Imeshovy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Był Arktezem, stał się Artiemem. Pierwsze skojarzenie - Metro 2033. Lubię to. A: Ktoś tu lubi Rarcię . Ładnie wykonana + nick autora. Brak zastrzeżeń . S: No tak, lubi Rarcię bo w sygnie o tym napisał ^^. Tak samo z Fluffle Puff. Schludnie wykonana, spełniająca normy, i like it. U: Wydaje się być miły dla innych. Czyli pozytywna ocena . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) N: Lubię go. Krótki i jedyny w swoim rodzaju A: Ktoś tu lubi Sweetie belle czy nie ? Wygląda fabolous. S: FS czy ona płacze ? ;_; U: Także pozytyw Nie mam żadnych zastrzeżeń. 0 pkt. oby tak dalej! Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) N: Podoba mi się, przypomina mi moją ulubioną książkę. A: Rarity best klacz. S: Powalająca sygnatura. U: Zaczynamy się stopniowo poznawać, lubimy np te same gry i książki Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Pegasis89 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Obawiam się że trochę niewyróżniający. A: Shipp jak Shipp - mógłby być jakiś ciekawszy S: Taka jak u Klaksona - trochę szkoda :( U: Nie miałem jeszcze okazji porozmawiać, ale kto wie, może przyjdzie ku temu odpowiedni Czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Interesujący, (to Twój zawód?) A: Fajny kucyk, ale jakoś nie znam jego imienia, bo w serialu to go chyba nie było? S: Cytat z jakieś książki, której raczej nie kojarzę. U: Nasze pierwsze spotkanie, może i będzie następne, póki co wiem jedynie, że moderator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N:Krótko i zwięźle, przynajmniej od razu wiadomo płeć, tylko te liczby, może to rok urodzenia? A:LunaTwi Lubie mieszankę granatu i fioletu S:BiP okradziony! U:Nowa, jak na razie siedzi w off-topie, nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Długi, ale widać, że fanka Octavii (fajna klacz!) A: Zapewne własnej roboty klacz yup? (Całkiem ładna) S: Jak Octavia, fanka muzyki U: Masz sporo postów, więc jesteś już tu trochę, w sumie tyle mogę stwierdzić na pierwszy raz. tylko te liczby, może to rok urodzenia? Tak, bez tego samo Pegasis, było zajęte już S:BiP okradziony! Podarował mi ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: raczej standardowy i odrazu pokazujący zainteresowania A: Ładna grafika prezentująca ship Twilight z Luną S: wciąż fantastyczna sygna od BiPa U: Nie znam... a szkoda bo chciałbym poznać w dodatku interesuje się hentaiami co, zważywszy na fakt, że jest kobietą, bardzo nietypowe zainteresowanie tym gatunkiem anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Drzeffko :3. A: Taka zuowroga x.x S: Bardzo mądre słowa i obrazki. U: Drzeffko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Krótki i łatwy do zapamiętania i wymówienia. A: Postać z jakiegoś anime? S: Ponownie, serio ni kojarzę tej osoby. U: Jedna z licznych Pegasis, których jeszcze nie znam. A: Ładna grafika prezentująca ship Twilight z Luną Też mi się podoba U: Nie znam... a szkoda bo chciałbym poznać I nawzajem. w dodatku interesuje się hentaiami co, zważywszy na fakt, że jest kobietą, bardzo nietypowe zainteresowanie tym gatunkiem anime Cóż, może, ale zważywszy na fakt ilu to facetów lubiących kucyki, to chyba nie jest to aż tak nietypowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) N: Bardzo oryginalny nick ^---^ A: Yuri S: Fajna, chociaż BiP ma taką samą... U: Lubi yuri. yay, yay. \(=*-*=)/ Ps... 169 STRONA O-O Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N:Turkusowy baobab A:Tak bardzo kojarzy mi się z WWW Academy ;-; S:Selfie! :*** U:Lubi yoai i yuri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Samochód. (spam ) A: Jej OC. Róż~. S: Czarno białe. U: Ładnie pisze XD ;D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Aoba, no ba A: Dziewczyna. S: Pegasis ponownie. U: Wygląda na spoko dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) N : Turkusowy baobab ;-; ? A : Ładnie sobie pozujemy S : Sweet focia ze sweet telefonku :* U : Nie jest zła, lubi anime w niebieskich włosach. EDIT : wyprzedzili mnie.. Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N:Jakoś taki plastikowy A:SZOPEŁY W WIĘZIENIU S:Jakiś OP wilk, why not U:Lubie zwierzaki, nawet bardzo. Ogólnie spoko użytkownik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Wielka fanka szarej klaczy A:Jakaś postać, nie wiem z czego ona jest. S: Lubi muzykę. U: Jeszcze za krótko się znamy, ale wygląda na spoko dziewczynę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Samochodzik i kucyk ;-;. A: Znowu wróciła do starego ^w^ chociaż ten jest bardziej świąteczny. S: Taki tam czarno-biały pan. U: Nice. A: Dziewczyna. S: Pegasis ponownie. Wat? To chłopak. Wygląda na spoko dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) N: Pegasis89, jakże oryginalny. A : Dziwne połączenie Twilight z Luną.. S : Już gdzieś ją widziałam.. U : Spoko, nie mam zarzutów, bardzo dużo gada na off topie. Edit : wyprzedził mnie wyprzedzony Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Wilk, chociaż to szop. A: Takie słodkie ^3^ S: Wat? U: Ciągle ją wyprzedzają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Kojarzy mi się z baoabem. Takie drzewko A:Jakiś chłopak z Anime. Nie jestem fanką japońskich kreskówek. S:Patrz wyżej. U: Całkiem... miły? Niech będzie miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Gdy napisałam w google grafice 'mlp celly' wyszła mi Molestia O-o. A: Bon Bon. S: Rarity i jej nick. Fajna czcionka xD. U: Chyba nie było jej troche na forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Aoba, podoba mi się jego prostota. A: Nowa, ale mi nieznana osoba. S: Ta sama postać co wcześniej. U: Znam panią głównie z tego działu, ale z czasem poznam lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Może i niezbyt oryginalny ale nie mam nic do niego. A: Ciekawe jak zmieni czy też będzie ship? S: Lubię ją. U: Widzę tylko w offtopie ale to dobrze bo sam tu siedzę Wygląda na naprawdę fajną dziewczynę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Artiem, mam sentyment do tego imienia A: Rarity zawsze mnie powala S: Słodkość U: Wygląda na spoko Bronego, poznamy się kiedyś bliżej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się