Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Co gurwa xDDD Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Samochód okazał się być silnym przeciwnikiem dla konesera stylu pijanego mistrza. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) naoliwiłem se dziadka do orzechów... teraz już nie oddaje odgłosu cierpienia każdego orzecha pozbawianego skorupki Edytowano Październik 1, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 also śmiechłem z "pudełkowego" wydania MGSV... w pudełku poza kluczem do sztima jest tylko instalator sztima na płycie... samą grę i tak trzeba pobrać Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 also śmiechłem z "pudełkowego" wydania MGSV... w pudełku poza kluczem do sztima jest tylko instalator sztima na płycie... samą grę i tak trzeba pobrać Mogli by darować sobie tej szopki i po prostu sprzedawać klucze on-line. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) a no mogli... moim zdaniem jak już wydawać grę w pudełku to niech chociaż sama gra w tym pudełku się znajduje Edytowano Październik 1, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Gość Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Zasunąłbym sobie taką dietę https://www.youtube.com/watch?v=5IjGIWjYtEc Link do komentarza
Gość Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) P-programistaK-księgowaK-Potrzebuję pilnie, żebyś dodał kilka nowych funkcjonalności do naszego wewnętrznego systemu.P-Tylko nowe funkcjonalności czy coś jeszcze?K-W sumie to przydałoby się dodać też kilka nowych raportów.P-A na kiedy chciałabyś to mieć?K-Rozmawiałam z kierownikiem administracji i chcielibyśmy to mieć w ciągu tygodnia.P-W takim razie istnieje tylko jedna możliwość, żeby to zrobić.K-Jaka?P-Znajdźcie sobie jakieś dziecko z rakiem i wyślijcie zgłoszenie do fundacji "Mam marzenie". Edytowano Październik 1, 2015 przez Gość zgniłem Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Co ta pogoda odwala. Rano skrobałem szyby, a teraz mi w podkoszulce za ciepło Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 gładko ogolony ryj lepiej wygląda niż ryj z drobnymi włochami przypominającymi koper Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Co ta pogoda odwala. Rano skrobałem szyby, a teraz mi w podkoszulce za ciepło jedno słowo: Piździernik Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 A ja swoją brodę lubię. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 znaczy też wolałbym mieć brodę, ale koper mnie wkurza i trza go golić Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Spróbuj przecierpieć ten okres. Potem już jest z górki. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 taki koper mam już z pół roku i dalej broda mi nie chce rosnąć Link do komentarza
Garin Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Hai ^w^ ***Jak się nazywało to multikonto Moonlight Night i co on z nim robił?Moonlight Shine, osobiście wytropiłem, zanim bode dezintegrował. gładko ogolony ryj lepiej wygląda niż ryj z drobnymi włochami przypominającymi koper A ja mam taką fajnie szorstką w kolorze rudo-brązowym, ale i tak wszyscy każą mi ją ściąć. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 http://prntscr.com/8mj6luJedna knajpa już jest gotowa na Equestrię Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 Hai ^w^ ***Moonlight Shine, osobiście wytropiłem, zanim bode dezintegrował. A ja mam taką fajnie szorstką w kolorze rudo-brązowym, ale i tak wszyscy każą mi ją ściąć. a ja nie mam brody i nikt mi nie każe ścinać Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 W ogóle @Sosen, przez Twój avatar myślę że jesteś Goldełem Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 (edytowany) bo tyś kobieta... gorzej by było jakbyś miała brodę Edytowano Październik 1, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 1, 2015 Share Napisano Październik 1, 2015 bo tyś kobieta... gorzej by było jakbyś miała brodęKażdy ma brodę przecież Link do komentarza
Recommended Posts