Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Add zaśmiał się tylko. - Jak dla mnie wyglądało to raczej głupio ale skoro tak mówisz. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 (( Rób co masz robić pls x"D )) - Wyglądasz uroczo i kropka~ A wiesz co? Lubię króliczki, bardzo fajnie się je mizia~ - powiedziała wesoło i pogłaskała go po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Gdy dotarli pod szkołę Add rozejrzał się. - Coś jest nie tak... - mruknął, w szkole rozległ się hałas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Accelerator słysząc hałas wzdrygnął się i podniósł z miejsca. Chwycił laskę do ręki. - Widocznie nie można liczyć na dzień spokoju... - mruknął i powlókł się w stronę źródła dźwięku. Misaka popatrzyła na budynek szkoły. - Ej... co się dzieje? - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 - Nie wiem, ale to raczej nic miłego. - stwierdził Add. - Cholera... co robić... - mruknął. Źródłem dźwięku był dwumetrowy demon o aparycji minotaura który postanowił rozwalić wszystkie szafki na tym korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 - Może... Po prostu poczekajmy chwilę. Tam jest Accelerator, więc myślę że wszystko pójdzie dobrze. - powiedziała dziewczynka wesoło. Accelerator spojrzał na demona i przyjrzał mu się uważnie. - Widzę... Że nie będę miał z tobą większych problemów... - mruknął i zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 - Fakt, to może być dobry pomysł. - powiedział ,,Ale tam jest coś jeszcze...'' pomyślał. Demon rzucił w Acceleratora szafką po czym zaszarżował na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Misaka usiadła na ławce machając nogami i powtarzając pod nosem "wierzę w ciebie Accelerator, uda ci się" i tak w kółko. Accelerator bez problemowo odsunął się od linii ostrzału jednocześnie wciskając jakiś guzik w urządzeniu na jego szyi. Przez chwilę stał po prostu z opuszczoną głową. - Może i nie jestem już brany za najsilniejszą osobę w tym mieście... Ale obiecałem sobie że dla tych głupich dzieciaków dalej nim będę i mam gdzieś to co inni o tym myślą. - warknął. Cała elektryczność w szkole nagle skupiła się w dłoni Acceleratora i nagle poleciała w stronę demona równocześnie wszystkie lampy na korytarzach porozbijały się. A część drzwi od szafek wygięła się pod dziwnymi kątami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Add w pewnym momencie wstał z ławki na której siedział. - Jest tu... - mruknął. Wyciągnął rękę przed siebie. - Prizm Net... - mruknął a przed nim pojawiła się siatka z energii Stwór po oberwaniu atakiem, ani drgnął. Ruszył spokojnie w stronę Acceleratora i uderzył go jedną ręką tak że chłopak przeleciał przez cały korytarz i wypadł przez okno i wylądował na siatce stworzonej przez Add'a. - Cholera. To nie będzie takie łatwe jak myślisz. - zwrócił się do Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Accelerator przeklnął pod nosem po czym podniósł się. - No i po cholerę tu przyszliście... - warknął. - Jeśli uda mi się użyć pewnej rzeczy zmiotę tego stwora z powierzchni ziemi... - mruknął. Wiedział że nie ma wiele czasu. Misaka popatrzyła na Acceleratora. - Nie mów że znowu... Znowu będziesz używać tej głupiej mocy? - Może i będę albo i nie, pamiętaj że robię to tylko dła twojego dobra. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 - To nic nie da. On ma czar obronny, wpierw trzeba go złamać. Ale ktoś kto go narzucił wiedział co robi i dał go na jakąś osobę. - powiedział, minotaur wyskoczył ze szkoły i zaryczał na Add'a i Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Misaka spojrzała na Add'a. Dobrze wiedziała o jaką moc chodziło Acceleratorowi, ba to nie była znowu taka zwykła moc i praktycznie tylko on sam jeden mógł jej użyć. Ale to nie teraz. Accelerator popatrzył na Add'a. - Kogo takiego...? - mruknął i spojrzał w stronę stwora. Bynajmniej w takiej sytuacji każde jego działanie było bezcelowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 - Czekaj... - mruknął rozglądając się. - Dobra, wy dwoje chwilę poczekajcie, ja idę pozbyć się czaru. - powiedział i pobiegł w stronę budynku. Stwór w międzyczasie gapił się na Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Accelerator patrzył na stwora. - No i co się tak gapisz kupo mięcha? - warknął rozmasowywując sobie kark. Wyłączył na chwilę swoje moce. - I tak zaraz zdechniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Szanownie.- powiedział Mick który dotarł pod szkołę.- Miło mi. Mick jestem.- powiedział opierając baseball na ramieniu a drugą rękę podał Acceleratorowi.- Jeśli mogę zapytać. Co to jest?- zapytał wskazując kijem na minotaura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Accelerator nawet nie raczył podać ręki chłopakowi, ani się przedstawić. Rzucił na niego okiem ale po chwili znów spojrzał na minotaura. - Śmieć, jakich wielu, który ośmielił się ze mną zadrzeć. - powiedział krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 Minotaur tylko się zaśmiał. - Nie jesteś wyzwaniem. - powiedział i ruszył spokojnie w stronę Acceleratora tylko po to żeby mu przywalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Zabawne. Zobaczymy. Najpierw ty a potem ja.- powiedział do Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 - No, ta. Zobaczymy. - mruknął. Uaktywnił odbicie przez co każdy atak minotaura będzie odbijany. Obecnie chłopak po prostu sobie stał i patrzył w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Minotaur spojrzał na Acceleratora. Po chwili spróbował uderzyć, ale Misake. Add w międzyczasie szukał osoby trzymającej czar, niestety kiepsko to szło, wreszcie zobaczył, diablica, słabsza od dorosłego Add'a ale od dzieca już nieco inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Accelerator szybko złapał dziewczynkę za rękę i przyciągnął w swoją stronę. - A spróbuj tylko ją tknąć... - warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Minotaur po słowach Acceleratora szturchnął Misake. - Tknąłem ją. - powiedział i zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Accelerator pochylił głowę. Przekręcił nogę na ziemi i wszystko się zatrzęsło. - Jeszcze chwila a oderwę ci wszystkie kończyny... - warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2015 Autor Share Napisano Maj 14, 2015 - Ciekawe, żaden twój atak mnie nawet nie zrani, a ty chcesz mi kończyny urywać? - zaśmiał się minotaur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Jeśli użyję czaru który zniszczy wszystko w obrębie kilku kilometrów zmiotę z powierzchni ziemi osobę która chroni ten twój czar obronny jak i ciebie. - powiedział i wyszczerzył się maniakalnie. - Zamienienie całego powietrza tego miasta w plazmę i wysadzenie go to dla mnie pestka... Naukowcy mówili że mogę przyjąć na siebie bombę atomową... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts