Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 - Dlaczego ktoś taki jak ty się ze mną zadaje... Ech... To bez sensu... Ktoś taki jak ja nie zasługuje na ciebie. - mruknęła cicho po czym przytuliła się do chłopaka i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Angus wciąż udawał sen, ale przytulilił Nicole, wciąż udając sen. Dobrze udając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Nicole poczuła jak chłopak ją przytula. Zaczęła się zastanawiać czy on na pewno nie udaje że śpi ale wyglądało na to że nie. Podniosła wzrok i popatrzyła na niego. Chciała się do niego odezwać bo nagle przyszła jej ochota do porozmawiania z kimś na serio ale po chwili zrezygnowała i znów zamknęła oczy. Pomyślała że pewnie Angus nie będzie chciał jej wysłuchać ale była do tego przyzwyczajona więc zbyt wielkiej różnicy jej to raczej nie zrobiło poza tym nie chciała go budzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Po chwili Angus otworzył oczy, spojrzał na Nicole i pogłaskał ją. - Hej... - szepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Nicole cicho westchnęła i otworzyła oczy. - Hej. - powiedziała cicho. - Obudziłam cię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Nie, sam się ob... - ziewnął. - ...dziłem. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - W porządku. - powiedziała spokojnie. - Mogę tak leżeć na tobie czy ci to przeszkadza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Nie przeszkadza, w zasadzie to nawet tu lubię. - powiedział i uśmiechnął się. - Chcesz porozmawiać? - zapytał i przekręcił lekko głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Nah. I w ogóle to skąd nagle takie pytanie? - zaśmiała się beztrosko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Bo fajnie by było z kimś pogadać, tak na poważnie, po prostu pogadać, zresztą, ja lubię słuchać. Stąd to pytanie. - powiedział patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - A o czym takim chciałbyś porozmawiać? - zapytała patrząc na Angusa. "Lubi słuchać... Heh... Jasne..." - zaśmiała się w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Nie wiem, rozmowa na jeden konkretny temat nie jest szczytem wspaniałości, możemy pogadać o czymkolwiek, grunt żeby rozmawiać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Nie ma o czym... - powiedziała i zamknęła oczy. Nicole praktycznie nigdy z nikim nie rozmawiała... No chyba że ze zmarłymi. Nikt nigdy nie chciał. Trochę smutne ale taka prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 - Jest jakieś miejsce na świecie które chciałabyś odwiedzić? - zapytał patrząc na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 - Hmm... W sumie to nie wiem. Fajnie by było zobaczyć niektóre miejsca na przykład taki Amsterdam. Oooo tak tam na pewno chciałbym pojechać. - powiedziała uśmiechając się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 - Amsterdam, huh? To podobno ładne miasto, żywe i kolorowe. - stwierdził. - W zasadzie też bym chciał tam pojechać. - powiedział po chwili patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 21, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2015 (edytowany) Wybaczcie, ale zawieszam sesję na czas nieokreślony, a na pewno do końca czerwca. Skąd taki powód? Mam dużo spraw na głowie. Rzeczy, którymi muszę się zająć. Mam przyjaciół, którzy okazali się nie być przyjaciółmi i w ogóle... Ostatnio w moim życiu wiele się dzieje... wiele niekoniecznie dobrego, któremu muszę stawić czoła. Mam nadzieje, że to zrozumiecie i zaczekacie na mnie i na kontynuację sesji. A jeśli nie... trudno. Nikogo nie mam prawa do niczego zmuszać. Na ten moment to tyle. Dziękuję tym, którzy doczytali ten krótki komunikat do końca Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 (( Hej hej! kto jest za tym żeby ożywić tą sesję? ;-; Byłoby fajno ;-; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts