Darnok2 Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Imię: Zack Nazwisko: Philips Wiek: 16 Charakter: spokojny, sarkastyczny, cyniczny, tajemniczy, przyjacielski i pomocny (o ile uzna że warto). Nie ma nic przeciwko wykorzystaniu ludzi do własnych celów, jeśli cel jest tego wart. Brzydzi go bezgraniczna i bezinteresowna dobroć, uważa że człowiek powinien kierować się interesem swoim i swoich bliskich. Nie jest jednak przesiąknięty złem, wie kiedy czegoś nie robić, bo wie jaka czeka go za to kara. Wygląd: Ciemnej karnacji, wysoki (190cm), półdługie blond włosy, szare oczy i niewielka bródka. Kim jest: mistrz Informacje dodatkowe: Jest nałogowym palaczem, dorastał w Australii i jest wyśmienitym surferem. Good? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Perfect. Więc teraz pełna rozpiska drużyn. (Broń) (Mistrz) Mephisto i Szeregowa WWhite Fox Lepus i Shine Star Lucjan i Malinka Ukeź i Darnok Zapisy wciąż otwarte, jednak i tak przyjmuję tylko dwójki, za chwilę stworzę temat z sesją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 (edytowany) O ile można jeszcze się zapisać. Imię: Sasha Nazwisko: Sikorska Wiek: 16 Charakter: Spokojna, miła, dojrzała, uprzejma, potrafi się zdenerwować, nie lubi idiotów. Wygląd: Kim jest: Broń - Długość koło 1,5 metra. Informacje dodatkowe: Dobrze gotuje, lubi grę na skrzypcach oraz często biega rano. Edytowano Kwiecień 24, 2015 przez Draft RedLine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 ^Postacie mogą być maksymalnie 16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 I tak musisz czekać na mistrza żeby dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Heh. Skap motzno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Okej mogę poczekać, a nie mógł bym być bronią samowystarczalną jak Justin Law??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Mi się zdaje że raczej nie ale ostatnie słowo należy do Mephisto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Justin był gilotyną. Twoja postać to miecz, niestety nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 No chyba że będzie jak ojciec od Maki. Zamieniał dłoń w kosę i mógł się nią posługiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 O to mi chodzi, przecież nie tylko Justin Law tak walczył. I jak coś to poczekam na jakiegoś mistrza, jak dołączy to będę miał partnera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Jednak, mimo wszystko tylko Justin Law dał radę stać się kosą śmierci bez partnera, Spirit miał partnerkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 No już dobra. To jest jednak sesja Mephista i on tu podejmuje decyzje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Za zgodą Mephisto. Oto mistrz dla Drefta! Imię: Issei Nazwisko: Komura Wiek: 16 Charakter: spokojny, nie lubi jak ktoś się przechwala Wygląd: http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2013/205/1/c/issei_hyoudou___high_school_dxd_new_by_rafadrawing-d6eyq4c.png Kim jest: Mistrz Informacje dodatkowe: Zboczony ale nie przesadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Dobra, Draft może pisać, twoja postać i druga postać Lucjana już są w klasie jako uczniowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Imię: Romuald Nazwisko: Gord Wiek: 16 Charakter: chaotyczny neutralny (Rom jest generalnie tak powaloną postacią, że zdolny jest do praktycznie wszystkiego - od bohaterskiego wyciągnięcia pozostawionego w płonącym domu małego dziecka, po zabicie jego rodziców za coś dla niego cennego. Jeśli zgadniesz co zrobi za godzinę możesz wygrać loterię.) Wygląd: Kim jest: (broń czy mistrz, jeśli jest bronią dodaj wygląd): mistrz Informacje dodatkowe: Jest adeptem sztuki gry na fortepianie - tworzy ze swoją bronią (Sasza) duet, który sieje niszczycielskie nasienie podczas ich wspólnych "koncertów", gdy walczą z kolejnymi wrogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Ty czytałeś po co jest moja druga postać? Bo to jakby trochę twoja postać teraz nie ma sensu.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Nikt cóż, jeśli chciałeś zrobić istrza dla Draffta to któryś z was mógł mnie uprzedzić bo tak to Lucjan ma dwie postacie z czego jedna jest Mistrsem dla postaci Drafta. Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Dobra, Lucjan nie musisz mieć 2 postaci. Jak coś to już z Favrim się dogadałem D: chyba że Lucjan chcesz mieć 2 postacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Mi by dwie pasowały. Najwyżej zrób drugą broń ktoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Czyli możemy już z Favrim pisać w zabawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Jak ktoś zrobi drugą postać dla Favrima to ok Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Ja mogę się tym zająć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Chwila. Inaczej. Skoro Draft chce być z Favrim to Darnok zrób broń dla Isseia ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 O ile Mephisto wyrazi na to zgodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts