Mephisto The Undying Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 - Smacznego. - powiedział Add i zaczął jeść, chyba zgłodniał bo zjadł wszystko dość szybko. Po zjedzeniu spojrzał na dziewczynę. - Dziękuje. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 Emi zaśmiała się wesoło widząc w jakim tempie Add zjadł śniadanie. - Szybki jesteś~ - powiedziała, chłopak chyba naprawdę był głodny. - A może masz na coś jeszcze ochotę Króliczku? - zapytała i pogłaskała Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 cosietuodpierdala Elinor nie doczekała się odpowiedzi, poszła przebrać w piżamę i poszła spać zostawiając wilka w domu , obudziła się dosyć późno zeszła na dół i przywitała się z wilkiem który o dziwo nie uciekł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 - Na wiele rzeczy, ale to kiedy indziej. - powiedział Add podnosząc się z miejsca, odstawił talerz do zlewu i spojrzał na dziewczynę. - Wolisz iść biegać bez stanika? - zapytał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 - Mam się bać? - zaśmiała się wesoło. Słysząc pytanie Add'a dziewczyna natychmiast się zaczerwieniła i pstryknęła chłopaka w czoło. - Baka! - zawołała po czym podreptała do pokoju żeby się ubrać. Choć wcale nie miała ochoty zdejmować koszulki Add'a... Czuła się w niej dobrze i bardzo lubiła jego zapach... Ale jak mus, to mus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 - Już chodź w tej koszulce! Tylko załóż ten stanik. - zawołał Add po czym zaczął szukać w lodówce coli żeby ją wypić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Emi uśmiechnęła się do siebie na slowa Add'a, ale i tak się przebrała. Po chwili przyszła do chłopaka ubrana w czarny sportowy stanik, taki specjalny do biegania i krótkie ciemno granatowe spodenki. - To jak, idziemy? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 - Jakby co to możesz wziąć sobie tę koszulkę. - powiedział Add. - Czekaj przebiorę się. - powiedział i poszedł się przebrać. Po chwili wrócił w spodniach dresowych i tej samej koszulce co wcześniej. - Teraz możemy iść. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 - Okuuu~ - powiedziała wesoło kierując się do drzwi. - Jest straszny upał... Mam nadzieję, że nie postanowi nagle zacząć lać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 - Ja tam lubię deszcz, zwłaszcza jeśli jest gorąco. Jest orzeźwiający i w ogóle. - powiedział ubierając buty i otwierając drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 - Też lubię i to bardzo. - powiedziała z uśmiechem i założyła buty. - Ale tak ci przypomnę, że ty nie jesteś w krótkich spodenkach i staniku sportowym. Jak się przeziębię, to nie będzie tak zabawnie. Będziesz musiał się mną zająć. - mruknęła wychodząc z mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 - Może być ciekawie. Nie jestem dobry w zajmowaniu się ale to by było ciekawe przeżycie, dla nas obu. - powiedział Add wychodząc za dziewczyną, zamykając drzwi za sobą i idąc razem z dziewczyną na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Emi zaśmiała się wesoło wychodząc przed blok. - Chyba nie mogę sobie pozwolić na chorowanie. - powiedziała z uśmiechem. - Ale, fakt, byłoby ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) - Dzięki że we mnie wierzysz. - powiedział Add i zaśmiał się pod nosem. Jakąś godzinę później gdy Add i Emily byli na dość odludnym miejscu, z ubitą drogą, pagórkami z piasku i dzikim laskiem, do tego dość blisko jezior pokopalnianych zaczął się deszcz, najpierw delikatny który stopniowo zaczął przeradzać się w ulewę. Oczywiście jako iż mieli daleko do domu droga za szybka nie była, kolejna godzina, do tego nie mogli teraz biec tak szybko z powodu błota i śliskości podłoża. Wypadało by sięschować Edytowano Luty 1, 2016 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Emi westchnęła gdy tylko zaczęło padać. - Wykrakałam, brawo ja. - zaśmiała się. - Idę o zakład że też się rozchoruję... - mruknęła. Rozglądając się w około za jakimś schronieniem. - Jesteśmy na jakimś zadupiu.... Nawet nie ma się gdzie schować.... - mruknęła z niezadowoleniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 - Pod drzewem, chyba tylko tyle możemy. - powiedział i podszedł razem z dziewczyna pod skraj dzikiego lasku. - Dałbym ci moją koszulkę ale nie wiem czy wiele da, też jest cała mokra. - stwierdził. - Chociaż, lepszy rydz niż nic. - stwierdził i zdjął ją po czym wręczył dziewczynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 - Nie trzeba. - powiedziała z uśmiechem. - Jeszcze się przeziębisz i co będzie. Nie pójdziesz do szkoły... - zaśmiała się i usiadła pod drzewem. Tam przynajmniej było jakoś w miarę sucho. - Czyli teraz trzeba czekać... - westchnęła i po chwili kichnęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Add wzruszył ramionami i założył koszulkę. - Chyba że nie przestanie padać. - stwierdził Add patrząc na niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 - A weź nawet tak nie mów. - powiedziała śmiejąc się. - Ziiiimnoooo.... - mruknęła kuląc się w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) - Przytulić cię? - zapytał Add i spojrzał na dziewczynę, po chwili rozłożył ręce. Po chwili zauważył że biust dziewczyny jest widoczny i zarumienił się. Edytowano Luty 1, 2016 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 - Mhm... - mruknęła podnosząc się i przytuliła się do chłopaka. Popatrzyła na niego i zauważyła, że się rumieni. - Hę? - mruknęła pytająco i przekręciła głowę na bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 - Jesteś cała mokra... a twoje ubrania są... półprzeźroczyste... - powiedział starając się nie patrzeć w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Policzki Emi lekko się zaczerwieniły, ale mniej niż rano. - No i gdzie się gapisz zboczeńcu, co? - powiedziała i pstryknęła go w czoło. Przytuliła się do niego bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 - Trudno się na ciebie nie patrzeć, jesteśmy tu we dwóch i się przytulamy. - powiedział. - Do tego pada deszcz, musiałem spojrzeć. - dodał i spojrzał na twarz dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 - Baka! Zboczeniec! - zawołała wtulając się w chłopaka. - Nie dość że rano wszystko widziałeś, to jeszcze teraz się gapisz... Pfpfppfpf.... - mruknęła udając że się obraża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts