The Silver Cheese Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 (edytowany) Premiera MLP Equestria Girls: Friendship Games zbliża się wielkimi krokami, a Hasbro już raczy nas shortami. Wypuścili już pierwszy: Co ja mogę powiedzieć - short jak short, który nie jest aż tak związany z wrześniową premierą. Mam nam tylko zaspokoić głód czekania. Co o tym myślicie ? Edytowano Sierpień 2, 2015 przez The Silver Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Sunset Shimer w roli naukowca badającego rainbow power jakoś mi do jej postaci nie pasuje. Dawna samica alfa zmieniona w naukowca? Serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 (edytowany) Sunset Shimer w roli naukowca badającego rainbow power jakoś mi do jej postaci nie pasuje. Dawna samica alfa zmieniona w naukowca? Serio? Przecież to logiczne, ona była wcześniej uczennicą Celestii, jako jej podopieczna musiała znać się na rzeczy(tak samo jak Twilight). Tylko po przejściu do świata ludzi stała się bardziej "zła", a po przemianie jest znowu sobą(czyli takim samym no-lifem jak TS). Edytowano Sierpień 2, 2015 przez Silicius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 po przemianie jest znowu sobą(czyli takim samym no-lifem jak TS). No takim no-lifem Sunset już nie jest. Szacunek odzyskała, ma przyjaciółki..... Gdyby była jak ta ludzka Twilight to by siedziała też w jakimś zaciemnionym pokoiku z teoriami spiskowymi i tajemniczymi badaniami . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 No takim no-lifem Sunset już nie jest. Szacunek odzyskała, ma przyjaciółki..... Gdyby była jak ta ludzka Twilight to by siedziała też w jakimś zaciemnionym pokoiku z teoriami spiskowymi i tajemniczymi badaniami . chodziło mi kucykową Twilight, ta która ma przyjaciółki ale kocha naukę na równi z nimi, ta która zakłada przyjaciółkom dziwne hełmy podłączone do aparatury w imię nauki, ta normalna Chyba powinniśmy zakończyć offtop... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 6, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2015 Kolejne shorty na FGE. Podobno nasi ubiegli Equestria Daily . Tylko dlaczego hiszpański - jakiś ukryty kontekt? http://www.fge.com.pl/2015/08/kolejne-krotkometrazowki-eg-friendship.html#more. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 6, 2015 Share Napisano Sierpień 6, 2015 (edytowany) Halo nauka hiszpańskiego przyspieszona wersja pls? Coś tam odgadnąć się da z shortów i moim zdaniem super ^^ Ale wersja angielska może coś więcej ciekawego nam jeszcze powie Edytowano Sierpień 6, 2015 przez FrozenTear7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Jeden już został przetłumaczony: https://www.youtube.com/watch?v=ArQFlx-CXhk. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Ten najlepszy oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Wyszła już polska wersja tego klipu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Sunset Shimmer jest prawie szalonym inżynierem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 11, 2015 Share Napisano Sierpień 11, 2015 Zapowiada się super część!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Przez chwilę miałem wątpliwości, co do najnowszej części filmu. Najwyraźniej ten short przywrócił moje nadzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Ciekawe czy to będzie ostatni film z serii "Equestria Girls" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Ciekawe czy to będzie ostatni film z serii "Equestria Girls"Oczywiście jest to możliwe, ale nie sądzę. G4 ma trwać do 2019, z czego telewizyjna część do co najmniej 2017 (na ten rok zapowiedziany jest pełnometrażowy film MLP, i jest to najdalej wybiegająca w przyszłość zapowiedź). Trylogia Equestria Girls jest możliwa, ale to jest marka, która wybiła się na MLP, a ma walczyć z Monster High i innymi takimi w segmencie lalek i ludzkich bohaterów. Póki trwa MLP:FiM to EG ma zapewniony pewien minimalny poziom popularności, więc mając taką gwarancję mogą doić hajs bez obaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Oczywiście jest to możliwe, ale nie sądzę. G4 ma trwać do 2019, z czego telewizyjna część do co najmniej 2017 (na ten rok zapowiedziany jest pełnometrażowy film MLP, i jest to najdalej wybiegająca w przyszłość zapowiedź). Trylogia Equestria Girls jest możliwa, ale to jest marka, która wybiła się na MLP, a ma walczyć z Monster High i innymi takimi w segmencie lalek i ludzkich bohaterów. Póki trwa MLP:FiM to EG ma zapewniony pewien minimalny poziom popularności, więc mając taką gwarancję mogą doić hajs bez obaw.Osobiścię mam nadzieję, że to nire będzię ostatni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 21, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2015 Mi osobiście humanizacje MLP bardzo się spodobały. Hasbro robi wszystko żeby EG się przyjęło i według mnie robią to bardzo dobrze. W filmach mamy mnóstwo piosenek, sytuacji które w serialu raczej by nie zaistniały oraz próbę zobrazowania normalnego życia nastolatków - co jak co, ale short z Lyrą i Bon Bon pokazuje typową relację najlepszych przyjaciółek, które pomimo rywalizacji umią się pogodzić w zaledwie kilka minut. No i w całym tym zajściu nie mamy żadnej magii - magia jest ale ograniczona do minimum, dzięki czemu świat EG jest bardzo zbliżony do ludzkiego. Ja osobiście wyczekuję kolejnych produkcji EG gdyż jest to miła odskocznia od serialu, która obfituje w typowe sytuacje życiowe oraz przyjemnych dla ucha piosenek. Sama Sunset Shimmer jest postacią dla której warto oglądać kolejne części. Jest wiele niedopowiedzeń co do niej, a fajnie by było zobaczyć jak ona się rozwija. Ja się nie zdziwię gdyby to ona była zastępczym elementem harmonii - magii, bo wiele na to wskazuje. A my czekamy na kolejne wieści od SWAGa o shortach Friendship Games na FGE. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 22, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2015 Następna angielska wersja - padło na Photo finished:https://m.youtube.com/watch?v=D-hysLD-Uas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark Crusader Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Hehe, po takiej sesji zdjęciowej 1 TB pamięci na karcie zajęte...Ciekawe czym jeszcze uraczy nas Ha$bro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Sierpień 29, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2015 Dużo tego... - Mamy Sneak Peek od Hasbro. Wiele to ja się nie dowiedziałem z tego - jedna wielka kompilacja ostatnich 2 trailerów. Piosenka według mnie brzmi niesamowicie - orkiestra w tym wszystkim wypadła nieźle. http://www.fge.com.pl/2015/08/sneak-peek-nadchodzacego-equestria-girls.html - dziękować SWAGowi za udostepnienie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się