Chief Napisano Listopad 4, 2015 Autor Share Napisano Listopad 4, 2015 Wygrało ciasto orzechowo-jabłkowe Pieczone jabłko z czekoladą czy Pieczone jabłko z maliną Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Jabłko z czekoladą. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Z maliną,chociaż powiem nie wygląda to zbyt zachęcająco jak dla mnie.Ale wiadomo Polska u Nas takich rzeczy nie ma,a szkoda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 Znów remis Pieczona gęś z jabłkami czy Pieczona kaczka z jabłkami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Grudzień 25, 2015 Share Napisano Grudzień 25, 2015 Pieczona kaczka z jabłkami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Kaczka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Kaczka Tapalnięte Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 26, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2015 A więc niech będzie kaczka Rolada z jabłkami czy Tęczowy deser z jabłkami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriendJerzy Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 4 godziny temu Chief napisał: A więc niech będzie kaczka Rolada z jabłkami czy Tęczowy deser z jabłkami Trudny wybór, jestem za roladą i NAPRAWDĘ JĄ POLECAM idealny dodatek do niedzielnej herbatki. Za deserem nie jestem bo pewnie Reinbow pomagała przy nim a wątpię żeby na kuchni się znała ps po deserze rzygi nie są tęczowe a szkoda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Grudzień 26, 2015 Share Napisano Grudzień 26, 2015 Jestem za roladą Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Rolada! xD (ciekawe czy ta zabawa dalej żyje) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 12, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2016 Żyje, tylko potrzeba więcej niż 2 głosów :( Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Tęczowy deser z jabłkami, lubię rzeczy nowe. (od wieków mnie tu nie było, nie wiedziałem, że będziecie aż tak tęsknić ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Rolada oczywiście. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 14, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2016 Rolada wygrała Pudding jabłkowy czy Twarożek z jabłkiem i cynamonem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Styczeń 14, 2016 Share Napisano Styczeń 14, 2016 Zdecydowanie Pudding jabłkowy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Pudding jabłkowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Pudding Jabłkowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Pudding Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 24, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2016 Pudding wygrał. Strucla jabłkowa czy Jabłkowa galaretka z sosem waniliowym Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Strucla Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Strucla c: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 28, 2016 Share Napisano Maj 28, 2016 Zdecydowanie Strucla Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts