Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Accelerator popatrzył na Add'a. - Ej, młody. - mruknął. - Czemu jesteś taki ponury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2015 - A tak jakoś, bez powodu. - powiedział chłopak i wziął jedną frytkę. - Martwię się o Misake. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 - Nie ma o co. Jedyne co może jej się stać przez to to... Dostanie gorączki. Raczej nikt nie próbował się do niej wyłamać, a przynajmniej mam nadzieję. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2015 - Ma jakieś zabezpieczenia przed tym? - zapytał Add po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - Ta. - mruknął. - Jestem chyba jedyną osobą która zdołała zapamiętać cały system Last Orderu łącznie z każdym jej kodem i zabezpieczeniem. Nawet ci co ją stworzyli muszą mieć wszystko spisane w aktach lub mieć specjalne maszyny do tego odczytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - Ech... potrafiłem kiedyś otworzyć archiwum w którym było zapisanie wiele rzeczy ale jako dziecko nie mogę... A nuż mógłbym jakoś pomóc. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - Takie życie klona, raczej nie wiele byś zdziałał. Zresztą, małej to wszystko raczej nie przeszkadza. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - Ale to i tak głupie i wredne. - powiedział biorąc frytkę i patrząc w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - Eh, daj już spokój. - mruknął po czym pogłaskał chłopca po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - Dobrze... - mruknął cicho i spojrzał na Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - Nie martw się młody, nie ma o co. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - Ale to moja siostrzyczka, więc będę się o nią Martwić. - powiedział i usiadł obok Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - W porządku. - powiedział Accelerator po czym odwrócił się w stronę okna i wbił w nie wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 - To ja idę do siebie. - powiedział po chwili i wstał, wziął swoje frytki i ruszył do swojego pokoju, co chwilę patrzył na swoją dłoń i próbował coś z nią zrobić, ale moce i tak nie działały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Accelerator westchnął, spojrzał na chwilę na Misakę po czym wstał i podszedł do niej. Przykrył ją i pocałował w czoło po czym wrócił na swoje łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 27, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Gdy Add wrócił do pokoju usiadł na łóżku, przez chwilę tam siedział aż wreszcie zasnął. (robić next day?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 (( Tag )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 27, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2015 ((Ok.)) Następnego ranka Add obudził się. Rozejrzał się po pomieszczeniu i westchnął, po chwili usiadł na łóżku po turecku, poprawił włosy i wykonał ruch rękami, wokół niego pojawiłą się masa eterycznych ekranów, uśmiechnął się i po chwili zaczął patrzeć na symbole które na nich się wyświetlały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Accelerator przez większość nocy nie spał choć udało mu się zasnąć na 2 godziny. Pilnował Misaki, taki jakby wewnętrzny obowiązek. Dziewczynka wciąż się obudziła. Chłopak podszedł do niej. Miała gorączkę. Wziął jakiś ręcznik po czym poszedł do łazienki i namoczył go zimną wodą. Wrócił do pokoju i położył dziewczynce na czole mokry ręcznik. Właściwie to sam od jakiegoś czasu nie jadł co w sumie chyba było dla niego normalne. Zawsze Misaka pilnowała go z takimi sprawami ale od czasu pojawienia się Add'a przestała. W sumie to raczej mu to nie przeszkadzało. Innymi słowy wszystko było w jak najlepszym porządku. Może nie do końca ale i tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 27, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Add wciąż coś czytał, po chwili jednak wszystko zniknął. - Nie, nie! - zawołał wkurzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Accelerator poszedł do pokoju Add'a żeby sprawdzić czy wszystko z nim w porządku. - Nie krzycz tak młody. Co się stało? - zapytał gdy wszedł do sali tym typowym dla siebie ponurym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 28, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2015 - Udało mi się użyć mocy ale chwile temu wszysko zniknęło. - powiedział zdenerwowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Accelerator usiadł obok Add'a. - Spróbuj jeszcze raz, może się uda. - powiedział do niego spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2015 - Nie mam energii, nie da rady. - powiedział. - Cholera byłem już blisko rozwiązania... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 - Spróbujesz za chwilę, dasz radę. - powiedział. - Ja ci z tym za bardzo pomóc nie mogę więc... Słuchaj, nie chcesz sprawdzić co u Małej? Wczoraj jeszcze mówiłeś że się o nią martwisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts