Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 - Idziemy na frytki! - zawołała Misaka wesoło. - Niech się pani nie martwi. Accelerator będzie nas pilnować, więc nic nam sie nie stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 - Wiecie, idę z wami. Głodna jestem. - powiedziała pielęgniarka i ruszyła razem z resztą. Add co chwile podejrzliwie na nią zerkał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Accelerator spojrzał kątem oka na pielęgniarkę ale pi chwili odwrócił wzrok. Nie wiedział co Add widzi w niej dziwnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 - Jak zdrowie dzieciaki? - zapytała po chwili pielęgniarka patrząc najpierw na Add'a, potem na Misake i potem na Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 - Bywało gorzej. - mruknął Accelerator trzymając dziewczynkę na rękach. - Super świetnie i jeszcze lepiej~! - zawołała Misaka machając rękami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 - Też nie narzekam. - powiedział Add. - To świetnie. - powiedziała i pogłaskała Misake, Acceleratora a na końcu Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 (edytowany) Accelerator mruknął coś pod nosem gdy kobieta go pogłaskała. - Ale zaraz... Accelerator! Nie możesz mnie przecież nosić! - zawołała Misaka. - Niby czemu? - zapytał ponuro. - Bo masz połamane żebra! Zresztą i tak ledwo idziesz bez kuli a niesiesz mnie jedną ręką, w końcu druga złamana i trzymasz nią Add'a. - powiedziała dziewczynka. - Postaw mnie! - Tch... Nie. - mruknął idąc dalej. - Nic mi nie jest. Edytowano Czerwiec 18, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 W pewnym momencie pielęgniarka wzięła Misake z rąk Acceleratora. - Ponosisz ją jeszcze. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Accelerator spojrzał na pielęgniarkę i na Misakę tym jego typowym ponurym spojrzeniem po czym odwrócił się i poszedł dalej. Nic nie odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Add spojrzał na pielęgniarkę zaciekawiony. Ale tylko sie jej przyglądał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Misaka popatrzyła na Acceleratora. Wiedziała że pewnie jest mu przykro tylko tego nie okazuje. Chłopak lekko utykał na jedną nogę, nie miał że sobą swojej kuli co tylko mu utrudniało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Po chwili wszyscy dotarli do budki z frytkami. Pielęgniarka postawiła Misake i poszła sobie zamówić. Add spojrzał na Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Accelerator spojrzał na odchodzącą pielęgniarkę i westchnął. - W końcu... - mruknął i po chwili pogłaskał oboje dzieci po głowie. - To kto chce frytki? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2015 - Ja chce. - powiedział Add patrząc na Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Ja też! - zawołała Misaka. - To pójdę kupić. - mruknął Accelerator i poszedł zamówić frytki. Misaka podeszła do Add'a. - Czemu się tak patrzysz dziwnie na tą pielęgniarkę? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Ona jest... dziwnie znajoma. - powiedział, - Nie wuem kto to ale chyba ją znam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - To czemu jej tego nie powiesz? Może też cię skądś zna. - powiedziała dziewczynka kołysząc się na stopach w przód i w tył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - A co mam powiedzieć? ,,Ej sorki znam cię?" - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Powuedz po prostu że skądś ją kojarzysz i zapytaj czy ci się tylko wydawało. - zaśmiała się. - Nic trudnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Dobra, zapytam jej, ale najpierw, no muszę na stronę. Zaraz wrócę. - powiedział i poszedł w kierunku toalety. Po chwili do stolika przyszła pielęgniarka z frytkami. - O czym rozmawialiście? - zapytała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Misaka spojrzała na pielęgniarkę. - Add mi mówił że skądś panią kojarzy a ja mu kazałam zapytać czy pani też go zna czy mu się wydawało. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Pielęgniarka spoważniała, usiadła na krześle i spojrzała na dziewczynkę. - Tak... to pewne że mnie zna... - powiedziała. - Powiem ci coś, ale masz nikomu tego nie mówić. - dodała patrząc poważnie na Misake. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Dobrze! Obiecuję, na słowo Last Orderu! - powiedziała wesoło huśtając się na krześle w przód i w tył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Gdyby Add się dowiedział kim jestem znienawidził by mnie i to z mojej winy. - westchnęła. - Jestem jego matką... i nienawidziłam go... prawie go zabiłam, ale ostatecznie i ja i on zginęliśmy z mojej winy... jestem fatalną matką. Dopiero jakiś czas później... poczułam się winna i chciałam to wynagrodzić więc oddałam mu dzieciństwo. - powiedziała, przez chwilę w jej oczach zbierały się łzy, ale mrugnęła i już ich nie był. - Nie mów tego nikomu. Proszę. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Misaka popatrzyła na kobietę I przestała się bujać na krześle. - Ale przecież czemu pani mu nie powie? Powinien mieć przynajmniej świadomość tego że ma mamę. Nawet jakby teraz panią znienawidził po jakimś czasie uświadomiłby sobie, że nie chciałby być w takiej sytuacji żeby jego dziecko się do niego nie odzywało i pani wybaczy. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts