Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Nie umiem robić takich sztuczek jak ty. A czasem faktycznie by się przydały. - stwierdził i spojrzał na dziewczynę. - Zresztą, to nie od ciebie zależy czy będę spał, nie jestem pewny czy jesteś w stanie mi rozkazywać. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Więc chyba masz szczęście że mnie masz. - zaśmiała się wesoło. - A żebyś wiedział że jestem. Będziesz śpiący czy nie nie będziesz krążyć po nocy. Będziesz leżeć w łóżku choćbym miała utrzymać cię tam siłą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add w tym momencie podniósł się do góry i szturchnął ramię dziewczyny. - Wątpię byś dała radę, bicka to ty nie masz. Ciężka też pewnie nie jesteś. - stwierdził i wrócił do poprzedniej pozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Ale mam magię bardziej rozwiniętą jeśli chodzi o różnorodność niż twoja. Zresztą, co niby mi zrobisz? Przywiążesz do kaloryfera albo łóżka? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Nie utrzymasz mnie za długo. A co do bycia przywiązanym... jak będziesz mnie kiedyś wkurzać to to zrobię. Czemu nie. - stwierdził i zaśmiał się złowieszczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - A spróbuj tylko to następnego dnia nie dożyjesz. - zaśmiała się Emi i pstryknęła Add'a w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Uratowałem ci raz tyłek więc powinnaś być wdzięczna a nie grozić morderstwem, wiesz? - rzucił sarkastycznie, po chwili spojrzał na dziewczynę i wyszczerzył się do niej nieco złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Oj tam ciiiii~ - zaśmiała się. - Prędzej czy później ci się odwdzięczę, zobaczysz. A tylko spróbuj mnie gdzieś przywiązać i iść grać w lola to pożałujesz. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Jak będziesz szczególnie wkurzająca to tak zrobię, ale jak będziesz zachowywać normalnie to nie musisz się martwić. - powiedział przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 (edytowany) - Ja? Wkurzająca? - zapytała wesoło. - Uważaj bo dopiero się zrobię wkurzająca. - powiedziała i zaczęła go chlapać. Edytowano Styczeń 3, 2016 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add złapał dziewczynę za nadgarstek. - Przestań, chce tu poleżeć sobie i odpocząć. - powiedział wzdychając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Nyah, no dobrze jak chcesz. To daj znać jak wypoczniesz, należy ci się. - powiedziała spokojnie i uśmiechnęła się. Po chwili obróciła się w kierunku basenu i zaczęła patrzeć na ludzi bawiących się w wodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add przyglądał się dziewczynie z obojętnym wyrazem twarzy, obserwował jej ruchy, mimikę i w ogóle. - Ej, jakbyś mogła mnie przytulić, tak tu i teraz, zrobiła byś to? - zapytał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Emi obróciła głowę i spojrzała na Add'a. Śmieszne pytanie. - No jasne że tak. W ogóle to śmieszne pytania zadajesz. - zaśmiała się. - A co, chcesz? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add w tym momencie wyglądał na nieco speszonego, trochę inny się zdawał. - Tak... - powiedział niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Emi przysunęła się do Add'a i przytuliła go mocno. - Uroczy jesteś. - zaśmiała się. - W ogóle nie spodziewałam się że będziesz chciał wow wow~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add po chwili przytulił się do dziewczyny. Siedział tak chwilę w milczeniu. - Dobra wystarczy mi tych czułości. - powiedział po chwili, znowu tonem jak przed tym całym zmieszaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Njeeeee nie ma. Jak już się do mnie tulisz to nie puszczę. - zaśmiała się wesoło nie ruszając się z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add westchnął, po chwili dotknął brzucha dziewczyny i zaczął ją łaskotać z nadzieją że ta go puści jak zacznie się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Hahah... Weź dobra już cię puszczam. - zaśmiała się i zrobiła jak powiedziała. Po chwili znów odwróciła się i zaczęła patrzeć na jakieś dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add odchrząknął. Spojrzał na dziewczynę. - Na co patrzysz? - zapytał po chwili wciąż jej się przyglądając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Na te bachorki o tam. - powiedziała wskazując na małe dzieci które bawiły się w brodziku. Uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Czemu cię tak ciekawią? - zapytał zaciekawiony siedząc obok dziewczyny i gapiąc się na nią zafascynowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - No bo są takie małe i niewinne... - zaśmiała się złowieszczo a po chwili wybuchnęła już normalnym śmiechem. - Żarcik. Zresztą, sama nie wiem. Lubię się zajmować małymi dziećmi. Są słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - To zostań przedszkolanką. - stwierdził Add i po chwili wstał. - Dobra, chodźmy gdzie indziej. Znudziło mi się siedzenie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts