Szeregowa WW Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Emi dziś bardzo dobrze spała, co wcale nie tak często jej się zdarza. Nie żeby nie poczuła, że Add ją w nocy gdzieś niesie, nie nie. Jakoś... o prostu nie miała ochoty go puszczać. Tak było milej i tyle. I to wcale nie tak, że Add posłużył jej za przytulankę nie, nie. Gdy nadszedł ranek dziewczyna usłyszała, że Add się zbudził. Na początku w ogóle nie reagowała, bo wolała i tak spać dalej. - Mmmm...? - mruknęła cicho otwierając powoli oczy. - Misiu... Idź spać... Jest wcześnie... - mruknęła znów zamykając powieki i wtulając się w chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 - Misiu? - zapytał po chwili zdziwiony Add. Otworzył oczy i spojrzał na dziewczynę. - Muszę wstać i iść z psem. Potem tu wrócę. - powiedział podnosząc się do siadu i wstając. Poprawił bokserki, włożył spodnie z dresu, koszulkę i wyszedł do przedpokoi gdzie zastał psa siedzącego w koncie i niespodziankę. Westchnął wkurzony i poszedł po mopa. Sprzątnął i spojrzał na psa. - Dobra, ruszaj się idziemy na dwór. - rzucił zakładając psu smycz i wychodząc na chwilę z mieszkania. Raptem pięć minut, pies nie chciał więcej. Wkrótcę był w domu, rozebrał się do bokserek i położył się obok dziewczyny. - Misiu? Od kiedy mam taki status? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Emily zasnęła sobie na chwilę gdy Add wyszedł z łóżka, ale gdy wrócił i coś do niej powiedział od razu się obudziła i się do niego przytuliła. - C.. Co? - zapytała cicho. - Nie wiem... Idź spać. - mruknęła sennie. - I w ogóle to ty w nocy robiłeś, w sensie gdzieś mnie przeniosłeś czy coś... - zapytała i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) - Pić mi się chciało a ty nie chciałaś mnie puścić. - powiedział przyglądając się jej. - Musiałem cię nieść. Masz farta że nie jesteś ciężka. - powiedział. Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - A nie byłoby ci łatwiej gdybyś postawił sobie szklankę na szafce obok łóżka czy coś? - zapytała spokojnie. - Poza tym to nie moja wina, tak dobrze mi się z tobą śpi, że aż cię puszczać nie chcę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Zapomniałem o niej dzisiaj. Rozproszyłaś mnie. - powiedział udając oburzenie. - Całkiem przyjemnie się śpi jak ktoś cię przytula... - dodał znacznie ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Hahahah, tak tak, no na mnie jeszcze zwalaj. - zaśmiała się Emi. - Mhm... Wiem, wiem... - mruknęła. - W sumie to dawno tak dobrze mi się nie spało~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Głodny jestem trochę... - powiedział po chwili Add. - Zrób coś do żarcia. - rzucił do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Ale ja chcę spać... - jęknęła. - No weź, pośpijmy jeszcze trochę a później ci jeść zrobię... - powiedziała przekręcając się na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - No dobra. - burknął. - Ej, wiesz jak nazywały się te naleśniki jakie zrobiłem wczoraj na kolacje? - zapytał po chwili i wyszczerzył się podejrzanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - No przecież, że nie wiem, w końcu nie mówiłeś. - mruknęła śmiejąc się pod nosem. - A jak? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 (edytowany) Uśmiech Adda poszerzył się. - Naleśniki tak dobre że zrobisz kucharzowi loda, - wyjaśnił patrząc na dziewczynę. Edytowano Styczeń 9, 2016 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Emi otworzyła szeroko oczy patrząc na chłopaka, a jej policzki zrobiły się lekko czerwone. - Pfff... Zabawne... - mruknęła pod nosem i pstryknęła go w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Ale ja nie kłamię. To się tak naprawdę nazywa. - powiedział Add masując swoje czoło. - Rumienisz się. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Emi zakryła się kołdrą po czubek głowy. - Pfff... Przecież wiem. - mruknęła nawet nie wychylając się spod pościeli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Add westchnął. Po chwili wsunął się pod pościel. - Czemu się kryjesz? Aż tak cię zawstydzam? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Może... - mruknęła cicho Emi wciąż się czerwieniąc. - A miałam spać... A teraz nie wiem czy zasnę bo się rozbudziłam... - mruknęła udając focha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Przytupnij jeszcze. Musisz podkreślić swojego focha. - powiedział - Dobra To ja idę spać. - dodał i zamknął oczy po czym zaczął udawać że śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - No żartuję no... - mruknęła po czym wychyliła głowę spod kołdry i przytuliła się do Add'a. - Tak lepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Add nie otwierał oczu tylko dalej udawał sen, ciekawiło go czy dziewczyna jakoś na to zareaguje. Na razie po prostu leżał w milczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Add przecież wiem, że nie śpisz... - mruknęła Emi. - Może zamiast udawania snu byś mnie przytulił czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 - Śpię. Totalnie śpię. - powiedział i obrócił się na bok w stronę dziewczyny. - Masz bilet w jedną stronę do tuleniowa. Albo teraz albo nigdy. - dodał rozkładając ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Emily od razu się rozpromieniła i przytuliła Add'a. - Widzę ze masz dziś dobry humor~ - zaśmiała się. - Normalnie to nie chcesz się tulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 - Nawet ja czasem mam dobry humor. - powiedział przytulając dziewczynę i po chwili zamknął oczy. - To teraz idziemy spać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 - Tak Misiu... - mruknęła cicho Emily, ziewnęła i po krótkiej chwili znowu zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts