Dean Ambrows Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Ech. Nic ważnego. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Musi być - powiedziała z lekkim uśmiechem. - No powiedz~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Muszę?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Mhm - mruknęła i potarła swoim pyskiem o jego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 A... no dobra. - dał za wygraną.- Podobasz mi się.- mruknął cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Naprawdę? - spytała zawstydzona. - Ale dlaczego tak się zachowałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 (edytowany) Ciel leżał przy grobie rodziców.Myślał nad czymś przez chwilę,po czym niespodziewanie zaczął płakać. Edytowano Luty 27, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 No bo wiesz jak to wstyd powiedzieć? Cały czerwony teraz jestem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Ciel zaczął głośno warczeć na grób swojej matki.Po dłuższej chwili zemdlał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 - Cóż... ja też. - powiedziała z lekkim uśmiechem i położyła swój łeb na jego przednich łapach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Ciel leżał na ziemi nieprzytomny.Nagle kamień z grobowca jego matki zaczął się walić.Małe kamyczki zaczynały lecieć wprost na Ciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Rammestein polizał sukę po pysku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Samera uśmiechnęła się na gest Rammesteina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 [Dokładnie] Rammestein zamknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2015 Share Napisano Luty 27, 2015 Grób matki Ciela rozpadł się.Ciel ocknął się.Leżał pod małą stertą kamieni.Wstał spod kamieni i zawył ze smutkiem,gdyż grób jego matki został zniszczony.-Wszystko na nic...Pomyliłem się..znowu...-Powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Czyli zostaniesz moją dziewczynął?- zapytał speszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Ja... emm... - mruknęła cicho - Mogę zostać - uśmiechnęła się lekko i spojrzała na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Rammestein wstał i zawył potężnie szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Samera zaśmiała się i rozciągnęła swój kręgosłup. Zamerdała ogonem patrząc z podziwem na Rammesteina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Rammestein spojrzał na sukę.- Stało się coś?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Nie, dlaczego miałoby siebie coś stać? - spytała zdziwiona. - Nie mogę być zadowolona? - uśmiechnęła się ocierając się o jego szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Ciel z obitą nogą przechodził koło Samery i Rammesteina płacząc cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Rammestein spojrzał na Ciela.- A tobie co znowu?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Ciel spojrzał na niego z powagą.Po chwili obejrzał się. -Dlaczego...-Powiedział. -Dlaczego dziś...W moje urodziny..-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Urodziny? Czemu nie mówiłeś? - spytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts