeszcze trzy osoby, jeden rudowłosy chłopak piszący coś na telefonie i dwie dziewczyny które o czymś dyskutowały. - Ten rudowłosy chłopak to mój brat, Alex. - powiedziała Marie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) - Widać~ Jesteście do siebie bardzo podobni. - zaśmiała się Misaka i podeszła do chłopca piszącego coś na telefonie. Dźgnęła go palcem w ramię. - Heeej~ Jestem Misaka. - powiedziała do niego wesoło. Edytowano Maj 3, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 - Alex. - odpowiedział chłopak, przyjaźnie jednak nie tak wesoło jak jego siostra, może po prostu był wcześniej skupiony na czymś innym, po chwili uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 ((Rezygnuję z sesji, ponieważ MG nie zwraca uwagi na wszystkich uczestników, jak powinien robić. Zwraca uwagę tylko na jedną osobę )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts