Mephisto The Undying Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 ((Szeri chce jeszcze żeby ta sesja potrwała ale nikt nie współpracuje niestety :c)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 20, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2015 ((Ludzie nei chcą pisać, znaczy Szeri chce ale reszta olała :') )) - Możemy jednak zostać w domu? Kiepsko się czuje. - zapytał Dave kierując głowę mniej więcej w kierunku Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 - Dobrze, możemy zostać kochanie. - powiedziała spokojnie po czym zdjęła buty. - A co się dzieje? Coś cię boli albo coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 20, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2015 - Źle się czuję... - powiedział cicho i oparł się o ścianę. Stał tak przez chwilę i oddychał nierówno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 - Dave, Dave kochanie połóż się. - powiedziała Emi chwytając go pod ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 20, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2015 Dave kiwnął głową i po chwili ruszył powoli i w kierunku kanapy, gdy na nią dotarł osunął się na nią i zamknął oczy. Wciąż oddychał niemiarowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Emi poprowadziła Dave'a do kanapy.- Zaraz wrócę. - powiedziała gdy chłopak się położył. Poszła do łazienki, namoczyła ręcznik zimna wodą i wróciła do Dave'a. Położyła mu mokry ręcznik na głowie i usiadła obok kanapy. - Śpij kochanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 Dave kiwnął głową, zdjął okulary i leżał oddychając nierównomiernie. Wyglądał jakby był po prostu chory, nie poważnie, coś bardziej gorączka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Emi poprawiła poduszkę, którą Dave miał pod głową i znów usiadła obok kanapy. Wzięła od Dave'a okulary i położyła je na stoliku po czym chwyciła go za rękę i po prostu tak siedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Dave dalej leżał, stan raczej się nie poprawiał, chociaż nieco mnie niestabilnie oddychał. Ale ogólnie to żył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 - Dave... Może zadzwonię po jakiegoś lekarza? - zapytała cicho Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2015 - Nie... nie trzeba... przejdzie mi pewnie... - powiedział kładąc sobie rękę na czole i wzdychając. Serio czuł się średnio, ale w sumie nie bardzo źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Emi pokiwała głową i pocałowała Dave'a w czoło. Poczekała aż ten zaśnie po czym posiedziała przy nim jakiś czas. Po godzinie zabrała się za sprzątanie domu, a gdy skończyła poszła wziąć prysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Dave obudził się po pewnym czasie, czuł się lepiej, na razie nie otwierał oczu chociaż czuł różnicę. Po chwili otworzył je i natychmiastowo zamknął. Było za jasno... ale przecież on nigdy nie widział, czemu nagle teraz jest za jasno. Po chwili znowu spróbował je otworzyć ale od razu je zmrużył i mrugał bardzo często. Przez chwile siedział ale po chwili podskoczył, zawołał coś uradowany i teraz czekał na Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Emi usłyszała głos Dave'a szybko wyszła spod prysznica, wytarła się i ręcznikiem w ręce wyszła z łazienki. - Co się dzieje? Wszystko w porządku? - zapytała spokojnie podchodząc do Dave'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Chłopak spojrzał na dziewczynę i dosłownie opadła mu szczęka. Mruknął coś w stylu ,,całe życie coś tak wspaniałego przechodziło obok mnie a ja tego nie widziałem... zarówno w i bez ubrania...''. Przyjrzał się dokładnie dziewczynie, kilka razy zawiesił wzrok tu i ówdzie. Po chwili odchrząknął. - Seksowna jesteś... ale ja nie o tym, znaczy w sumie o tym... widzę cię. - powiedział podekscytowany. Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Mephisto Aenyeweddien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 - Hm? Co? Jak to? - zapytała pochyliła się w jego stronę i pomachała mu ręką przed twarzą. - Nie żartujesz sobie ze mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Dave złapał rękę dziewczyny, przyciągnął ją do siebie i pocałował. Po chwili odsunął się.- Nie żartuje. - powiedział i uśmiechnął się. W patrzeniu jej w oczy przeszkadzało mu jednak coś dość istotnego, mianowicie dziewczyna wciąż była naga po wyjściu spod prysznica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 - Yaaaay~ Nawet nie wiesz jak się cieszę~ - powiedziała wesoło i przytuliła go mocno. - Czekaj... Skoro ty naprawdę widzisz.... - mruknęła. - Ghhhaaaa! Nie patrz! - zawołała cała czerwona po czym zasłoniła Dave'owi oczy dłonią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2015 - Ale czemu? Jak dla mnie to naprawdę miły widok. - powiedział i dotknął dłoni dziewczyny. - Zresztą, pierwszy raz w życiu widzę cokolwiek, więc jesteś dosłownie pierwszą nagą kobietą jaką widziałem i jedną z pierwszych rzeczy które widziałem. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 - D.. Dave! To nie jest zabawne! - zawołała cała czerwona starając się okryć ręcznikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2015 - Oj no przepraszam, przecież chodziłaś przy mnie nago i to ci nie przeszkadzało, czemu teraz ci przeszkadza? - zapytał uśmiechając się ale po chwili się odwrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Emily dokładnie owinęła się ręcznikiem po czym usiadła obok Dave'a wciąż lekko czerwona.- Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę~ - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Dave spojrzał na dziewczynę.- Też się cieszę, zwłaszcza że już dobrze wykorzystałem początki posiadanego przeze mnie wzroku. - stwierdził i uśmiechnął się. - Musisz mnie nauczyć czytać zwykłe litery, no i nauczyć mnie kolorów. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 Emi pokiwała głową.- Pomogę ci we wszystkim~ - powiedziała i przytuliła go mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts