Darkbloodpony Napisano Wrzesień 2, 2017 Share Napisano Wrzesień 2, 2017 1 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Październik 2, 2017 Share Napisano Październik 2, 2017 Czy spodziewaliście się innego wyniku u mnie? Przecież to było wiadomo od początku! AWESOME! Spoiler 1. Spoiler 2. Spoiler 3. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFun Napisano Październik 3, 2017 Share Napisano Październik 3, 2017 1- Kto mógłby być Twoim przyjacielem w świecie kucyków? Luna! To najwspanialsza osoba jaka mogłaby się trafić, jest troskliwa i opiekuńcza. Jest wyjątkowa tak samo jak Ty, to prawdziwa przyjaźń na lata! 2- Do którego kucyka z głównych postaci MLP jesteś najbardziej podobny? Fluttershy Jesteś osobą bardzo wrażliwą, która szczególnie dba o przyrodę. Kochasz zwierzęta, i na pewno masz, lub chciałbyś mieć swojego ulubieńca. Mimo swojej delikatnej natury, potrafisz postawić na swoim, jeśli sytuacja tego wymaga. Należysz do osób nadzwyczaj tolerancyjnych. 3- Jakim Kucykiem Jesteś? Fluttershy Możesz być z siebie dumny, właśnie zostałeś najsłodszym kucykiem w Equestrii! Kochasz zwierzaczki, pomagasz przyjaciołom... Cukier sypie się garściami! Jedyną Twoją wadą jest to, że skrycie jesteś jabłkożernym wampirem. Ale to szczegół... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandro de Vega Napisano Październik 3, 2017 Share Napisano Październik 3, 2017 1. Przyjaciel: Discord. W sumie mogłem się spodziewać. 2. Podobieństwo: Twilight. Nawet wiem, które odpowiedzi przeważyły. 3. Kim jesteś: Luna. Tu w sumie też nie jestem zaskoczony. Niby fajne quizy, ale odpowiedzi są czasem takie, że nie ma co wybrać(ja np nie lubię żadnego z wymienionych w 1 quizie świąt), a rozwiązań mam wrażenie, że jest za mało. Większość odpowiedzi jasno sugeruje co ci wyjdzie(a w pierwszym pewnie każdemu kto miał bardzo rozbieżne odpowiedzi wyjdzie discord). To takie trochę... hmm. Jak magiczna sztuczka w stylu "Powiedz mi, w którym roku się urodziłeś, a odgadnę ile masz lat.". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Listopad 20, 2017 Share Napisano Listopad 20, 2017 1. Przyjaciel: Luna 2. Podobieństwo: Twilight 3. Kim jesteś: Luna Ogólnie, to uważam jak przedmówca, quizy były raczej takie sobie, pytania jakby kierowane do konkretnej grupy osób, więc w niektórych musiałem na siłę wybierać odpowiedź, bo żadna nie pasowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 1. 2. 3. Quizy (jak z takiej niszowej strony przystało) były trochę takie, że żadna odpowiedź nie pasuje... Ale coś wybrać trzeba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Listopad 21, 2017 Share Napisano Listopad 21, 2017 1. Luna 2. Twilight Sparkle 3. AppleJack Szkoda, że nie ma Pinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 30, 2018 Share Napisano Kwiecień 30, 2018 1 - Cadence! Spoiler 2 - Twilight Sparkle! Spoiler 3 - Luna Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yukonora Napisano Lipiec 13, 2018 Share Napisano Lipiec 13, 2018 1 PINKIE!!! 2 twilight 3 Luna O.Q Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts