Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Dziękuję Samera..-Odparł Ciel przewracając oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Nie ma za co! - zaśmiała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 (edytowany) -Bardzo śmieszne.-Powiedział z lekkim uśmiechem do Samery. Edytowano Marzec 10, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Hej, nic ci nie jest?? - Zapytała - A tak w ogóle to nazywam się Eva Louve a ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Um..Ciel Phantomhive-Odparł z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Miło poznać Ciel - Eva uśmiechnęła się - Hej a Samera dla wszystkich jest taka, bo czuje że jest na mnie zła za coś czego nie zrobiłam. Chociaż może ... - Eva złapała się za ramiona. Miała zamyślony wyraz twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Sam nie wiem...Gdy ją poznałem była lekko zdenerwowana,że ją śliedziłem,ale potem to już z górki.-Powiedział. -Idziesz o szkoły?-Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - No tak dzisiaj mój pierwszy dzień, przyleciałam dzisiaj w nocy z Paryża i dojechałam tu busem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Więc jesteś z Paryża?-Zapytał z uśmiechem Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 (( Nazwisko Evy z francuskiego znaczy tyle samo co Wilczyca, chyba )) - Nie widać tego po nazwisku - Zaśmiała się krótko - Pochodzę z polski ale mieszkałam od małej w Francji. Teraz dopiero się przeprowadziłam. Przyjemnie jest w takim mały miasteczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Tak to miasteczko jest bardzo przyjemnie.Spodoba Ci się w tej szkole..-Powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Zapewne, hej a mówiłeś że śledziłeś Samere, dlaczego - Zapytała tak po prostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Um..to było dawno...Zainteresowała mnie i tyle...Ale teraz to tam nic.-Odparł z lekkimi rumieńcami na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 - Mhm, nie musisz się aż tak rumienić - Zaśmiała się wesoło - Dziwny jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 -Wiem..Każdy mi to mówi.-Odparł z uśmiechem poprawiając opaskę,którą miał na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Rammestein wziął Samerę na barana. Byli już blisko szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Dziewczyna zaśmiała się i złapała się jego szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Gdy doszli na miejsce chłopak wszedł z Samerą na plecach do budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Samera przytuliła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Rammestein zaśmiał się cicho.-Łaskoczesz.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 - Naprawdę? - spytała niewinnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Tak.- powiedział i delikatnie ugryzł ją w ucho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Samera zaśmiała się i zeskoczyła z jego pleców na ziemię. Uśmiechnęła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 11, 2015 Share Napisano Marzec 11, 2015 Rammestein uśmiechnął się.-No to czas na lekcje.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 ((Nie wiem co się dzieje. Nie mam hp, nie mam skilla, a to oznacza tylko jedno odchodzę z sesji JESTEM BOGIEM TEJ GRY)) Soul obudził się w dzień który aktualnie był, tak około południa, leniwy to on był trzeba przyznać. Zasnął w formie zwierzak, wstał w formie człowieka, nic nowego. Ubrał się w ludzkie ubrania, czyli jeansy, koszulkę z AC/DC i bluzę z kapturem też z tego zespołu, do tego trampki i poszedł na spacer nucąc coś pod nosem. Miał nadzieje że na przykład spotka Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts