MewTwo Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Scoda Octavia De Lya N:Samochód i...coś A:Słodziak. S:Najs U:Nie znam bliżej, ale szanuję. Edytowano Styczeń 24, 2014 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Pokiemłon A: Nie wiem czo to, dziwny :I S: ^ U: Dobry mg, ale prowadził powoli mi sesję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N:Piórko, ciekawe A:Czarni-biały łoczeq w skarpetkach, why not? S:Znęcanie się ;_; U:Nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Samochód. A: Jej OC. S: Reklama swojego tumblra :i. U: Czy mi sie wydaje, czy ogłupiała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Nasz forumowy baobab. Krótki zwięzły i niezmieniony. A: Wygląda trochę jak portret z uniwersum anime. Całkiem, całkiem S: Sweet focia, ale bez ''dzióbka''. U: Miła userka, sporo jej wszędzie. I już załapała 8 p. ostrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N : WilkU! Mój wilku wołam cię. A : Sweet poniacz, który jest bardzo ładny S :------Avation fan----------------Applejack fan----- U : Fajny, złapał 6 pkt, pilnuj się teraz :3 Też mogę ci mówić jak chcę, SłońU? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N:Hau Hau, a nie, wilki nie szczekają A:Mam zbroje, możemy zaczynać hard S:WWF lubi to U:Lubi szopy, ogólnie zwierzęta, angażuje się w forumę, i like her Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Samochód. Nic dodać, nic ująć. A: Bum szaka laka. S: Taki tam pan. pedofil U: Ma głupaffke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nick : Aoba... tylko drzewo się kojarzy. A : Taka sobie znowu anime z zielonymi włosami. S : Ta sama, fajny telefon Sweet focia na Fejsa. U : Nie przepadam, miała 9 pkt i bana, wróciła i znowu ma pkt. ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Wilczek :3. A: Fajna broda, bro. S: O-o-on sie to-to-to-topi? xd U: Nie lubie mnie. miała 9 pkt i bana, wróciła i znowu ma pkt. ... KIEDY MIAŁAM NIBY 9 PKT? -.- Nie, nie miałam bana. Po prostu nie wchodziłam na forum, bo oglądałam anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) ZABIJĘ!!! N: Panna Baobab Aoba. Już nie trawię nieoryginalnych nicków. A: Na początku myślałam, że to GUMI jako facet. S: <patrz w górę> U: Znam troszkę. Yaoista i otaku. Wszędzie jej pełno, często jej posty to spam z Off-topu. Ma już 8 pkt. ostrzeżeń. Może mały ogar? Jeszcze 2 punkty i ban. A taka ja raz miałam bana, a teraz przez 5 miesięcy wciąż 0. KIEDY MIAŁAM NIBY 9 PKT? -.- Nie, nie miałam bana. Po prostu nie wchodziłam na forum, bo oglądałam anime. A kiedyś patrzyłam na twoją wypowiedź w jakimś temacie, a tam "10 punktów ostrzeżeń". Powiedz mi, jak to możliwe? Edytowano Styczeń 24, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N : Malina :3 Uwielbiam maliny. A : Boje się tego oka... S : Samotność, 3 kropki, koc... U : Nie znam, więc nie wiem :3 Ale wydaje się całkiem fajna. ZABIJĘ!!! "10 punktów ostrzeżeń". Powiedz mi, jak to możliwe? To było do Aoby, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 "Zabiję" bo w kółko mnie wyprzedzano, a punkty to do Aoby. I się nie kłócić bo mam dobrą pamięć wzrokową. N: Kolejny wilk...eh... Ale ogółem nick bardzo mi się podoba. A: No nawet, nawet, tylko gdybyś zapisała go jako PNG efekt by był dużo lepszy. (to tylko rada) S: Słodziutki wilk/pies. Uwielbiam takie urocze rysunki. U: Za bardzo nie znam, ale chyba mamy coś wspólnego. W jakimś temacie widziałam jak pisała, że nie zbyt ogarnięta(jeśli dobrze pamiętam) i nie jest jedyna *wskazuje na siebie*. Jeszcze nie zalazła mi za skórę, więc jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: masz linka? Do czego? ;D (suchar "na dziś" - zaliczony!) A: hm nie wiem z jakiej mangi, ale fajnie wygląda i to psychodeliczne spojrzenie... S: apatia na obrazku. Fajne DA, dobrze że dajesz linki do oryginałów przeróbek i jeszcze masz coś w całości swojej roboty ^^ U: w ogóle nie znam sorki ^^""" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) @do Malinki N: Uroczy i tutaj nie spotykany A: Jakiś Oz? (nie lubię czarno-białych odcieni) S: Jak wyżej, nie wiem co przedstawia oprócz tego że postać nazywa się Jack. U: Nie znam ale to kolejna osoba lubiąca anime. Mam wrażenie że prawie wszyscy tu to oglądają N: Długi i fajny. A: Ta Twilight doskonale tutaj wygląda ^_^ S: Bardzo efektowne buuuum w wykonaniu RD. To z Double rainboom? U: Nie znam ale widuję na forum w zabawach. Jest ogarnięta i wgl. okej Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N : Artiem? Widzę, że się nick zmieniło. A już myślałam, że ktoś się w jednym avatarze dla ciebie pomylił. A : Rarcia, modna i piękna, napis ledwo widoczny, a Rarity zbyt świecąca, ale słodka :3 S : Ode mnie ♥ jeszcze ją masz U : Lubię, nie jest zły, ma 0 pkt i jest miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N:Jak już mówiłem wilki fajna sprawa A: Szop w więzieniu nie znam tego ale wygląda nieźle S: Wilki zawsze będą fajne więc sygna jest fajna U: Wydaje się być miłą userką 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N:Magnum ._. A:Ktoś tam z Naruta, arght, pamiętałam! S:To ten liseł naruciaka, podróba z Pokemonów U:Nie znam ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) N: Lubię to nasze rodzinne auto ^_^ A: Słodki pucyk S: Nie znam muzyka. Pewnie super gra (gdzie się włącza głos?) U: Osobiście nie znam ale często widuję, jest spoko i ma 0 pkt jak ja. Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Octavia N: Do kiedyś Pani(Mrs.) Octavia, a teraz Skoda Octavia. Fajnie, że została przy Octavii. A: Twoja OC jest piękna(nie to co moja ;-; ). Fajny avatar, ale niewyraźny. S: Za pewne fragment z jakiegoś teledysku. Apocalyptica? Nie znam, ale może ich muzyka mi się spodoba. U: Pani Octavia, księżniczka Islandii. Yaoistka i otaku. Chyba lubi fiński zespół heavy metalowy. Lubię ją. Artiem N: Już raz zmieniony. No nawet ujdzie, tylko że pomyliłam w nim "m" z "n". Nawet oryginalny. A: Od Anathieli (wiem, bo robimy troszkę podobne avatary). Ładny, podoba mi się. S: Od Cassidy. Też całkiem fajna. U: Nie znam, ale z chęciom poznam. Edytowano Styczeń 24, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: Mam ochotę na maliny.. Gdzie to lato? A: Tak jak w podpisie I will destroy you Fajny kolorystycznie S: Przypomina mi pasek /////////........ loading50% U: Nie znam ale nawzajem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: MIły, krótki, przyjemy i charakterystyczny, czego by więcej chcieć? A: Rarity na połyskującym tle, nawet ładnie. S: Bardzo mi się podoba FP. Wygląda bardzo ładnie i charakterystycznie. U Czasem widuje, wielki wielbiciel Rarity i FP. Wydaje się być miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) N: WIlkU A: Chyba jego OC, nawet fajnie zrobione. S:Aviation fan x Applejack fan U: kojarzę z SB. Wydaje się ok. Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Dear Princess Futurella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 N: nadal czytam jako ksieżniczka Nutella XD A: Rarity brak słów na mój ubiór... rozumiem. ;_; S: You shall not pass! Twicane świetnie tu pasuje. ;D U: tyle postów, zadnych ostrzeżeń i nagroda? Pogratulować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) @ WilkU N: Dokładnie jak napisałeś o moim rozpoznawalny i łatwy do zapamiętania. A: To OC jest na prawdę świetnie zrobione. S: Ładna i można się czegoś dowiedzieć o userze. U: Ma fajne OC, wydaje się być miły. Te punkty nie potrzebne ._. Dear Princess Futurella N: Długi, ważne że futurella da się zapamiętać, rozpoznawalny A: Słodka Rarcia :3 S: Sam w sobie świetny, i jeszcze to Twicane doskonale tu pasuje U: Nie znam ale wydaje się być spoko O jejku Burning Question N: Oryginalny A: Nie Twilight, nie czytam ^_^ S: Czy ona wleciała w Rarity? ;_; U: Nie znam za bardzo ale nie mam zastrzeżeń Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się