Mephisto The Undying Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 ((Dobra jeszcze chwila przeskoku.)) Jakąś godzinę później Add obudził się, tym razem pies żadnych niespodzianek nie zostawił a chłopak spojrzał na przytuloną do niego dziewczynę. - Chyba już można wstać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) Emi otworzyła powoli oczy. - Mhm... W sumie to chyba tak. - mruknęła podnosząc się do siadu i przeciągając się. Po chwili ziewnęła. - Wyspałeś się? - zapytała wesoło. Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) - Tak. Całkiem nieźle było. Ale mogło być lepiej. - powiedział i podniósł się do siadu. - To idź zrób śniadanie. - powiedział. Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 - No dobra, dobra. Biegnę~ -powiedziała przeciągając się. - Tylko najpierw mi powiedz na co masz ochotę. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 - Dawno nie jadłem omleta, takiego z serem i szynką. Chce ci się robić? Bo jak nie to zrób co ci się chce. - stwierdził i wstał. - To ja idę się przebrać. - powiedział, wziął ubrania i poszedł do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 - Jasne. Zrobię co sobie życzysz~ - powiedziała z uśmiechem. - Tylko daj mi chwilkę to się przebiorę. - powiedziała zanim jeszcze wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 - Okej. - Rzucił, przed wejściem do toalety, potem poszedł się wykopać i doprowadzić do porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Emi zdjęła koszulę nocną i zaczęła szukać swoich ubrań. A ze względu n a to że jej torba została w przedpokoju, a Add może wyjść z łazienki w kazdej chwili, rozglądała się przynajmniej za stanikiem, który z jakiegoś powodu zniknął. Dziewczyna zaglądała wszędzie, pod meble, za meble... No wszędzie, ale nigdzie go nie było. Po chwili postanowiła też zajrzeć pod łóżko, i choć było tam za wąsko żeby samo tam coś wpadło i tak Emi szukała i tam (( x"D )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (edytowany) Add po jakiś dziesięciu minutach wyszedł przebrany z łazienki, z mokrymi włosami ale przebrany. Wszedł do salonu i zobaczył Emily zaglądającą, półnago, pod łóżko. Przyglądał się jej przez chwilę. - Em... pomyliłem pokoje. - powiedział i wrócił zaskoczony do toalety. Edytowano Styczeń 15, 2016 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Emi w jednej chwili zaczerwieniła się tak że bardziej już chyba się nie dało. Gdy Add wyszedł podniosła się do siadu i poraczkowała pod biurko i tam się schowała. Nie wiedziała za bardzo co ma teraz ze sobą zrobić więc po prostu tak siedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 (edytowany) Add siedział chwilę w kiblu, nie do końca wiedział co ma zrobić więc nie ruszał się, po chwili wstał, wziął głęboki wdech i wyszedł do przedpokoju, zdjął koszulkę, wszedł do salonu i położył ją na stole, potem poszedł do kuchni i tam siedział, bał się wyjść, tak po prostu. Edytowano Styczeń 15, 2016 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Dziewczyna widziała jak Add wchodzi do pokoju i trochę się bała że walnie jakiś seksistwoski komentarz, ale to się nie stało więc odetchnęła i chwilę później trochę się rozluźniła. Wychyliła się spod biurka i sięgnęła po koszulkę, którą zostawił jej chłopak i bez słowa założyła ją na siebie. Po chwili niepewnie podreptała do kuchni, oczywiście cały czas z rumieńcem na twarzy. Nie chciała, żeby zapadła ta niezręczna cisza... No cóż, no stało się no. - Heh... Heheheh... Ty to masz wyczucie czasu~ - zaśmiała się niepewnie i lekko pogłaskała chłopaka po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 - Weź lepiej te swoje ubrania z przedpokoju żebyśmy mogli uniknąć takich żenujących sytuacji. - burknął cicho patrząc się na stół. Jakoś tak nie miał odwagi żeby spojrzeć na dziewczynę, a może po prostu był zawstydzony. Wbrew pozorom on też odczuwał tę emocje, tylko że nieco rzadziej. Ale nigdy względem własnego ciała, nie miał z tym problemów, nawet gdyby Emily weszła do niego do łazienki kiedy on byłby nago po prostu by to uznał za nic wielkiego, ale gdy dziewczyna była nago. Cóż, to go zestresowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Emi spojrzała na Add'a lekko zaskoczona. Zawstydził się? Czyżby? Przyjrzała się dokładniej. Niemożliwe! Add się rumieni! Wygryw czy wygryw? - pomyślała dziewczyna śmiejąc się do samej siebie w myślach. - Dobrze, wezmę je, ale to później. - powiedziała i uśmiechnęła się do chłopaka i znów go pogłaskała. Po chwili dziewczyna zajrzała do lodówki. - Tooo... Co ty tam chciałeś na to śniadanie? Wyleciało mi z głowy~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Add nieco się podkulił, nie chciał za nic nawiązywać kontaktu wzrokowego z dziewczyną więc spojrzał na podłogę. - Omleta... - powiedział cicho wciąż gapiąc się na ziemię, nie umiał wymyślić nic co mógłby powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 - Oku, oku~ Robi się~ - powiedziała wesoło i zaczęła wyciągać potrzebne rzeczy z lodówki. Spojrzała kątem oka na Add'a i o chili przerwała pracę i do niego podeszła. Pochyliła się w jego stronę i spróbowała spojrzeć mu w oczy. - Ejjj no co ci jest? - powiedziała śmiejąc się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 - Nic. - powiedział odwracając głowę w drugą stronę żeby ukryć swoje rumieńce, co jak co ale pokazać się w takim stanie nie chciał. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 - Awwww~ Jesteś taki uroczy jak się zawstydzasz~ - zaśmiała się i przytuliła Add'a. - Oj no weeeź no nie wstydź się. Stało się to się nie odstanie. Widziałeś i tyle. Trudno no~ Prędzej czy później i tak by do tego doszło. - mruknęła jak gdyby nigdy nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 - Ale i tak się dziwnie z tym czuje. - powiedział. - Zresztą zaczynają mnie przez to wkurzać moje własne myśli. - burknął niezadowolony krzyżując ręce na klatce piersiowej. Po chwili spojrzał na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Emi cały czas przytulała chłopaka. - A powiesz mi o czym takim myślisz? - zapytała z uśmiechem. Mimo wszystko domyślała się o co chodzi, ale wolała usłyszeć to z ust Add'a. - Tylko mnie nie kłam, bo ja dobrze wiem kiedy oszukujesz~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 15, 2016 Share Napisano Styczeń 15, 2016 Add przez chwilę siedział w milczeniu. - Myślę o tym że widziałem twoje cycki okej? Speszyło mnie to strasznie i nie chciałem na ciebie spojrzeć bo wiedziałem że zacząłbym się na nie gapić do cholery. - powiedział podirytowany i odwrócił głowę. Wyglądaj trochę jakby strzelił focha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 (edytowany) Emi zaśmiała się pod nosem. - Oj no weź daj spokój~ Prędzej czy później i tak musiałabyś na mnie popatrzeć. Ale takie rzeczy to normalna reakcja. Chyba... Ale w każdym razie uznam to za komplement. - zaśmiała się. Widząc że chłopak nie reaguje Emi usiadła mu na kolanach. - Add~ Popatrz na mnie proszę. Edytowano Styczeń 16, 2016 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Add po chwili takiego siedzenia spojrzał na dziewczynę starając się za wszelką cenę nie popatrzyć się nigdzie indziej niż na jej twarz. - Co? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Emi patrzyła przez chwilę Add'owi w oczy po czym chwyciła go za policzki i pocałowała. Sama nie wiedziała czemu, tak wyszło. Starała się odwrócić jakoś uwagę chłopaka od tego co się stało chwilę temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 16, 2016 Share Napisano Styczeń 16, 2016 Add zdziwił się tym co zrobiła dziewczyna do tego stopnia że przechylił się do tyłu, gdyby nie to że za nim stała szafka wywrócili by się na ziemię. Był jeszcze bardziej zszokowany niż wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts