Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2015 - Pewnie że chce, ale wstałem dość niedawno. - powiedział po czym wstał. - To ja do niej idę. - powiedział i poszedł w kierunku pokoju Misaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Accelerator też wstał i poszedł za Add'em. Misaka wciąż smacznie sobie spała jak gdyby nigdy nic z mokrym ręcznikiem na czole. - Tylko jej nie próbuj jej budzić. - mruknął chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2015 - Nie zamierzałem. - powiedział Add patrząc na leżącą w łóżku Misake. - Mam nadzieje że będzie dobrze. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Powinna obudzić się za jakąś godzinę, bo gdy jest głodna przerywa robotę. - mruknął chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 30, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2015 - W porządku. Poczekam. - powiedział Add i usiadł na krześle. Przyglądał się dziewczynce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Minęła chwila i w końcu zaczęło się coś dziać. Misaka wzięła głęboki oddech i otworzyła szeroko oczy. - Procedura zatrzymana. - powiedziała tępym głosem. - Jestem głodna... - mruknęła cicho już normalnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 Add po chwili przytulił Misake. - Wreszcie wstałaś... - mruknął cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Misaka zaśmiała się. - Martwiłeś się? - zapytała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Trochę. - powiedział Add i puścił dziewczynę, spojrzał na nią i przekręcił głowę na bok. - Jesteś moją siostrzyczką prawda? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Misaka pokiwała głową na potwierdzenie i uśmiechnęła się. - To jak kurduplu? Czegoś ciekawego się dowiedziałaś? - zapytał Accelerator patrząc na dziewczynkę i opierając głowę o rękę. - Poooźniej ci powiem. - odpowiedziała i puściła mu oczko. - Jestem głodna! Chcę jeść! Jeść! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 - To możemy iść coś zjeść. - powiedział Add wstając i poprawiajac włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Misaka ziewnęła. - To chodźmy. - powiedziała wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 11, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2015 Add spojrzał na Misake, potem na Acceleratora. - to gdzie idziemy? - zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 - Pizza? - mruknął Accelerator. - Pizza! Taaak! - zawołała Misaka zrywając się z miejsca i wybiegłq z sali. Po chwili chłopak również wstał i wyszedł ciągnąc za rękę Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts