Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 - Bo ci karzę. No i tam jest twoja rodzina. - powiedziała spokojnie pielęgniarka wyciągając paczkę papierosów i zapalając jednego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 - Rodzina? Tch... Nawet nie wiem co to znaczy. - mruknął po czym wszedł do szpitala, poszedł do sali i położył się na łóżku i obrócił plecami do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2015 Autor Share Napisano Maj 26, 2015 Pielęgniarka dopilnowała że Accelerator poszedł do pokoju, potem chciała pójść do sali Adda ale zobaczyła że Misaka i Add śpią. Pogłaskała obu po głowie i wyszła zamykając drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Accelerator gapił się przez okno. - Mam już dość... - mruknął. - Naprawdę tak bardzo niczego nie potrafię zrobić? I to przez jeden cholerny wypadek i przez to że uratowałem jedno pieprzone dziecko które nawet nie jest człowiekiem. Tch... Walić to wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 27, 2015 Autor Share Napisano Maj 27, 2015 Po pół godzinie obudził śie pół godziny później. Spojrzał na Misakę i pogłaskał ją po czole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Misaka otworzyła oczy i uśmiechnęła się do Add'a. Podniosła się do siadu i przeciągnęła - Miiiiło się spało~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 27, 2015 Autor Share Napisano Maj 27, 2015 - Fakt, całkiem milusio. - powiedział Add patrząc na Misake. - To była fajna drzemka. A teraz, idziemy coś zjeść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 - Niee wiem. Ja tam za specjalnie głodna w sumie nie jestem. - powiedziała wzruszając ramionami. - Ale jak chcesz to możemy iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2015 Autor Share Napisano Maj 29, 2015 - A to możemy zjeść później. - powiedział i przeciągnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 - To co robimy? - zapytała dziewczynka przebierając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2015 Autor Share Napisano Maj 29, 2015 - Możemy odwiedzić Acceleratora. - zaproponował poprawiając włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 - Hmmm... Tak, w sumie to dobry pomysł. - powiedziała z lekkim uśmiechem i zeskoczyła z łóżka. - Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2015 Autor Share Napisano Maj 29, 2015 Add również zszedł z łóżka. - Ta, chodźmy. - powiedział ziewając lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 (edytowany) Misaka wyszła z sali i skierowała się do pokoju w którym był Accelerator. Spróbowała otworzyć drzwi ale jak się okazało chłopak je zamknął na klucz. - Ejj no nie... - mruknęła dziewczynka. Edytowano Maj 29, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2015 Autor Share Napisano Maj 29, 2015 - A to wredny koleś, zamknął się w pokoju. - powiedział Add. - Otwieraj, wiemy że tam jesteś... - powiedział Add waląc w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Accelerator nawet nie zareagował. Wciąż leżał na łóżku gapiąc się w okno. Jakoś nie przyszło mu żeby wstać i otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2015 Autor Share Napisano Maj 30, 2015 - Eeej noooo. - powiedział Add. - Chamidło. - dodał przestając walić w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 - No cóż, może śpi albo nie ma humoru czy coś. - powiedziała Misaka wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 31, 2015 Autor Share Napisano Maj 31, 2015 - Może. - powiedział. - To chodź, kupimy sobie jakieś ciastka i pogramy w coś jeszcze. - zaproponował po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 - Nieee... Ja chce do Acceleratora. - mruknęła pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2015 - Umiesz otwierać takie drzwi? - zapytał Add patrząc na Misake. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 - W sensie że mocą to może i tak, ale... Chyyyba nie. Ale nie wiem. Wiem że oryginalna Misaka umie ale ja raczej nie bo biorąc pod uwagę fakt że gdyby dzielić moce na poziomy ja miałabym najwyżej drugi, a ona najwyższy, piąty. - wyterkotała jak z automatu. - Accelerator głupku! Otwórz te drzwi! - zawołała uderzając w drzwi. - Ej a co jeśli go tam nie ma? - zapytała Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 4, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2015 - Poczekaj... - mruknął i wciągnął powietrze zamykając oczy. - Jest tam, leży sobie. A teraz otwarcie. - podszedł do drzwi. Dotknął zamka a po chwili drzwi same się otwarły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 Accelerator zdawał się nie zwrócić na to uwagi. - Woooo ale super~ - zaśmiała się dziewczynka i wbiegła do pokoju. Wskoczyła na łóżko Acceleratora i przytuliła go mocno. - Nie udawaj, wiem że nie śpisz! - zawołała na co chłopak zwyczajnie zrzucił ją z łóżka. - Tch... Choremu przeszkadzać nie należy. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2015 - Po prostu się o ciebie martwiła. - powiedział stawiając Misakę na równe nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts