SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 ARGH. To jest straszliwa obelga... po prostu mi to nie wychodzi i wrócę do tego co opanowałem troszkę lepiej. Sztuką nie jest pisać rewelacyjne teksty od urodzenia, a sztuka jest do nich dojrzeć. Śledząc biografie wielu znanych i dobrych pisarzy -> każdemu zabrało to troszkę czasu i pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 (edytowany) Sztuką nie jest pisać rewelacyjne teksty od urodzenia, a sztuka jest do nich dojrzeć. Śledząc biografie wielu znanych i dobrych pisarzy -> każdemu zabrało to troszkę czasu i pracy. Nie napisałem, że kończę definitywnie, po prostu znów zacznę pisać wiersze. Zawsze potrzeba włożyć wiele pracy by coś osiągnąć. Pierwszej cegły nie rozbija się od razu, pierwszej marchwi nie kroi się w julienne. Edytowano Sierpień 17, 2015 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts