Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2015 ((czamto?)) - Okej, mi pasuje. - powiedział i położył się na łóżku patrząc na sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 - Nie rozumiem czemu wam tak na mnie zależy... - mruknął Accelerator pod nosem i usiadł na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2015 - Ty, ja i Misaka nie mamy rodziny. Ona uznała ciebie za swojego brata, ja po pewnym czasie też. Myślimy o tobie jak o rodzinie, a rodziny się nie odtrąca. - powiedział. Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 - To bez sensu... - mruknął chwytając się za głowę. - Nawet nie wiem co znaczy ta cała "rodzina"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2015 - Nie musisz wiedzieć. Po prostu jesteś jej częścią. - powiedział Add patrząc na Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - To idiotyczne... - mruknął patrząc na Add'a kątem oka a po chwili wbił wzrok w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 (edytowany) - Wiele rzeczy jest idiotycznych braciszku. - powiedział. - A tak z ciekawości. Miałeś posiąść jakąś nieskończoną moc? - zapytał. Edytowano Czerwiec 17, 2015 przez Mephisto The Lone Wanderer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Tsa. Ale nie wyszło. - powiedział wzruszając ramionami. - A czemu pytasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Ciekawi mnie co to miało być no i co się stało że nie masz tej mocy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Moc absolutna to moc absolutna. To przez eksperymenty. Jako dziecko byłem zawsze wykorzystywany przez naukowców i wojsko. Chcieli zrobić ze mnie broń. Któregoś dnia pokonał mnie pewien chłopak i od tamtego czasu eksperyment się skończył. Nie zdobyłem mocy absolutnej. - mruknął ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Ale to miała byś moc absolutna czy tylko ostateczny poziom twojej mocy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Poziom mocy tak wysoki że nie ma szans zdobyć nikt inny prócz mnie na jedno wychodzi. - mruknął. - Heh, mówili że jestem w stanie przyjąć na siebie bombę atomową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Moc absolutną posiadają dwie istoty. Sądzę że dla człowieka nie było by tak łatwo jej zdobyć, chociaż sądzę że byłbyś najsilniejszym wśród ludzi. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Wszyscy brali mnie za najsilniejszego. Ale przyszedł czas że pokonał i nazwał mnie słabym i beznadziejnaym taki bachor jak ty. - powiedział Accelerator po czym pstryknął Add'a w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Ałć. - powiedział masując się po czole. - A ja w sumie... straciłem większość mocy przez to że stałem się dzieckiem. A nawet nie wiem czemu tak się stało. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Gdybym był na twoim miejscu pewnie bym się bardziej cieszył niż smucił. - powiedział. - Twoja moc wróci z czasem. Jak będziesz dorastał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - To trochę zabawne. Bo gdy akurat straciłem moc, demony zaczęły bardziej szaleć. Paradoksalnie, w tym momencie nie mam się z czego cieszyć. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Nah... - mruknął. "Jak zwykle nikt nie rozumie... Nie ma po co się starać..." - powiedział w myślach do samego siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2015 - Kurdę. Gdzie ta Misaka. - mruknął Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Misaka po chwili wbiegła do pokoju. Podała Acceleratorowi napój energetyczny a Add'owi puszkę coli. Usiadła Acceleratorowi na kolanach. - To co teraz robimy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 - Idziemy na frytki! - zawołał wesoło Add otwierając puszkę coli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 - Frytki! Taaak! - zawołała wesoło. - Akurat chciałam coś zjeść. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 - To idziemy. - powiedział Add podnosząc się do siadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 (edytowany) Accelerator wstał biorąc Misakę na ręce. Wyciągnął rękę w stronę Add'a żeby ją chwycił chociaż nie miał pewności czy tym razem będzie chciał. Edytowano Czerwiec 18, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Add złapał dłoń Acceleratora i ruszył za nim. Gdy wychodzili ze szpitala podeszła do nich znajoma pielęgniarka. - A wy gdzie się wybieracie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts