Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 - Ej, nie fochaj się. Nie moja wina że wyglądasz naprawdę przyjemnie dla oka. - powiedział i pogłaskał dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - Cicho bądź! - zawołała i puściła chłopaka krzyżując ręce na klatce piersiowej. Odsunęła się i usiadła pod drzewem podkulając nogi pod brodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Add przykucnął i spojrzał na dziewczynę. - Obraziłaś się na mnie? - zapytał patrząc na jej twarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - Pf. Może. - mruknęła tylko patrząc zupełnie w innym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - Oj no weź, nie obrażaj się. - powiedział i usiadł obok dziewczyny. - Wiem że jestem zboczony i w ogóle, no ale jesteś najładniejszą dziewczyną jaką znam i po prostu oznajmiam to w swój dziwny sposób. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Emi spojrzała na Add'a a jej policzki zrobiły się całe czerwone. - Weź już przestań... - mruknęła. Po chwili znowu kichnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - Przepraszam. - powiedział po chwili wyprostował się i zaczął patrzeć się w dal. - Musimy wracać do domu. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - Powiedziałam, żebyś przestał, a nie żebyś wstawał. - powiedziała Emi. - Siadaj tu i mnie przytul bo mi zimno strasznie... - mruknęła. - I tak jeszcze nie przestało padać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 (on się po prostu wyprostował i oparł o drzewo ale dalej siedzi.) - Ale już kichasz. Mogę cię zanieść do domu, tak się we mnie wtulisz i mniej deszczu na ciebie spadnie. - powiedział i przytulił dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 (( A to oku~ xD )) - Jeszcze ty się przeziębisz i co wtedy będzie..? - mruknęła cicho wtulając się w Add'a. Było jej tak ciepło i miło. Poza tym strasznie chciało jej się spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - Ja nie choruję. Chodź zaniosę cię do domu. - powiedział, po chwili wziął dziewczynę na ręce i wstał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - A... Ale Add... - mruknęła próbując się wyrwać. - Pooostaw mnie. - powiedziała patrząc na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - Jest zimno a ty już kichasz. Musimy iść do domu i musisz się położyć. - oznajmił Add i spojrzał na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - No ale.... No dobra już , dobra. - mruknęła wtulając się w chłopaka. Chciała już być w domu, położyć się i zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Add ruszył w kierunku domu, mimo deszczu droga nie była taka zła, ale i tak zajęła około godziny. Jednak wreszcie udało się im dotrzeć, Add posadził dziewczynę na łóżku i wziął tą koszulkę którą dał jej rano, do tego wyjął jakieś byle jakie szorty z szafki. - Przebierz się a ja wyjdę i zrobię ci herbatę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Emily przez całą drogę nie mogła zasnąć, bo padał deszcz i było jej zimno. Gdy tylko Add posadził ją na łóżku i wyszedł z pokoju dziewczyna szybko się przebrała i schowała pod kocem i skuliła tak, że wcale nie było jej widać. Było jej strasznie zimno i chciała spać. Miała gorączkę, która z każdą chwilą rosła bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Add po kilkunastu minutach wrócił z kubkiem herbaty, podszedł do łóżka i odsunął koc tak żeby widzieć głowę dziewczyny i przyłożył dłoń do jej czoła, posiedział tak chwilkę. - Masz gorączkę. - powiedział. - Wypij herbatę a ja skoczę do apteki. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Emi miała całe zaczerwienione policzki, a oczy miała zaszklone, wszystko to z powodu gorączki. Patrzyła na Add'a zmęczonym spojrzeniem. Spojrzała na herbatę, którą podał jej chłopak. - Dz... Dziękuję... - mruknęła. Chwilę później chłopak wspomniał o tym, że gdzieś wychodzi. Emily chwilę siedziała patrząc się w kubek, dopiero po chwili to do niej dotarło. - Oku..~ - powiedziała cicho i zaczęła pić herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Zajęło to około piętnaście minut i Add wrócił, zdjął buty, zamknął drzwi i postawił reklamówkę na stoliku w kuchni, potem sam poszedł się przebrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Gdy Add przyszedł kubek leżał na podłodze obok łóżka, a Emi sobie drzemała. Jednak kiedy wszedł do pokoju od razu uchyliła powieki i spojrzała na chłopaka. Chciała go przytulić, ale nie miała za bardzo siły żeby się podnieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Add podszedł do dziewczyny, wziął kubek z ziemi i postawił go na stole. Przysunął się blisko łóżka. - Jak samopoczucie? - zapytał. Po chwili wyjął z kieszeni pudełko z witaminą C z zamiarem dania ich dziewczynie. - Masz, nie pomoże natychmiast ale za to szybciej wyzdrowiejesz. - powiedział dając dziewczynie dwie tabletki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Emily w odpowiedzi tylko mruknęła coś niezrozumiałego pod nosem. Gdy Add podał jej tabletki dziewczyna otworzyła buzię, żeby wsadził je jej do ust. Nie miała siły żeby po nie sięgnąć i tak było zdecydowanie prościej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Add włożył tabletki do ust dziewczyny. - To ty się zdrzemnij, jakbyś coś potrzebowała to mnie wołaj. - powiedział, pogłaskał dziewczynę i wstał, poszedł do kuchni żeby przeczytać recepty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Emi posłusznie połknęła tabletki. Gdy tylko usłyszała, że chłopak sobie idzie na początku nie zareagowała, ale zanim jeszcze zdążył wyjść z pokoju podniosła się do siadu i spróbowała zejść z łóżka, ale zamiast tego wywróciła się i przez to leżała sobie na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 - Emi! - powiedział zdziwiony Add i podszedł do dziewczyny, pomógł jej usiąść i przyklęknął obok niej. - Co się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts