Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Umm... To dobrze. Albo nie dobrze? Nieeeee wieeeem. - zaśmiała się machając nogami. Popatrzyła na Add'a, zauważyła że ma bliznę na twarzy i zaczęła się jej przyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Add spojrzał na dziewczynę. - Co? Mam coś na twarzy? - zapytał zdziwiony podnosząc jedną brew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Tak. - powiedziała spokojnie. - Taki śmieszny zygzak o tu - zaśmiała się po czym dotknęła palcem jego policzka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Add dotknął swojego policzka. - A to. To zwykła blizna, mam ją od dawna, stara przygoda z aquaparku. - powiedział do dziewczyny i poprawił włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 -Jak coś mi wpadnie w ręce... - przyznała zakłopotana. -Ale na pewno nie tak bardzo jak ty, z tego cl widzę - Uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 -meh...Słyszałaś może plotki że w tej szkole dzieją się dziwne rzeczy,jakieś wampiry wilki czy coś takiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Elinor przyglądała się rozmawiającej grupce ludzi. Przyglądała im się przez chwile po czym wyjęła mały notesik i zanotowała coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Śmieszna taka. - zaśmiała się. - W ogóle to szkoda że nie chodzimy do tej samej klasy, jesteś spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Add wzruszył ramionami. - Dość szybko to stwierdziłaś. - powiedział po czym zaczął poprawiać bandaże. Po chwili podrapał płatek swojego ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 Ritsu serce zabiło szybciej, lecz nie dała tego po sobie poznać. Po chwili roześmiała się na cały głos. -Hahaha! Ty naprawdę wierzysz w takie bajeczki?-zapytała rozbawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Elinor nudziła się, postanowiła dowiedzieć się więcej o otaczających ją osobach. Dosiadłs się do śmiejącej się dziewczyny i jej kolegi (Ritsu) - Cześć wam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - A czemu niby miałabym twierdzić inaczej? Naprawdę jesteś fajny! - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Na ogół ludzie którzy znają mnie dokładniej mają wręcz przeciwne zdanie. - powiedział, potem rzucił okiem na grupkę złożoną z jakiegoś niskiego chłopaka i dwóch dziewczyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) .-Nie wierzę ale dużo osób o tym mówi więc...-w tej chwili podeszła nieznajoma i przywitała się-O, hej -Odpowiedział Ryder z uśmiechem. - Na ogół ludzie którzy znają mnie dokładniej mają wręcz przeciwne zdanie. - powiedział, potem rzucił okiem na grupkę złożoną z jakiegoś niskiego chłopaka i dwóch dziewczyn. [Hej ja jestem niski?! ;-;] Edytowano Lipiec 15, 2015 przez SiOn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 ((zaznaczyłem że twoja postać i postać hehesza i cass xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Hej, jestem Elinor Eladiera - podała rękę chłopakowi. - Eh... za 10 minut lekcja, strasznie się denerwuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 ((zaznaczyłem że twoja postać i postać hehesza i cass xd)) Meh, idę spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Meh, idę spać (Liczyłam na to, że najwięcej odp. Będzie wieczorem i później , bo w dzień często łaże po dworze Np. Dziś widziałam jak jacyś państwo wyrzucają maluteńką jak but kotkę, bo jest chora, a dziś ja, kol. Sis i jej sis się nią opiekowałyśmy nakarmiłyśmy i mieszka u nas w garażu, ale jest prawoe ślepa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 ((Usuwać ten off-top proszę)) -Ja jestem Ritsu-odpowiedziała. -Nie ma się czego denerwować, to tylko lekcje-spróbowała pocieszyć dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Ale ja wiem swoje i według mnie jesteś fajny i już. - powiedziała wesoło uśmiechając się szeroko i patrząc na Add'a dużymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (Nie. :C) - Eh... zawsze denerwuje się niepotrzebnie i na zapas. Ciekawe z kim trafię do klasy.. - myślała. - rozmawialiście o czymś, nie przerywajcie sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) - Cóż, twój wybór, w końcu to twoja opinia na temat mnie. - powiedział i spojrzał dziewczynie w oczy, mimo wszystko jego wyraz twarzy raczej się nie zmienił. Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Mephisto The Lone Wanderer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Zawsze jesteś taki ponury? - zapytała przekręcając głowę na bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 - Nie zawsze, ale tak, jestem ponurakiem. Wiele osób mi to wypomina, ale ja na ogół nie widzę powodów by się cieszyć. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Emily obróciła się przodem do chłopaka i usiadła po turecku. Oparła głowę o rękę a drugą pstryknęła chłopaka w głowę. - Buuuu nuuuuudaaa. - powiedziała. - Uśmiechnij się w końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts